Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Hammersmith​のベストバーベキューレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Blacklock Sohoの写真
4.7
素晴らしい(5876)
価格:普通
• Barbecue • ソーホー
本日163回予約が入りました。
Blacklockは現代版の素晴らしい英国式ステーキレストランです。かつての売春宿を利用した建物で、コーンウォール地方の受賞歴のある農家・肉屋のPhilip Warrenの国内最高の肉を仕入れています。炭火のグリルでシンプルに調理したチョップはヴィンテージのBlacklockで焼き印をつけています。5ポンドのカクテル、樽入りのワインとともに、この雰囲気のある秘密のステーキのメッカで料理をお楽しみください。日曜日は、家庭の味にも劣らない美味しいサンデーローストを提供しています。 予約受け付け: 月曜~金曜 ランチと観劇前の予約:12:00〜15:00、17:00〜18:00まで 6名以上の予約:18:00以降 土曜:12:00~23:00 ランチと観劇前の予約:12:00〜18:00まで 6名以上の予約:18:00以降 日曜:12:00~17:30 人数に関わらず終日予約可能
Korean Grill Kensingtonの写真
4.6
素晴らしい(72)
価格:高い
• Barbecue • サウス ・ ケンジントン
本日4回予約が入りました。
A unique butcher driven Korean Steakhouse in the heart of Kensington. Come to KGK and immerse yourself into K-BBQ while we take you on a wild journey through Hwayo cocktails, marinated kalbi, and squid game inspired desserts. At KGK, all of our cuts of steak are dry aged for a minimum of 30 days inhouse. We pair our cuts with homemade sauces and traditional Korean side dishes to create a harmonious balance.
Big Easy Covent Gardenの写真
4.0
とても良い(9463)
価格:普通
• Barbecue • コヴェント ・ ガーデン
本日87回予約が入りました。
BBQ & Lobstershackはローカルなレストランで、世界各国のお客様が来店します。自家製スモークのバーベキュー、新鮮な空輸のロブスター、ステーキ、マルガリータを音楽とともにお楽しみください。
Big Easy - Chelseaの写真
4.1
とても良い(7329)
価格:普通
• Barbecue • チェルシー
本日33回予約が入りました。
Big Easy Barbecue and Lobstershackは20年以上前に創業した伝説的なレストランで、上質な食材を使用した最高級のアメリカ料理、素晴らしいワインリスト、フローズン・マルガリータ、ライブミュージックを提供しています。 Big Easyでは名物のメイン州産極上ロブスター、貴重な甲殻類(最大約2.7kgまで)、ロブスターカクテル、巻き料理&焼き料理などを驚くような料金で提供しています。大西洋の海岸線まで熟練スタッフを派遣し、新鮮でとびきりおいしい最高級の魚介類をチェルシー中心部へ毎日直送しているため、ジャンボエビのロースト、大西洋のカニ、ニューイングランド・クラムチャウダーなどを楽しめます。ロングホーン牛(柔らかく風味豊かな霜降り肉)を21日間熟成させたステーキ、ファヒータ、ブードゥー・チキンウィング、特製バーベキューソースをたっぷり塗った自家製の肉厚スモーク・リブも用意しています。 たっぷりの料理と素晴らしいカクテルを楽しめる、賑やかで楽しい雰囲気のレストランです。
AFTERNOON TEA AT LONDON SECRET GARDENの写真
4.0
とても良い(358)
価格:高い
• Barbecue • サウス ・ ケンジントン
本日7回予約が入りました。
It's the ultimate atmospheric space in this SECRET GARDEN, a place to relax, entertain, celebrate a birthday, enjoy time with colleagues or settle in with friends and family for a few hours in your own heaven. We offer a scrumptious a la Carte menu or why not try our Special Menus and Experiences every day:CLASSIC AFTERNOON TEAAFTERNOON TEA WITH PROSECCO OR COCKTAILFARMERS GRILL SHARING MENUWe offer two venues you can choose from to enjoy your time here in our lovely garden, the covered & heated outdoor seating and the Domes.
Goldiesの写真
4.4
非常に良い(84)
価格:普通
• Barbecue • ソーホー
本日39回予約が入りました。
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Hachi Japanese BBQ Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(688)
価格:非常に高い
• Barbecue • ソーホー
本日20回予約が入りました。
Smoky Boysの写真
5.0
素晴らしい(6)
価格:普通
• Barbecue • ウォンズワース
本日1回予約が入りました。
The Smoky Boys concept is all about great meat and big flavours. To create our dishes, we only use premium cuts of Angus beef to gourmet grills and the best British lamb or chicken that we can find.Tuck into tender chicken wings, juicy Angus beef burgers, delicious homemade ‘dogs and crispy fries today in the comfort of your home or office – trust us, you’ll love it!
Suvlaki Sohoの写真
4.6
素晴らしい(1162)
価格:普通
• Barbecue • ソーホー
本日9回予約が入りました。
ギリシャの串焼き、ピタパンサンド、輸入ドリンクをカジュアルでグラフィティが描かれたデッキでお楽しみください。
Red Dog Saloon Sohoの写真
4.4
非常に良い(1185)
価格:普通
• Barbecue • ソーホー
本日23回予約が入りました。
Barbeque grew up in the South of the USA where cooks learned to slow roast cuts of meat over fire pits to make them tender. Exposure to the smoke of the smouldering wood added a distinctive smoky taste to the meat. The process could take many hours, leaving the meat tender and juicy.Our award-winning smokers have been imported from the USA and are built to recreate the cooking process of those original fire pits. We smoke for up to 16 hours using the traditional American woods of hickory and mesquite to give a full smoke flavour.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ