Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Streeterville​のベストBeer Gardens

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

The Publicanの写真
4.5
非常に良い(5909)
価格:高い
• Beer garden • ウェスト・ループ
本日18回予約が入りました。
Blackbird やavecと同系列なので、ビール、豚肉、魚介類がメインです。総料理長のPaul Kahanと、料理長のCosmo Gossは、食品調達業者のネットワークを発達させ、ひとつひとつ厳選した、サステイナブルに漁獲された魚介類、サステイナブルに育成されたエアルーム・ポークなどをレストランに供給できるようにしました。これらの食材が、シンプルで飾りのないメニューと折衷的な料理を結びつけています。パートナーのEduard SeitanとTerry Alexanderによって選択された、国際的で豊富なビールリストは、およそ100種類のエール、ラガー、スタウト、シードルをボトルで提供していますし、その内の12種類は生で楽しめます。The PublicanもBlackbirdやavecと同じように、ジェームズ・ビアード財団賞の受賞暦があり、設計協力者でもあるThomas SchlesserとDonnie Madiaのチームがデザインしています。
Kaiser Tigerの写真
4.4
非常に良い(753)
価格:普通
• Beer garden • ウェスト・ループ
本日10回予約が入りました。
Kaiser Tiger opened in May 2014 and has already been nominated as Best Bar by Time Out Chicago and named America's Number 1 Beer Hall by Jetsetter. Sausage, Bacon and Beer are the specialty at this bi-level indoor and outdoor space. Soft baked pretzels, gourmet sausage and unique bacon dishes are on offer along with a killer list of 24 craft beers. In winter you can play Ice Curling in the beer garden.This is the second venture by the guys who brought you Paddy Long's Beer & Bacon Pub in Lakeview.
Forbidden Root Restaurant and Breweryの写真
4.4
非常に良い(43)
価格:普通
• Beer garden • ウェスト・タウン
本日4回予約が入りました。
At Forbidden Root Restaurant and Brewery, Chicago's first botanic brewery, we brew craft beer inspired by nature. We love barley, water, hops, and yeast, and use those as a base to explore a rich world of wild ingredients.More than just a brewpub, our restaurant and brewery offers seasonal dishes to highlight our craft beers and elevate your over all experience. Voted #1 Brewpub in America in 2022 and nominated again in 2024!
Lavergne's Tavernの写真
4.5
非常に良い(169)
価格:普通
• Beer garden • バーウィン
Lavergne’s Tavern opened in June, 2016 at the corner of Windsor and East Avenues in the old Garv’s Inn location, a staple in Berwyn since the ’60s. The tin ceiling and hardwood floors are restored, and the storied Garv’s Inn bar is rebuilt from scratch using reclaimed black walnut. A combination of high-top bar seating and lower tables help keep the atmosphere friendly to both families and those looking to join a date or friends for a night out.Led by Executive Chef, Mark Downing, the menu is accessible but elevated. Items are priced from $6-$9 for shareable appetizers to entrées at around $14-$16. The Italian Beef Egg Roll, filled with Italian beef, giardiniera, spicy queso, Monterey jack cheese, and au jus dipping sauce is, in one customer’s words, “life changing.”

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ