Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. 台湾
  3. 台北都市圏

Datong District​のベストビストロ

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり

現在地周辺のご予約可能な店舗(242)

佛斯特旺餐酒館 First One Bistroの写真
4.7
素晴らしい(6)
価格:非常に高い
• Bistro • Datong District
品牌故事-座落於南西商圈巷弄的義式餐酒館,捷運中山站步行1分鐘,交通便利。餐點風格囊括義、法、西、歐式料理。提供義大利麵、燉飯、排餐、甜點、精釀啤酒、紅白酒等美味料理。2018年12月,經營者帶領長期在此店址服務打拼的老員工們,共同打造全新品牌「First One Bistro」。不失經典風味,但環境、品質、服務、菜色全面升級。「西班牙香蒜油蝦」、「黃金烏魚子鮮蝦義大利麵」、「羅馬脆皮豬肉捲」及人氣甜點「瑞可塔起司捲 Cannoli」等招牌料理深受顧客好評喜愛。目前佛斯特旺餐酒館僅此一間,無其他分店。我們團隊一直在這從沒離開過,也要謝謝一路支持的好朋友們,每每看見您們用餐後滿意的笑容,以及給予我們的評價及寶貴意見,都是支持著我們持續前進的動力,珍惜且期待每一次為您們服務的機會。誠摯歡迎您的蒞臨,也感謝舊雨新知持續支持。所有來到本店的每一位朋友都是我們的 First One。注意事項-⚠️目前暫時無法提供人數較多的線上訂位。若有其他訂位需求,請使用電話預約或詢問。不便之處,敬請見諒。用餐資訊-※ 用餐時間 90 分鐘※ 最低基本消費每位 180 元※ 酌收 10% 服務費※ 可使用信用卡/Line Pay/街口支付※ 自備酒水,酌收開瓶費 500 元?慶生資訊:提供店內甜點生日畫盤服務,以及可自備蛋糕代冷藏服務,歡迎來店慶生?營業時間-平日:商業午餐12:00~15:30 (最後點餐14:30)   平日晚餐17:30~21:30 (最後點餐20:30)假日:假日午餐11:30~15:30 (最後點餐14:30)   假日晚餐17:00~21:30 (最後點餐20:30)近期公休日-無
渣男Taiwan Bistro 中山五渣(加盟店)の写真
4.8
素晴らしい(0)
価格:普通
• Bistro • Datong District
➤訂位須知◎一個月內皆可預訂◎每天晚上5:30到凌晨1:30 (最後點餐時間0:30am、最後點酒時間1:00am)◎近捷運中山站5號出口◎不要自己帶吃的我有 (除生日蛋糕外,禁帶外食)。◎自行攜帶酒水酌收開瓶費每瓶$1000。◎理性飲酒請勿過量,如有嘔吐等髒污行為本店酌收清潔費$1000。◎如果人數超過10人,麻煩先致電渣哥,以利座位安排。 ◎座位可保留5分鐘,如不能到或遲到麻煩先來電告知, 無故不到或遲到的人客我們保留下次拒絕訂位的權利!◎用餐時間2小時。◎優質服務不另加收服務費。➤毛孩OK◎請勿讓毛孩在店內狂奔,請全程牽繩或不落地。◎請勿讓毛孩上餐桌、餐椅。◎請勿讓毛孩使用店內餐具,可洽渣哥提供專用碗具。◎請勿讓毛孩隨意大小便,(含店內與戶外空間),如有便溺行為需自行清理,如需協助將酌收清潔費1次500元(累計)。每個成功的男人,在人生的某個階段,都曾是個不折不扣的渣男。
Petit Doux.微兜 北車京站店の写真
4.4
非常に良い(8)
価格:普通
• Bistro • Datong District
本日2回予約が入りました。
假日早鳥優惠: 凡11:00訂位12:30離場之早鳥客人,享飲品買一送一
Book ing bar 中山の写真
4.8
素晴らしい(4)
価格:普通
• Bistro • Datong District
《Book ing bar 預約小叮嚀》關於訂位:很歡迎您願意來到Book ing,我們接受兩個月內線上訂位,訂位完成後將為您保留10分鐘,若需取消、更改、突發狀況延遲,請提前來電讓我們知道喔!如果線上訂位已滿,可來電詢問,可能會有小驚喜,超過10人訂位可直接在20:00後來電喔!讓我們幫您安排個好位置或包廂~~~我們每個時段為2.5小時,週五六開放預約時段較特殊,若無法訂位可透過FB、IG、LINE@或直接來電詢問喔!低消:一人一杯飲品(軟性/酒精飲料皆可)除生日蛋糕,現場禁帶外食(我們食物很不錯喔!給我們個機會吧!)自備酒水開瓶:紅白酒/1000元 ,烈酒/2000元慶祝:先感恩您選擇特別的節日來到Book ing,無論是慶生、結婚紀念日或其他活動,請在訂位時讓我們知道,現場提供全桌招待shot。?[粉絲專頁](https://m.facebook.com/bookingbar.taipei/)[Line@](https://line.me/R/ti/p/%40bookingbar)
新串 New Trend 中山店の写真
4.7
素晴らしい(3)
価格:普通
• Bistro • Datong District
一、訂位保留10分鐘:訂位時間將為您保留10分鐘,超過時間即取消訂位,將由現場候位客人替補座位二、用餐時間120分鐘:以訂位時間起始計算120分鐘如:訂位時間18:00,用餐時間到20:00止三、臨時更改人數:因座位有限,若臨時增減人數,請致電訂位專線以確認位置是否可以調整四、線上訂位額滿,可線上候補或現場候位:系統提供30天內的訂位,若無法選擇想要的時段,代表線上訂位名額已達上限,可線上候補等待通知,或現場候位依當日狀況安排座位五、多人數訂位:超過8位以上請致電預約,您可於營業時間直接撥打訂位專線六、線上訂位無法顯示座位為吧台或桌位,需依照店家安排入座(無法指定座位)七、請勿攜帶外食(生日蛋糕除外)
獨角落Do Barの写真
価格:高い
• Bistro • Datong District
Dobar 提倡理性飲酒假日低消500/人(星期五、六、國定假日)平日低消300/人用餐時間三小時
亞都麗緻大飯店 天香樓-中式杭州菜の写真
4.8
素晴らしい(7)
価格:非常に高い
• Bistro • Zhongshan District
本日1回予約が入りました。
TIEN HSIANG LOTaste delicacies from West Lake, enjoy the elegant style of the Song Dynasty. Su Dongpo, a poet of the Song Dynasty, once praised “the prosperity of the world banquet is not as good as Hangzhou”!Hangzhou is known as the “Land of much fish and rice, the home of silk, and the state of culture”. It was the capital city of the Southern Song.Dynasty, during which the booming humanities and gourmet cultures were at their peak in what was called the Chinese Renaissance. The gathering of scholars and literati has made Hangzhou cuisine the representative of Chinese fine food culture.Tien Hsiang Lo of the Landis Taipei Hotel is derived from Tien Hsiang Lo in Hong Kong, which originally came from Hangzhou. It adheres to the authentic taste of Hangzhou’s traditional dishes, while following the essential cuisine culture of Hangzhou, presenting the diversity ofHangzhou cuisine. Combined with an interior design that reflects the ten scenic spots of West Lake, poetry that praises the local cuisine and feast, it portrays the aesthetics of the space and the profound humanistic feelings of the delicate Hangzhou cuisine. Then extension of the four arts from Song Dynasty - tea, flower arranging, painting, and incense, fill every corner of the space with the ultimate taste of life that people in the Song Dynasty admired.“Reflecting West Lake, showing the charm of the Song Dynasty”, Tien Hsiang Lo invites you to enjoy the charming beauty of Hangzhou cuisine.◎《2024 Michelin One Star by Michelin Guide Taiwan》◎《2024 Wine Spectator》Best of Award of Excellence. An affirmation that it is the best choice Taipei restaurant for having an ultimate dining and wine feasting in Taipei.*Certain dishes from our à la carte require preorder - refer to our menu to understand specific number of days for preparation. Please contact restaurant or specify in NOTE box about reserving menu items.
紀紀花 Nonoka Cafe Bistroの写真
4.5
非常に良い(8)
価格:普通
• Bistro • Da'an District
本日2回予約が入りました。
紀紀花 Nonoka Cafe Bistroの予約システムへようこそ●予約について※予約システム上でご案内できる座席には制限がございます。もし、満席により予約できない場合は、直接お店までお電話にてお問い合わせください。※予約に関する問題或いは個室予約のご希望がある場合は、12:00-22:30に直接店舗までお問い合わせください。 02-27319055※10人以上でご予約の場合は、直接店舗へお電話でのご予約をお願いします。。●営業時間&ご予約時間Lunch - 12:00-17:00(L.O/16:00)Tea time- 13:30-17:00(L.O/16:00)Dinner - 17:00-22:30(L.O/22:30)● 注意事項※ご予約の席の確保はご予約時間から10分以内となります。10分以上遅れた場合、通知なくご予約はキャンセルとさせていただきます。※ドリンク持ち込み料金:1000元/本※ペット不可※飲食物の持ち込み不可(ケーキは除く)※店内飲食の場合サービス料として別途10%発生いたします。● お支払※現金、クレジットカード※その他支払い方法:Apple Pay, Android Pay, Samsung Pay, Line Pay.※現在クレジットカード利用によるキャンペーン等はございません。営業時間Lunch - 12:00-17:00(L.O/16:00)Tea time- 13:30-17:00(L.O/16:00)Dinner - 17:00-22:30(L.O/22:30)お料理提供は各営業時間終了45分前までドリンクやデザート、フルーツは各営業時間30分前までのご提供となります。最終入店時間22:00飲食物持ち込み禁止(誕生日ケーキを除く)〇注意事項〇*食器類を破損した場合は、弁償となりますのでご注意ください。 *食品ロス削減のため,一度に多くの量の料理をとりすぎないようにしてください。悪質な行為が認められた場合、食材費として別途500元以上をご請求する場合がございます。*皆様が気持ちよくご利用できるよう、環境保持にご協力ください。嘔吐や悪質な行為により他の人の食事に悪影響を及ぼした場合は、清掃費として別途500元以上を請求する場合がございます。
La MESA Taipei 中山店の写真
4.6
素晴らしい(6)
価格:普通
• Bistro • Zhongshan District
本日9回予約が入りました。
Coming Soon!
亞都麗緻大飯店 巴黎廳1930x高山英紀-法式高端精緻料理の写真
4.8
素晴らしい(6)
価格:非常に高い
• Bistro • Zhongshan District
Awarded with one Michelin star and the first to receive the newly introduced Michelin Sommelier Award in 2022, Paris 1930 de Hideki Takayama has been the pioneer of fine dining French cuisine in Taiwan. All team members are dedicated to entice guests by engaging all five senses for incredible dining experiences.The restaurant’s culinary director, Hideki Takayama, has twice won the Asia-Pacific champion of the Bocuse d’Or, known as the “Culinary Olympics”, and achieved fifth place in the world during 2015. Hideki Takayama incorporates Taiwanese tea by understanding all its characteristics into all his creations, awaiting to be discovered by discerning guests.In addition to the Michelin star accolade, the restaurant is honored for being recognized with Michelin Sommelier Award and the Best Wine List in 2022. Paris 1930 de Hideki Takaya has been the first restaurant in Taiwan to provide exquisite sommelier service along with its comprehensive wine list from five major wineries in France, Europe, and New World production areas. Sake is also seen in the food and wine pairing. Matching food with the perfect wine reflects our hospitality and professionalism.Hideki Takayama, who grew up in the countryside of Fukuoka, provides authentic "cohesion" and "sharing" of cooking, which synchronizes with his restaurant Entre Nous in Kobe. His sincere hospitality, and satisfaction depicts the happiness on the corners of his mouth. With a smiling face, he uses the purest ingredients and rich Taiwanese tea products to connect the taste bud spectrum for all his dishes.With professional and elegant service, we always strive to create an impeccable dining experience for every guest – creating lasting moments that will always be cherished forever.Looking forward to your culinary sensory journey with us.◎《2024 Michelin One Star by Michelin Guide Taiwan》 and Sommelier Award.◎《2024 Wine Spectator》Best of Award of Excellence. An affirmation that it is the best choice Taipei restaurant for having an ultimate dining and wine feasting in Taipei.*For any dietary requirements, please indicate in “Other Remarks” – our Team will contact you for assistance. Reservations are limited - please note that dietary restrictions will not be accommodated.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ