Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ヒューストン

Northwest​のベストブラジリアンステーキハウス

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Brasas Brazilian Steakhouseの写真
4.1
とても良い(231)
価格:非常に高い
• Brazilian steakhouse • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
Enjoy the culinary experience that Brazil has to offer in Houstons newest churrascaria. With over 15 different types of traditionally prepared meats and a wide variety of the freshest vegetables, salads, specialty cheeses and soups; we strive to provide an adventure not soon forgotten. Venture out to Downtown Houston and indulge in the city lights as we bring the true spirit of the gauchos to life! Here at Brasas Brazilian Steakhouse, we take the up most care in food safety and public health.
Chama Gaucha - Houstonの写真
4.8
素晴らしい(3477)
価格:高い
• Brazilian steakhouse • ガレリア/アップタウン
本日99回予約が入りました。
最高のサービスで知られる本格的な「シュハスカリア」で、ガウーショが客席で切り分けるラム、ポーク、チキン、ビーフなどの10種類以上の風味豊かな串刺し肉を提供しています。その他にも、充実したサラダバーの新鮮なサラダ、バスケットに入った伝統的なおいしいポン・デ・ケイジョ(チーズパン)を用意しています。バナナ炒め、バター・ガーリック・マッシュポテト、ポレンタ炒めはファミリースタイルで提供しています。豊富なワインリスト、本格的なブラジルのカクテルも用意しています。 ユニークなブラジル流の肉の給仕法を通してあらゆる伝統をお伝えできることを光栄に思います。料理はお客様が満腹になるまで客席へ運ばれます。カクテルレセプション、同窓会、会社のピクニック、結婚披露宴などのあらゆるシチュエーションで、完璧を目指して素晴らしいイベントを企画します。
Fogo de Chao - Houstonの写真
4.1
とても良い(2907)
価格:普通
• Brazilian steakhouse • ガレリア/アップタウン
本日143回予約が入りました。
Fogo de Chão ®は、本格的な南部ブラジル料理のステーキハウスです。Fogo®は1979年、ブラジルのポルト・アレグレでガウチョ流の肉料理を始めました。今でもガウチョのシェフたちが、絶妙な焼き加減の20種類の肉の塊をテーブルを回ってカットしています。 ガウチョシェフが下ごしらえしたおいしい肉料理を、マーケットの新鮮な食材を使ったグルメ料理、本格的なブラジル料理のサイドディッシュ、受賞歴のあるワインが揃うワインリストとともにお楽しみください。
Texas de Brazil - Houstonの写真
4.6
素晴らしい(2754)
価格:高い
• Brazilian steakhouse • スプリング・ブランチ
本日47回予約が入りました。
高級ダイニングの新しい形を追及するTexas de Brazilは、ブラジル南部の料理にテキサスの寛大さを融合させたブラジル&アメリカ式の本格的な「シュラスカリア」(ステーキハウス)です。前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどを50~60種類取り揃えたグルメサラダエリアがあります。テーブルにあるカードの緑の面を上に向けると、味付けした牛肉、ラム肉、豚肉、鶏肉、ブラジリアン・ソーセージなどさまざまな種類の肉がテーブルに運ばれ、その場で切り分けられます。どの料理にも伝統的な副菜および自家製のブラジルのチーズパンが含まれています。レストラン専属のソムリエが、受賞歴のある豊富なワインリストから料理に合った最適なワインをおすすめしています。作りたての特製カクテル、カイピリーニャも楽しめます。魅力的な各種デザート、食後のドリンク、エスプレッソなどもあり、Texas de Brazilの雰囲気が満喫できます。
Gauchos Do Sul - Highland Villageの写真
4.8
素晴らしい(429)
価格:高い
• Brazilian steakhouse • ガレリア/アップタウン
本日15回予約が入りました。
The plains of Southern Brazil are filled with grazing cattle enjoying the vast pastures. These cattle are the source for the famous and centuries old Brazilian “Churrasco” barbecues. It was at these gatherings where Brazilian cowboys or “gauchos” would prepare large pieces of meat and slowly cook them over open flame pits. Our traditional gaucho chefs still follow these traditions to preserve the flavors of each cut of meat.We feature unlimited tableside service of different cuts of beef, pork, lamb, and chicken. We also feature a gourmet salad bar, and various traditional side dishes to complement the meats. You can control your service with a small green and red-sided card. The green side tells the gaucho chefs to bring out skewers of sizzling meats to the table while the red signals a stopping point. To re-start service, simply display the green side again.
Casa Do Brasil - Houstonの写真
4.7
素晴らしい(715)
価格:高い
• Brazilian steakhouse • ガレリア/アップタウン
本日20回予約が入りました。
We invite you to experience an authentic churrascaria in the heart of Texas. The origins of churrasco, grilling on open fire, date back to the 1800s as the cuisine of the gauchos, South American cowboys and ranch hands who worked the land of southern Brazil.The gauchos of Brazil, much like those of Texas, formed a culture of their own, complete with a unique style of cooking. Churrasco, also known as Brazilian barbeque, offers a selection of USDA Prime beef, chicken, lamb, pork, and seafood fire-roasted and served tableside. At Casa Do Brasil, we pride ourselves on offering the finest cuts of USDA Prime beef and preserving these classic techniques.
Tourão - Montroseの写真
4.6
素晴らしい(628)
価格:普通
• Brazilian steakhouse • モントローズ
本日3回予約が入りました。
We bring Churrasco-Rotisserie and cook all of the meat on Rodizio skewers right in front of you. The aromatic flavors are so intense, they might steal the show. We prepare different cuts of Certified Angus Beef, pork, lamb, shrimp, poultry, and beef and pork sausages, roasted slowly to maintain their natural flavors. Next, you’ll watch our Gauchos slice the meat off the cooking skewers as the juices flow onto your plate.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ