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Chelsea​のベストイギリス料理レストラン

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地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(555)

The Ivy Chelsea Gardenの写真
4.4
非常に良い(14131)
価格:高い
• British • チェルシー
本日146回予約が入りました。
Ivy Chelsea Gardenはカジュアルな英国料理のレストランで、食事やカクテルの様々なメニューを終日提供しています。レストラン、バー、カフェは親しみやすく洗練されており、気取らない高級感を感じさせます。屋外には大きな庭園や、テラス、オランジェリーを併設しています。
The Builders Arms Pub Chelseaの写真
4.2
非常に良い(196)
価格:高い
• British • チェルシー
本日2回予約が入りました。
The beating heart of Chelsea and a stone throw away from Kings Road, The Builders Arms is a local's pub and restaurant featuring cosy corners with a fireplace, plus a beautiful rustic dining room featuring locally sourced and seasonal menus curated by Cubitt House's very own Ben Tish.
Stanley'sの写真
4.7
素晴らしい(871)
価格:普通
• British • チェルシー
本日7回予約が入りました。
A secret garden in the heart of ChelseaTucked away just off the King’s Road in London, Stanley's is inspired by the quintessential English country garden. The restaurant and courtyard bar offers a comfortable place for guests to come to eat, drink and relax.The courtyard is covered and heated all year round making this space, along with the Orangery and Dining Room, the perfect spot for coffee, lunch, drinks, dinner, private dining and events.‍
Rabbitの写真
4.3
非常に良い(227)
価格:普通
• British • チェルシー
Rabbit is on the iconic Kings Road, Chelsea. It is a farm-to-fork neighbourhood restaurant focusing onsustainability, capturing the English countryside's flavours, freshness, and vibrancy on this famousLondon Street. Rabbit offers a modern British sharing style menu with knowledgeable, attentive service and anelectric atmosphere.Their seasonally changing menu celebrates local and wild produce with zero-waste cookery andsustainability at the forefront of everything they serve. The team use wild, foraged, and locallygrown ingredients, and pour award-winning English Wines from their family-run vineyard in WestSussex, Nutbourne.
The Lanesborough Grillの写真
4.8
素晴らしい(875)
価格:非常に高い
• British • ナイツ ブリッジ
本日11回予約が入りました。
The Lanesborough Grill is home to Executive Chef Shay Cooper’s modern and innovative British cookery, with a focus on seasonal produce from around the country. Signature dishes include Coronation Crab Salad, Dover Sole and Beef Wellington presented table side to share. A richly decorated dining room, naturally illuminated during the day by a domed glass roof while seductively aglow under softly lit chandeliers in the evening, this grand Regency restaurant offers a truly memorable fine dining experience. On Thursdays, enjoy live entertainment from a jazz trio, whilst on Sundays one of the best Sunday Roast Lunches in London can be found here. An exhibition of modern art by British based artists adorning the walls adds to the ambience.The Lanesborough Grill is located with the five star Lanesborough hotel located at Hyde Park Corner where Knightsbridge, Belgravia and Mayfair meet.
Berners Tavernの写真
4.6
素晴らしい(4461)
価格:高い
• British • オックスフォード ・ サーカス
本日24回予約が入りました。
シェフでレストランのオーナーもつとめるJason Athertonの最も新しいレストランBerners Tavernでは終日食事が可能で、朝食、ランチ、ディナー、お茶、遅い夕食を用意しています。セントラル・ロンドン、フィッツロビアのバーナーズ・ストリートにあるThe London EDITIONホテル内に位置し、通りの独立した入口からアクセス可能です。Jasonとともに10年以上の調理の経験を持つPhil Carmichaelがキッチンの責任者をつとめ、イギリス諸島の最高級の食材を使用し、英国の伝統をヒントにしたモダンな英国料理を提供しています。オークニー諸島のホタテのカルパッチョ(アボカド、赤カブ、ハラペーニョ、ライム添)、ウズラの炭火焼き(アルザスベーコン、スモークトマトのジャム、エシャロット、パセリ添)、バクルー公の敷地の牧草で育てられた牛の切り身の炭火焼きなどがおすすめです。Berners Tavernでは、上質のデボンレッドルビー牛を使用した日曜のロースト料理と各種付け合せなど、英国を代表する伝統料理を楽しめます。
CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3484)
価格:非常に高い
• British • ノッティング ・ ヒル
本日28回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Ivy Kensington Brasserieの写真
4.3
非常に良い(8832)
価格:高い
• British • ケンジントン
本日111回予約が入りました。
Ivy Kensington Brasserieは、豊富な種類の料理やカクテルを終日楽しめるカジュアルな英国式レストランです。レストラン&バーの店内は豪華で洗練されていながら親しみやすい雰囲気で、屋外には広い屋外テラスがあります。
The Ivy Soho Brasserieの写真
4.3
非常に良い(11022)
価格:高い
• British • ソーホー
本日137回予約が入りました。
Artworks, marble and onyx provide a relaxed, elegant backdrop for a vast, all-day British menu.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4102)
価格:非常に高い
• British • ファーリンドン
本日41回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
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