Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Hackney​のベストイギリス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(524)

B E H I N Dの写真
5.0
素晴らしい(58)
価格:非常に高い
• British • ハックニー
本日4回予約が入りました。
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
Pophams Restaurant - London Fieldsの写真
4.7
素晴らしい(21)
価格:高い
• British • ドルストン
本日2回予約が入りました。
Working with seasonal British and Italian produce, each dish takes inspiration from traditional Italian flavours and methods, with a creative approach. Transforming this daytime bakery to a lively neighbourhood restaurant, with small plates and pastas designed for sharing. Our wine list utilises a mixture of well and lesser known grapes; which when combined with innovative and often low intervention methods, create a diverse wine offering to pair harmoniously with our food.For any bookings over 6 people we require a set menu, contact bookings@pophamsbakery.com for more information.
Fran'sの写真
4.4
非常に良い(2)
価格:高い
• British • ハックニー
本日2回予約が入りました。
Fran's is a neighbourhood all day caff on Wilton Way, offering British and Italian comfort food. All day English breakfast, fry ups, sausage & mash, fresh homemade pasta."We welcome walk-ins throughout the day and bookings are advised in the evenings especially during peak hours. We have our Wine Bar a few doors down, if you would like to visit pre dinner or while waiting for a table.Please be advised we do not take reservations for Breakfast or Lunch. Please feel free to walk-in!!
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4104)
価格:非常に高い
• British • ファーリンドン
本日31回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Berners Tavernの写真
4.6
素晴らしい(4463)
価格:高い
• British • オックスフォード ・ サーカス
本日22回予約が入りました。
シェフでレストランのオーナーもつとめるJason Athertonの最も新しいレストランBerners Tavernでは終日食事が可能で、朝食、ランチ、ディナー、お茶、遅い夕食を用意しています。セントラル・ロンドン、フィッツロビアのバーナーズ・ストリートにあるThe London EDITIONホテル内に位置し、通りの独立した入口からアクセス可能です。Jasonとともに10年以上の調理の経験を持つPhil Carmichaelがキッチンの責任者をつとめ、イギリス諸島の最高級の食材を使用し、英国の伝統をヒントにしたモダンな英国料理を提供しています。オークニー諸島のホタテのカルパッチョ(アボカド、赤カブ、ハラペーニョ、ライム添)、ウズラの炭火焼き(アルザスベーコン、スモークトマトのジャム、エシャロット、パセリ添)、バクルー公の敷地の牧草で育てられた牛の切り身の炭火焼きなどがおすすめです。Berners Tavernでは、上質のデボンレッドルビー牛を使用した日曜のロースト料理と各種付け合せなど、英国を代表する伝統料理を楽しめます。
The Ivy Soho Brasserieの写真
4.3
非常に良い(11024)
価格:高い
• British • ソーホー
本日142回予約が入りました。
Artworks, marble and onyx provide a relaxed, elegant backdrop for a vast, all-day British menu.
Galleryの写真
4.7
素晴らしい(8063)
価格:非常に高い
• British • コヴェント ・ ガーデン
本日40回予約が入りました。
ホテルThe Savoyの中央に位置するThames Foyerは、軽めのカジュアルなダイニングに最適です。ゲストのデッサンを元に復元されたガラス張りの丸天井からは、暗い空の日でも自然光が降り注ぎます。中央には新しい見事なウィンターガーデンガゼボがあります。 ホテルの専属ピアニストによる演奏を聞きながら、快適で居心地の良い空間でアフタヌーンティーも堪能できます。The Savoyのアフタヌーンティーは、フィンガーサンドイッチ、クロテッドクリーム&ジャムを添えた自家製スコーン、おいしそうなケーキやペストリーと一緒に、種類豊富な紅茶からお好みのものを楽しむ永続的な習慣となっています。The SavoyはTea Guildのメンバーで、2011年、2012年、2013年度の優秀賞を受賞しました。 アフタヌーンティーは1名あたり50ポンド(GBP)からとなります。
Blue Door Bistroの写真
4.5
非常に良い(240)
価格:高い
• British • ブルームズベリー
A few short steps from the British Museum, The Blue Door Bistro provides a welcoming and informal bistro-style setting. Light and airy at lunchtime, warm and cosy by evening, the room is decorated on three sides with a panoramic view of London circa 1849. Together with the rich mahogany panelled walls, effective use of mirrored glass, and contemporary wrought iron wall lights, an ambience rooted in the hotel’s location is beautifully achieved. Executive chef, Martin Halls, blends seasonal ingredients and herbs from our garden with classical techniques to create seasonal British menus. Our cuisine is commended with an AA rosette and accredited by the Sustainable Restaurant Association (2 stars). In all of our products, we only use free-range eggs and are committed to sustainable fisheries for our fish supplies. Our team are trained to ensure that your specific dietary requirements are catered for at all times.
Frog by Adam Handlingの写真
4.9
素晴らしい(3353)
価格:非常に高い
• British • コヴェント ・ ガーデン
本日10回予約が入りました。
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
The Ivy City Gardenの写真
4.2
非常に良い(7800)
価格:高い
• British • リバプール ・ ストリート
本日76回予約が入りました。
Located in the historic Bishopsgate Gardens, The Ivy City Garden brings the familiar luxury of The Ivy, West Street to the City of London.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ