Middle Villageのベストカフェダイニング
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(21)
本日47回予約が入りました。
セントラルパークを望むThe Members Dining Roomは、メトロポリタン美術館の会員制高級ダイニングレストランです。The Members Dining Roomでは、洗練された雰囲気のなかで、現代的アメリカ料理を提供しています。特にシーフードと地元産素材、季節の素材に力を入れています。エグゼクティブ・シェフのフレッド・セイボは、アメリカ内外の料理を中心とした4品のお試しコースメニューを毎月用意しています。The Members Dining Roomでは、料理を引き立てる豊富に取り揃えられたワインのほか、リザーブワインリストとテイスティング用ワイン各種を提供しています。家族や友達、同僚と楽しいひとときを過ごせるエレガントな部屋をレンタルできます。
The Members Dining Roomは美術館の会員限定です。メンバーシップは、お電話(212 – 570 – 3753)での問い合わせ、またはオンライン( www.metmuseum.org)で取得または更新できます。
本日1回予約が入りました。
Established in 2003, we started as a small cafe and bar with great coffee, snacks, and pizzas. People loved spending time in the café enjoying our frappes or conversing with our friendly staff, so we decided an expansion was in order.
In 2006 the first expansion began until our current completed renovation in 2019.
We're still serving great coffee, cocktails, and pizza, and have our selection of fresh dishes to choose from that is currently in the works of expanding when our kitchen's renovation reaches its final completion.
So come on by, stay awhile, and enjoy all of the beautiful things this Astoria gem has to offer.
We are proud to have been offering Avenue Cafe as your home away from home and hope to continue to serve you for more decades to come.
Our exclusive outlets at Vista Long Island City, are making a statement. Our restaurants are busy with business people for breakfast,lunch and dinner. Come in to Michael’s Café, where you can relax and enjoy your meal on our fabulous patio or have a quick bite at the bar while enjoying a savory and relaxing drink. Enjoy a karaoke moment with your friends while having some drinks, or make a good casual presentation with group of people where you can have the service of food and drinks at the same time. Make your Sunday brunch a great morning out or feel tropical while enjoying a frosted mojito next to our tikki bar while surfing the web or checking your email with our free wi-fi service .
本日13回予約が入りました。
Lafayetteは、マンハッタンのダウンタウンNoHo地区でフレンチダイニングの真髄を新たに展開する普段使いのフランス料理レストランです。朝食、ランチ、ディナーに営業しているこのグランドカフェ&ベーカリーは、いつの時代も色あせない象徴的な内装で、シェフのアンドリュー・カーメリーニのマーケット主導型のビストロ料理を忠実に再現しています。明るいダイニングルームの天井まで届くアーチ型の窓からは、NoHoの街並みと活気あるロティサリーバーを見渡せます。店内のパン・ケーキ屋コーナーでは終日、職人によるパン、クロワッサン、スタンプタウン・コーヒー、軽い朝食やランチ、数多くの菓子を提供しています。暖かい季節には歩道にカフェがオープンし、屋外でのランチ、ブランチ、ディナーが楽しめます。
本日180回予約が入りました。
Since 2003, Little Ruby’s Cafe has brought Australian cafe culture to New York City, offering approachable all-day fare, specialty drinks, and a full coffee program. Open for brekkie, lunch and dinner 7 days a week, Little Ruby’s Cafe’s beloved menu features the signature burgers, pastas, salads and brunch classics, all served in thoughtfully designed spaces.Located on the landmark corner of West 4th St & 7th Avenue, our newest Little Ruby’s Cafe features an airy, multi-level space. A first for Little Ruby’s, West Village offers a full bar with an exclusive cocktail program alongside our classic menu with new dishes unique to the location. With an expansive terrace and sweeping windows, the West Village restaurant invites guests to absorb the energy of the neighborhood as they enjoy their morning brekkie or grab cocktails and dinner with friends. Opening October 2023. Little Ruby’s West Village will be open 7 days a week for brekkie, lunch and dinner.
本日43回予約が入りました。
The Elysian Cafe is a casual French-American restaurant with a large bar area, quiet back dining room and a large outdoor dining area. Located in Hoboken, NJ it is the oldest owned and operated bar in Hoboken. Beautiful 100 year old plaster ceilings span the entire inside dining area, giving a warm feeling for the dining experience. The outdoor dining cafe brings you right to the streets of Paris and are adorned in white flowers and shaded areas. The Elysian Cafe is a great place to grab a quick bite, meet up with old friends for a chatty afternoon or have a quiet dinner date.
本日25回予約が入りました。
Restaurateurs Vittorio Assaf and Fabio Granato opened Brasserie Cognac de Monsieur Ballon in April 2008. The duo brought their love for French culture and cuisine to New York City and gave the Big Apple an authentic slice of such, with a brasserie style menu combining French classics with modern creations.