Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. カリフォルニア州セントラルコースト

Goleta​のベストカリフォルニア料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

The Bistro at The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbaraの写真
4.6
素晴らしい(536)
価格:非常に高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日6回予約が入りました。
Named “Top 100 Best Al Fresco Dining Restaurants in America” by OpenTable, The Bistro offers a casual and relaxed atmosphere to dine and enjoy sweeping views of the coastline. Local produce and sustainable seafood highlight an acclaimed menu of traditional bistro favorites, including brick oven flatbreads, seasonal salads and the signature Santa Barbara burger.Please note that holiday reservations are only available for in-house guests. Room confirmation number is required to officially confirm your dining reservation during these times. Marriott Bonvoy Members can earn points when staying with us. Please enroll here: https://www.joinmarriottbonvoy.com/uscanqr/s/EN/ch/sbarzFor parties with 6 guests or more a 26% service charge fee will be added to your final bill. For all guests there will be an 8.75% California State tax added to the final bill.
Caya Restaurantの写真
3.8
とても良い(405)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日4回予約が入りました。
Inspired by the fresh coastal flavors of Santa Barbara, CAYA restaurant invites everyone to “Come As You Are” for a modern culinary adventure paired with a mood as relaxed and inviting as a California sunset.Embark on a delectable journey through the West Coast with our seasonal menus influenced by sustainably sourced local ingredients and global cuisine inspirations. From social gatherings to intimate dinners, indulge in the relaxed and inviting indoor and outdoor atmosphere while your tastebuds savor the culinary traditions of the west through nostalgic homemade dishes and signature craft cocktails.
Terra at The Steward Hotelの写真
4.5
非常に良い(37)
価格:高い
• Californian • ゴリータ
本日2回予約が入りました。
Indulge in food that nourishes and delights at Terra, located inside The Steward Hotel in Santa Barbara. Experience organic and local California cuisine for breakfast and dinner. Local legend celebrates The Steward’s location as the originator of avocado toast. Lunch items are available at our marketplace, perfect for enjoying a picnic in a lush garden setting.Executive Chef Augusto Caudillo brings a wealth of culinary expertise and local knowledge to the heart of Santa Barbara. Graduating from Le Cordon Bleu College of Culinary Arts, he honed his skills in various kitchens, including Fess Parker Wine Country Inn and Lucky’s Steakhouse. Caudillo's passion for food began at a young age, growing amid a large family where meals were a cornerstone of connection and memory-making. Drawing inspiration from both Californian and Mediterranean traditions, Caudillo's dishes offer a tantalizing blend of aesthetics and nutrition — a testament to his love of crafting memorable experiences.
Barbareñoの写真
4.8
素晴らしい(1896)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日34回予約が入りました。
Barbareñoでは、さらに工夫して作り上げるセントラルコースト料理を追求しています。地元の伝統と名物、地域特有の料理、一緒に仕事をするのが幸運であるほどの多くの優れた調達業者から発想を得ています。あらゆる努力をしているのは、食品とドリンクを独自のものにする繊細なニュアンスを利用して、特定の場所や地元の風味の本質をとらえようとしているからです。オンライン予約では、屋内ダイニングスペースの予約数を制限していますので、暖房のきいたパティオの予約や追加のダイニングルームの空き状況を確認するためにお電話ください。Barbareñoでは、6名以上のグループの予約にクレジットカード番号が必要です。当日キャンセル(予約時間の24時間以内)またはノーショー(無断キャンセル)の場合は、キャンセル料として1名あたり20ドル(USD)が課金されます。予めご了解ください。
Bouchon - Santa Barbaraの写真
4.9
素晴らしい(5452)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日26回予約が入りました。
新鮮な地元の食材を使用した料理を提供しています。地域の品質と特徴を反映した優れたワインも用意しています。暖かみのある快適な雰囲気で、リラックスしたサービスを楽しめます。 サンタバーバラの「ワインカントリー料理」は、サンタバーバラ海峡からの魚や周辺の田園地帯からの農作物など可能な限り地元産の新鮮な食材を使用した料理を意味します。料理の風味と合う地元産ワインを用意し、見事なバランスをお楽しみください。 レストランではサンタバーバラは最高のシャルドネ、ピノ・ノワール、シラーを生産する地域の1つと考え、その他の地元産の品種もののワインはその品質、多様性、親しみやすさに驚くことでしょう。スタッフが、40銘柄以上のグラスワインから料理に合うお勧めをご案内しています。ボナ・ペティ(召し上がれ)!
Opal Restaurant & Barの写真
4.8
素晴らしい(1777)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日29回予約が入りました。
We have inside and limited outdoor sidewalk dining. If you prefer to sit outside, please indicate that with your reservation request. To accommodate our second seating, early parties should plan for a maximum stay of 1.5 to 2hrs, depending on party size. Please call 805 966 9676 for more details. A popular local’s favorite, opal restaurant & bar’s Eclectic California Cuisine fuses creative world cuisine influences with American Regional touches, from a 14 oz. Herb-Grilled Ribeye Steak on Tuscan White Beans, to Fresh Pan-Seared Fish & Seafood, Homemade Pastas, Gourmet Pizzas, fresh Baked Breads, imaginative Salads, & Homemade Desserts. We have a Wine Spectator award-winning wine list, & a full bar with seasonal Craft Cocktails. Our entire dining room staff assists to take care of each table, enabling exceptional service in a warm engaging manner, properly nuanced to your mood & taste. Our staff genuinely cares about giving you the best possible experience!
Intermezzo By Wine Caskの写真
4.6
素晴らしい(1788)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日16回予約が入りました。
Intermezzo by Wine Cask New Menu by Executive Chef Mossin SugichModern American cuisine with a Mediterranean twist
Finch & Forkの写真
4.5
非常に良い(1781)
価格:高い
• Californian • サンタ バーバラ
本日15回予約が入りました。
Finch & Forkは、サンタバーバラの賑やかなダウンタウン中心部のカリロ通りとチャパラ通りの角に位置するモダンアメリカンバー&グリルです。シェフJames Siaoは、おいしい取り分け料理や心まで満足する量の多い料理のメニューを素材を活かして作るために、農場や牧場から仕入れた生命力のある地元の食材から発想を得ています。シェフの料理はバー、ラウンジ、ダイニングルームのリラックスした雰囲気の中で、職人技のワイン、特製カクテル、たっぷりのビールと共に提供されています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ