Mid-Cityのベストカリフォルニア料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(108)
本日32回予約が入りました。
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
本日3回予約が入りました。
魅力的な季節のメニューから世界的なワインリストまで提供するMelisseは、ミシュランの2つ星レストランで、2003年からザガットにより、ロサンゼルスで訪れたいトップレストランとして表彰されています。サンタモニカに位置するMelisseは、シックな雰囲気、素晴らしい現代的なフランス料理、親切なサービスで五感のすべてを刺激します。オリビア/オーガスティンルームは、親密な集まりやビジネスエンターテイメントに利用できます。他にはないダイニング体験ができるMelisseは、見逃せない素晴らしいダイニング先です。ぜひ魅力的な体験をお楽しみください。
本日38回予約が入りました。
Chef Raphael Lunetta and Emilio Cuyuch chef driven neighborhood diner with rustic California dining room and bar. Lunetta serves great food paired with locally roasted coffee options, classic cocktails, large selection of craft beer and delicious wines that we enjoy drinking with our family & friends.We buy the freshest ingredients we can find. We cook seasonally because that’s what is fresh and best. We support local farmers and businesses whenever we can, because the best flavor naturally follows. Menus for Lunetta are locally sourced and responsibly grown, using seasonal ingredients based on the abundant product available on the California Coast. Our full bar features classic as well as craft cocktails using the finest in artisan spirits, mixers and seasonal fruits and vegetables. Our comprehensive wine list highlights small California producers and artisan winemakers from around the world.
本日53回予約が入りました。
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
本日11回予約が入りました。
SALT Restaurant and BarはウォーターフロントのMarina del Rey Hotelにあるレストランです。マリーナの景色を見渡しながら、最高クラスの地元食材を使った季節のカリフォルニア料理やクラフトカクテルを、ブランチ、ハッピーアワー、ディナータイムに楽しめます。
本日13回予約が入りました。
Join James Beard award-winning Chef Dave Beran at his 38-seat fine dining restaurant in Santa Monica, where the kitchen is seamlessly integrated with the dining room. The menu, comprising 15-18 courses, showcases Chef Dave's deeply thoughtful approach to storytelling, inviting guests to embrace the experience & embark on a memorable culinary journey featuring the many inspirations of Southern California.At SELINE, the focus is on connection, with every aspect of the restaurant— from the design to the custom plateware—built on fostering meaningful relationships. Wine Director Matthew Brodbine presents two beverage pairing options to complement your menu. The wine pairing showcases selections from innovative, forward-thinking winemakers across various regions worldwide. The non-alcoholic pairing features a unique collection of house-made and curated beverages designed to align with the menu's progression. A carefully curated wine list is also available.
本日22回予約が入りました。
TavernはSuzanne GoinとCaroline Styneのシェフ&ソムリエチームによる3つ目のレストランで、その他にLucquesレストランとAOCワインバーも所有しています。ウェストロサンゼルスにあるこの支店は、ブレントウッドの地元住民が集まるスポットです。Jeffrey Alan MarksによるシックなデザインのTavernは独立しながらも繋がった3つのスペースで構成され、ガラス屋根のアトリウムダイニングルーム、青い壁の広いバー、カジュアルダイニングを楽しめるカフェスペースのLarder(ベーカリー、小売店、持ち帰り用の食品あり)があります。レストランでは、クラシックなアメリカの要素を取り入れたSuzanne Goin特製のカリフォルニア/地中海料理を提供しています。
本日11回予約が入りました。
Palma at Santa Monica Proper (One MICHELIN Key 2024) is located at the hotel's ground floor. An intimate, inspiring space lined with windows and original art, serving seasonally inspired Italian cuisine. Settle into one of the carved-out niches, or around the monolithic bar with a mural by local artist Ben Medansky, to enjoy a meal accompanied by small-batch spirit or expertly crafted cocktail.
本日68回予約が入りました。
美しいサーフサイドの景色を望むIvy at the Shoreは、The Ivyの南国版で、同様のおいしい料理に加え、冷たいアイランドドリンクや、12席の竹でできたバーを提供しています。新鮮なパイナップルダイキリを片手に太平洋に沈む夕日をお楽しみください。
本日51回予約が入りました。
2010年にオープンしたFarmshop(ファームショップ)はレストランと職人市場&ベーカリーで、サンタモニカの26th通りの、1948年から続く歴史的なブレントウッド・カントリー・マート内に位置しています。
Jeff Cercielloの料理は旬の地元産の食材を大切にしています。LAタイムズの Irene Verbilaは、「日曜の夜のFarmshopは、最高のフライドチキンをメインにしています。私が最高の食事トップ10にあげたいのは、Cercielloのオーガニック・ロースト・チキンです。金色でパリパリ、フレッシュで身がぎっしりと詰まっていながらジューシーで、一口ごとにどんどんおいしくなっていくようです」と評しています。
新鮮な地元の食材を際立たせることに加えて、Farmshopではカリフォルニア中心にそろえたワインリスト、厳選されたチーズ、豚肉加工品、職人による食品や家庭用品を提供しており、彼らが誇りに思う多くのカリフォルニアの農家、生産者、販売業者に敬意を評しています。