Milpitasのベストカリフォルニア料理レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(13)
本日1回予約が入りました。
さわやかなカリフォルニアや地中海のリヴィエラにインスピレーションを受けた、素晴らしい食事の経験を楽しめます。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。忙しい1日の後は、La Fontanaへお越しください!同僚または友人たちとリラックスしてください。一度私たちの店を訪れたら、また必ず戻りたくなるでしょう!
本日60回予約が入りました。
The team behind DTSJ favorites - Paper Plane, MINIBOSS, Still O.G. and Alter Ego - elevates the local scene once again with Eos & Nyx, a dual level indoor/outdoor dining experience serving Mediterranean flavors with modern twists. Drawing inspiration from the Greek deities of dawn and night, this venue provides a culinary journey that transforms as the day unfolds. Guests will savor an array of mezzes, indulgent brunch offerings and grilled seafood and meats, all prepared with fresh, locally sourced ingredients. The bar program features inventive craft cocktails, wines and spirits, showcased against a striking double-height, rotating liquor display that spans both levels of the restaurant. The custom design elements create a captivating atmosphere - by day, the space is vibrant and energetic; by night, it transforms into an urban oasis with intimate accent lighting. Eos & Nyx artfully blend the concepts of day and night, presenting a one-of-a-kind elegant, memorable dining experience.
本日25回予約が入りました。
Naschmarkt (NASH-MARKed)は歴史的なダウンタウン、キャンベルにあります。オーストリアはウィーン最大の青空市場にちなんで命名されたレストランです。Naschmarktは、16世紀から「ウィーンの胃袋」として地元の人によく知られている市場です。2011年に設立されたレストランでは、モダンなオーストリアの風味が引き立つ地元カリフォルニアの食材を使用しています。
Introducing The Club on Post, a culinary gem nestled in the historic district of San Jose. Led by the visionary Chef Antonio, our restaurant embodies the vibrant spirit of downtown, situated amidst iconic landmarks like the San Jose Center for the Performing Arts, California Theatre, San Jose Improv and SAP Center. With a prime location near major hotels and Cesar Chavez Plaza, we offer a haven for locals and visitors alike.At The Club on Post, indulge in our culinary masterpiece, the signature Club Wagyu Burger, a testament to Chef Antonio's culinary prowess. Pair it with our renowned espresso martini, hailed as the best in San Jose, for an unforgettable dining experience. Step into our laid-back yet chic atmosphere, adorned with welcoming Roman plaster walls, where every visit feels like a journey into culinary excellence and relaxation. Experience the essence of San Jose's dining scene at The Club on Post.
本日4回予約が入りました。
Black Sheep Brasserie is located in the heart of downtown Willow Glen, featuring a mix of modern Californian and classic French inspired cuisine composed of seasonal ingredients. With an eclectic and restrained French varietal wine list, local and foreign craft beers, classic rooted cocktails, and an extensive and thoughtful spirits selection; Black Sheep has something for every taste. A collective effort brought together by the man behind Cascal in Mountain View and formerly of Le Mouton Noir, Birk’s, and Cin-Cin. In partnership with the three minds behind The Lexington House in Los Gatos to bring San Jose, and the South Bay, something of a “black sheep” out of the herd…
本日2回予約が入りました。
Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Secco Restaurant | Patio | Bar is a beloved neighborhood gem, renowned for its celebration of California culture and cuisine. The restaurant’s menu features a range of modern California classics, including a variety of shareable bites that pair perfectly with the restaurant’s robust beverage offerings.Whether you’re looking for a romantic dinner for two or a gathering with friends and family, our welcoming atmosphere and attentive service will make your dining experience truly exceptional. Come join us for a culinary journey that will leave you wanting more.
本日10回予約が入りました。
持続可能な魚、肉、チーズ、農産物を購入すること、可能な限り地元のオーガニックな品を購入することに力を注いでいます。
この素晴らしい地域の膨大な恵みを紹介するために、入手できる最も新鮮で高品質の食材を使用することを目指しています。北カリフォルニアは他のどの地域にもないほど、農場、ブドウ園、海、牧場に恵まれています。私たちは地元の農家や手作り醸造所を支援することを選択し、カリフォルニア産ワインを専門に扱っています。ここカリフォルニア州の豊かな天然資源を祝いたいと思っています。お客様が私たちのビジョンを共有し、ご来店してくださるのをお待ちしています。当店で食事をすることは、コミュニティー内で同じ考えを持った人達と一緒に食事をすることになります。
ぜひお越しください。
- Holly & John
オーナーのDry Creek Grill
本日10回予約が入りました。
Scratchは、エレガントな雰囲気の中でアメリカ料理を提供しています。美味しいシンプルな食事を前提にした料理は、最近の食材の影響や恵みを反映したアメリカの伝統から生み出されました。柔らかくしっとりした蒸しカルビ、ロティサリー・チキン、そしてたぶん新鮮なシーフード&オイスターバーのセレクションから選択できます。
Scratchでは、ドリンクについて米国でも有数のブドウ畑や蒸留所の一部を調査し、すべての価格帯から選択できるワインとスピリッツを幅広く取り揃えています。一部のワインやスピリッツは割り当てが限られており、常に提供可能というわけではありません。
Scratchではベジタリアンメニューも提供しています。
本日6回予約が入りました。
Experience a modern twist to traditional tapas with globally inspired shareable dishes. Oveja Negra, translated as “Black Sheep” in Spanish is offering a menu of “unruly tapas.” Our culinary team is “going against the grain” of this deep-rooted Spanish tradition to offer the curious diner a menu representing globally inspired recipes with a tapas flair. The menu will vary by season with flavorful and unique ingredients sourced from around the world, adding an international twist to your dining experience.
本日4回予約が入りま した。
Adrestia features an inspired California menu that is shaped by local and seasonal ingredients, Japanese and broader Asian cuisines, and the Valley’s warm Mediterranean climate. The Adrestia kitchen is led by Chef Hideki Myo, a Tokyo native who brings more than 25 years of culinary experience to the team. He approaches the Adrestia menu by tapping into culinary traditions and ingredients from Japan while focusing on the modern, seasonal cooking he has done for more than two decades in California.