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Tenderloin​のベストカリフォルニア料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(95)

ANZUの写真
4.2
非常に良い(2647)
価格:高い
• Californian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日7回予約が入りました。
The elegant and intimate Restaurant ANZU, located on the second level of Hotel Nikko, is one of San Francisco's most acclaimed dining experiences. Here, sustainable California cuisine is enhanced with Asian flavors, creating a whole new delicious gourmet culture that patrons from all over the world appreciate. ANZU is renowned for an epicurean ingenuity that is truly captivating – no small feat in San Francisco. Our full bar, with its breadth of wines and cocktails, displays an exciting imagination with its extensive menu of specialty cocktails and signature sake martinis. Come see what happens when contemporary tastes have a Zen breakthrough. Experience ANZU.
Level IIIの写真
3.7
とても良い(398)
価格:高い
• Californian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
Experience social food and modern cocktails at a new level - Level Three. An exciting and sophisticated dining experience inside the JW Marriott San Francisco. This chic restaurant and lounge features a menu of delicious sharable plates crafted from the freshest, local, seasonal ingredients complemented with an extraordinary cocktail menu custom-created by an acclaimed local mixologist. Situated on the third floor lobby level of the hotel highlighted by a 16 story atrium, you can dine on extravagant plates like Dungeness Crab Cake Benedict, Croque Madame, Avocado Toast, "The Burger", Artisinal Grilled Cheese, Filet Mignon, and our Daily Catch!
DACHA Kitchen & Barの写真
4.8
素晴らしい(54)
価格:普通
• Californian • Tenderloin
本日6回予約が入りました。
DACHA Kitchen and Bar embodies the ethos of "Feeding with love. Leading with peace." Named after the Russian term for a seasonal or year-round second home where family and food are front and center, DACHA pays homage to its Eastern European roots while fostering genuine connections with its guests. DACHA offers a harmonious journey through the seasons, celebrating the unique palette of nature with meticulously crafted menus and vibrant presentations. Founded by Katya Skye, Suki Skye, Chef Katya Pervushina, and Tanya Ivanovich, the entire team is committed to inclusivity and community, striving to create a sanctuary where everyone feels embraced and empowered to be their authentic selves. Join us at DACHA, where every visit feels like coming home.
Nopa - San Franciscoの写真
4.7
素晴らしい(3601)
価格:高い
• Californian • ノース・パンハンドル、USF
本日99回予約が入りました。
サンフランシスコにあるnopaは、都会のエッセンスを加えた素朴な料理とオーガニックの薪焼き料理を提供しています。地元から仕入れた旬の食材を使用したシンプルな料理を楽しめます。
The Post Roomの写真
4.0
とても良い(199)
価格:高い
• Californian • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日26回予約が入りました。
In the heart of San Francisco’s Union Square, a new Mediterranean-inspired bar and lounge called The Post Room is nestled inside the historic Beacon Grand and overlooking the hotel’s grand lobby, the vibrant social venue will serve breakfast through supper every day, with brunch served on weekends and complemented by a dazzling live music program.
State Bird Provisionsの写真
4.7
素晴らしい(3318)
価格:非常に高い
• Californian • ウェスタン ・ アディション
本日73回予約が入りました。
State Bird Provisionsは、冒険的で独創的、美味しく心のこもった現代アメリカ料理のレストランです。これはウズラ料理のレシピからスタートし、やがてプログラム要素を除いたレストランへと進化してきました。
The Progressの写真
4.8
素晴らしい(2528)
価格:非常に高い
• Californian • ウェスタン ・ アディション
本日66回予約が入りました。
The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。
The Waterfront Restaurant and Cafeの写真
4.4
非常に良い(3672)
価格:高い
• Californian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日11回予約が入りました。
2015年版ザガットより。 「屋内およびテント付きパティオの全テーブルからベイブリッジの絶景を望めます。波止場のすてきなシーフード料理店で、リラックスできる美しい環境、素晴らしいカリフォルニア料理を楽しめます」。
Octaviaの写真
4.7
素晴らしい(2667)
価格:非常に高い
• Californian • パシフィック ・ ハイツ
本日32回予約が入りました。
OctaviaはレストランFrancesに続き、受賞歴のあるエグゼクティブシェフMelissa Perelloが指揮する最新のレストランです。Octaviaは洗練された優雅な雰囲気ながらもリラックスできる親しみやすいレストランで、毎晩ディナーを提供しています。見事なまでに明確にされた風味と季節に根付いた料理がOctaviaのメニューの基礎となっています。長年の付き合いを持つ地域一の食品業者や農場との関係を活用したPerelloシェフの日々進化するメニューは、サステナビリティとベイエリアの農業資源の豊かさに対する彼女の献身ぶりが如実に現れています。
The Garden Court - Luxury Collectionの写真
3.9
とても良い(2489)
価格:高い
• Californian • 相馬
本日41回予約が入りました。
Garden Courtは、斬新なインターコンチネンタル料理を提供する有名レストランです。豪華な内装で、すばらしいダイニング経験ができます。歴史的なランドマークで、毎日の朝食とランチ、週末の魅力あるブランチとアフタヌーンティーを楽しめます。Garden Courtはステンドグラスのドーム、イタリア産大理石の柱、オーストリア製クリスタルのシャンデリアが特徴で、サンフランシスコの歴史遺産のランドマーク18番として登録されています。レストランのエグゼクティブシェフの特製料理は、パレスのオリジナルとして1923年に初めて作られた、特製グリーンゴッデスドレッシングで軽く仕上げたカニのサラダです。
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