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Mission​のベストカナダ料理レストラン

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現在地周辺のご予約可能な店舗(88)

Ten Foot Henryの写真
4.8
素晴らしい(6400)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日114回予約が入りました。
大胆な新しい北アメリカの料理や、野菜中心の料理を提供する終日営業の地域密着型の飲食店です。Ten Foot Henryでは、食べるべきものと、実際に食べたいものとのギャップを埋める料理を用意しています。
Klein / Harrisの写真
4.7
素晴らしい(1250)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日25回予約が入りました。
KLEIN / HARRIS is an independent restaurant concept, inspired from the diverse bounty that Canada has to offer. Located in downtown Calgary on Stephen Avenue, KLEIN / HARRIS highlights the stories of passionate Canadian producers with the use of exceptional products and ingredients. Working with a long list of national heroes that make True North Cuisine possible, Executive Chef James Waters focuses on distinct coast-to-coast Canadian dishes; a culinary journey that begins in the West to eventually end on the East Coast, highlighting ingredients like wild seasonal mushrooms from British Columbia and fresh notable oysters from The Maritimes.
Pat and Bettyの写真
4.8
素晴らしい(395)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日28回予約が入りました。
Gustant StatimOur ethos, translating to “once they taste” or “they taste instantly,” it’s all about allowing you to savour the moments spent at our table.Pat & Betty is a European inspired dinette & bar which takes its cues from family legacy and Canadian influence. A place to celebrate simply being together, with unapologetically indulgent food, vivid wines and big-hearted service.
River Caféの写真
4.7
素晴らしい(4885)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日40回予約が入りました。
プリンスズアイランドパークの中心部に位置し、4つの橋または土手道のひとつを経由して徒歩でアクセスできます。オークレアエリアでは路上駐車が可能で、オークレアマーケットの地下駐車場は週末と夜間は3ドル(USD)の定額料金で利用できます。メモリアルドライブでの駐車も可能です。皆さまのお越しをお待ちしています。予定が変更になる場合はお知らせください。
Salt & Brick - Calgaryの写真
4.7
素晴らしい(426)
価格:高い
• Canadian • ダウンタウン
本日20回予約が入りました。
Salt & Brick isn’t just a restaurant—it’s a vibe. Every week, our Chef and crew drop a fresh sheet menu loaded with inventive share plates and small bites, made daily with top-tier, locally sourced ingredients. Pair your meal with our curated selection of bold wines and signature cocktails. We’re here to guide you through an ever-evolving culinary journey, where each visit feels like a brand-new experience. We do cool shit. Visit our Speakeasy @charlies.watch.repair on Instagram, and click the bio to reserve!
CHARCUTの写真
4.4
非常に良い(4311)
価格:普通
• Canadian • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。
Hawthorn Dining Room and Barの写真
4.4
非常に良い(859)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日30回予約が入りました。
A boldly modern interpretation of authentic prairie fare from Chef Rupert Garcia, closely intermingled with the elegance and gravitas of Fairmont Palliser – Hawthorn is both iconic and unexpected.In the heart of a city’s icon, in the landscape of the prairies, where our history meets our future: Hawthorn inside Fairmont Palliser offers a boldly modern interpretation of authentic prairie fare. Enduring significance meets exhilarating newness as Hawthorn serves up familiarity with a twist of modernity. A fresh sense of sophistication, rooted in place.**Enjoy complimentary valet parking every day from 5 pm until close, exclusively for our dinner guests**
True Wild Distillingの写真
4.8
素晴らしい(152)
価格:高い
• Canadian • カルガリー
本日22回予約が入りました。
Welcome to the True Wild Distilling Bar & Restaurant, A live-fire restaurant nestled between towering whisky and gin stills inside a stunning heritage building. High-quality proteins and sustainable vegetables dishes are infused with the unique flavour profile that only charcoal can impart. Unpretentious yet premium, we’ve developed a menu that’s driven by the spirits of its surroundings and is complimentary in nature. True masters of their craft, our mixologists expertly blend our spirits with curated ingredients to create cocktails that are as delicious as they are imaginative. Whether you’re in the mood for a perfectly prepared classic or want to try something new, our bar has what you’re looking for. It’s not just a meal or a drink; it’s an experience that stirs something inside.
The Wilde On 27の写真
4.5
非常に良い(590)
価格:非常に高い
• Canadian • カルガリー
本日14回予約が入りました。
Indulge in an unforgettable dining experience at The Wilde, nestled on the 27th floor of The Dorian Hotel. Our culinary haven is a testament to the art of gastronomy, with a menu specially crafted by the visionary Executive Chef, Josh Dyer. As you step into The Wilde, you'll be captivated by the breathtaking views from our elevated vantage point, setting the stage for an exceptional evening. Our seasonally changing dinner menu is a celebration of Canadian classics, highlighting sustainability and the very best local ingredients. If you're in the mood for a more relaxed experience, our lounge beckons with a curated selection of cocktails and a wine list that's a testament to the art of our mixologists. Whether you choose to dine with us or unwind in the lounge, The Wilde promises an enchanting culinary journey that will leave an indelible mark on your palate and memories, where every detail is designed to elevate your dining experience to new heights.
EIGHTの写真
価格:非常に高い
• Canadian • ダウンタウン
EIGHT is an extraordinary dining experience that sparks the conversation around Canadiana and the inclusive nature of a true Canadian cuisine. Consistently ranked among Canada’s 50 Best Restaurants, EIGHT remains at the forefront of fine dining, setting the bar for innovation and collaboration. As the flagship of the #CulturalChefExchange, it has hosted more Michelin and World’s 50 Best collaborations than any other Canadian restaurant. Hidden behind a door in the Lobby of Calgary’s Alt Hotel East Village, guests are welcomed to an exclusive 8-seat tasting counter. Chef Darren MacLean and his team craft dynamic, daily tasting menus that celebrate Canada's cultural mosaic. The minimalist space, with a handcrafted 150-year-old Douglas fir bar top, and a stunning Italian marble cooking counter at its heart, invites guests into the heart of the culinary process, transforming dining into an interactive performance. Here, technique, storytelling, and flavour seamlessly collide.
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