Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Hampton Hill​のベスト北京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(22)

Good Earth - Esherの写真
4.8
素晴らしい(1859)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • イーシャー
本日15回予約が入りました。
The Good Earthは30年以上にわたり、ロンドンを代表する中華料理店であり続ける努力をしてきました。その結果、最高の料理とサービスを提供する店としての名声を得られたことに、誇りを持っています。The Good Earthはロンドン中華料理の進化の歴史そのものといっても過言ではないでしょう。芳醇な香りのダックや細長く引き裂いた乾燥牛肉などの伝統料理から、Golden Sands Dover SoleやWasabi Prawnsと名付けられたモダンなオリジナル料理まで、様々な料理を提供しています。子供連れのお客様も大歓迎です。お得なランチセットもあります。
MR CHOWの写真
4.2
非常に良い(1225)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ナイツ ブリッジ
本日38回予約が入りました。
Mr Chowは1968年のバレンタインデーにオープンしたマイケル・チャウ氏のデザインによる店で、今でもロンドンで最もユニークで美しいレストランのひとつです。白い大理石フロアと塗り壁の空間にオリジナルのアート作品が備わり、贅沢でリラックスできる雰囲気です。Mr Chowではオリジナルの本格的な北京料理と革新的な料理を組み合わせたメニューを提供しています。グリーンプラウン、マミニョン、Mr Chowヌードルなどはすべて受賞歴のあるシェフが創作したものです。最高級の北京ダックや、魅力的な各種ベジタリアン料理も用意しています。夜にはシェフによる巧みな北京ヌードルの手打ちパフォーマンスが行われます。Mr Chowではエグゼクティブシェフのジョン・ウーのチームが一貫して優れた料理を提供し、ロンドンの若くてファッショナブルな世代を魅了しています。「まったく非の打ちどころがなく、素晴らしくおいしい偉業です! 控えめに言っても良い食事を楽しめました」(マイケル・ウィナー、サンデータイムズ) ディナーの平均価格:60ポンド(GBP)強
Min Jiangの写真
4.7
素晴らしい(2195)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ケンジントン
本日27回予約が入りました。
Min Jiangはファッショナブルなケンジントンの中心部、ロイヤルガーデンホテルの10階の高みに位置し、ケンジントンガーデンズ、ハイドパーク、ロンドンの街並みの美しい景色を楽しめます。レストランは深い現代的な赤色の壁に印象的な青と白の中国風花瓶を飾った内装で、思い出に残る食事を経験できます。Min Jiangはランチとディナーに毎日営業し、薪で調理した北京ダックと手の込んだ点心は自慢の品々です。
Shikumen Shepherd's Bushの写真
4.2
非常に良い(41)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • シェパーズ・ブッシュ
本日9回予約が入りました。
We invite you to enter Shikumen, your gateway to the east, as we continue the tradition to blend the two cultures of east and west. Our food and service reflect the architecture of Shikumen’s elegance, refinement, creativity and of course quality. We source our ingredients carefully to bring diners produce of the highest quality and serve them for exceptional value for money.
Good Earth - Knightsbridgeの写真
4.6
素晴らしい(1084)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ナイツ ブリッジ
本日15回予約が入りました。
ナイツブリッジにある伝統的な中華料理レストランで、地元の人々だけでなく、ビジネスマン、ハロッズの買い物客にも人気です。東洋風の素晴らしい内装で、リラックスしたフレンドリーな雰囲気です。伝統的な中華料理を用意しており、クリスピーで香り高いダック、蒸しシーバス、大皿のミックスシーフードなどの特製料理を楽しめます。多くのベジタリアン料理も提供しており、フェイクチキン&エビ料理、保存野菜と新鮮な野菜を土鍋で調理した「僧侶のキャセロール」も楽しめます。
Good Earth - Wandsworth Commonの写真
4.8
素晴らしい(1168)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ウォンズワース
本日19回予約が入りました。
The Good Earth は30年以上にわたり、ロンドンの中国料理のスタンダードを確立すべく努力してきました。その結果、優れた料理とサービスを提供する店として高い評価を得られたことに、誇りを持っています。The Good Earth は、ロンドンにおける中国料理の歴史を反映しています。芳醇な香りのダックや細長く引き裂いた乾燥牛肉などの伝統料理から、Golden Sands Dover Sole、Wasabi Prawns などの現代的なオリジナル料理まで、様々な料理を提供しています。Wandsworth Common の新しいレストランは、現代風のアレンジを加えた、とても刺激的なアールデコ調のインテリアデザインとなっています。ご家族の皆様、あらゆる年齢のお子様連れのお客様も歓迎します。お得なランチセットも提供しています。
Maxim Chinese Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(426)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • イーリング、イーリング・ブロードウェイ
本日1回予約が入りました。
Order takeaway and come to collect will get 15% off. Please call 0208 567 1719. It’s a good sign when a restaurant is always busy, and Maxim in Ealing is bustling most nights. This long-established restaurant in Ealing is known affectionately by its customers as “Mrs Chow’s” in homage to the lady in charge of the cooking, who believes in using fresh, natural ingredients. Feeling adventurous? Swap sesame prawn toast for “shredded jellyfish with three delicacies” or “frog’s leg in black bean sauce”. If not, don’t worry – you’ll do just as well with traditional starters like satay chicken or sweet-and-sour won ton. Follow with aromatic duck, a classic of its kind with crisp golden skin and tender meat, or push the boat out with a whole lobster, halved and served with ginger and spring onion sauce. Side dishes like glossy, crispy green beans are equally good. Finish with deep-fried banana and apple, the crunchy coating giving way to soft, fluffy fruit.
HUŎの写真
4.5
非常に良い(334)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • チェルシー
本日14回予約が入りました。
Located on Chelsea’s Park Walk, HUŎ opened summer 2021 to critical acclaim. Showcasing a unique blend of clean, fresh and healthy Asian food, dishes on Head Chef Yam Bahaeur Gurumg’s menu are all prepared from scratch using traditional Chinese, Thai, Malay and Singaporean disciplines. Favouring a balanced choice of snacks, small plates and mains, highlights include Soft Shell Crab, Siu Mai, Stir-Fried Beef Fillet with Spicy Black Pepper Sauce and Triple-Cooked Dover Sole with Asparagus, Garlic & Chilli. Driftwood colours combined with an abundance of natural light, ensures a fresh and airy ambience and on warmer days the restaurant's frontage is fully opened up serving as the backdrop to several pavement tables and a small terrace. As well as the restaurant, HUŎ boasts a separate bar area where guests can linger over drinks including a fantastic selection of Asian-inspired cocktails, alongside some of the more unusual and often coveted Japanese whiskies, vodkas and craft beer.
ULIの写真
4.6
素晴らしい(651)
価格:高い
• Chinese (Beijing) • ノッティング ・ ヒル
本日14回予約が入りました。
Honest, homely and simple traditional Asian cookingLocated at Notting Hill Gate, ULI offers a fresh, honest approach to Asian cuisine. Natural limed oak, soft tones of blue and contemporary art give the restaurant a clean and informal look, highlighted by a hanging garden of pendant lights. Our menu encompasses carefully selected dishes from Asia, all prepared using traditional Chinese, Thai, Malay and Singaporean disciplines. We believe that Asian food should be clean, fresh and healthy, and that each dish should always be made from scratch.Originally established on the All Saints Road in 1997, ULI became a firm favourite among locals and critics alike. At its new home ULI serves lunch and dinner all week as well as an extensive range of snacks, cocktails and beverages.
Nanyang Blossomの写真
4.9
素晴らしい(22)
価格:非常に高い
• Chinese (Beijing) • ナイツ ブリッジ
本日2回予約が入りました。
Nanyang Blossom is a stunning contemporary Chinese & Singapore cuisine restaurant crafted by Chef Patron Daren Liew. The name itself tells a beautiful story. When a dish is in full "blossom," it becomes not only visually appealing but also irresistibly delicious.The concept behind Nanyang Blossom embodies the idea of growth and renewal. Just like a flower blossom into its full beauty, we aim to bring out the authenticity and flavours of Nanyang cuisine. Each dish is carefully crafted to showcase the vibrant and diverse culinary traditions of the Nanyang region.At Nanyang Blossom every experience is a celebration of the rich heritage and thriving food culture of the Nanyang region. The restaurant invites you to embark on a culinary journey where dishes truly blossom, bringing joy and delight to your taste buds.By chef patron Daren Liew
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ