Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Hermosa​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(82)

Bokaの写真
4.8
素晴らしい(7139)
価格:高い
• Contemporary american • リンカーン パーク
本日41回予約が入りました。
ミシュランの星を獲得したはBoka(ボカ)レストランは、2003年以来、シカゴのダイニングシーンで重要な位置を占めてきました。大規模な改装工事を行った後、2014年1月にエグゼクティブシェフ/パートナーとしてLee Wolenが加わりました。彼がBokaで働き始めて以来、批評家の注目の的です。リーはシカゴ・トリビューンのPhil Vettelとイーターシカゴから、「2014年の最優秀シェフ」に選ばれました。最近では、リーは「2015年の最優秀シェフ」に選ばれ、Bokaレストランはシカゴの名誉あるJean Banchet賞で「2015年の最優秀レストラン賞」を受賞しました。Bokaでは、旬の、できるだけ多くの地元の食材を使用することにこだわりながら、現代的なアメリカ料理を提供しています。2015年にペースト専門シェフのMeg GalusがBokaのキッチンに加わり、塩味と甘味を見事に使い分け、高い品質の食材を使用して美しく盛り付けるWolenのこだわりに忠実に沿っています。
Braseroの写真
4.8
素晴らしい(318)
価格:高い
• Contemporary american • ウェスト・タウン
本日36回予約が入りました。
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with mussels, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!
Farm Bar - Lakeviewの写真
4.7
素晴らしい(184)
価格:普通
• Contemporary american • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日63回予約が入りました。
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
Elskeの写真
4.7
素晴らしい(1199)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日16回予約が入りました。
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Ada Streetの写真
4.9
素晴らしい(1040)
価格:高い
• Contemporary american • バックタウン、ウィッカーパーク
本日24回予約が入りました。
Located in the Elston Industrial District--not quite Bucktown, not quite Lincoln Park--Ada Street offers dinner service five days a week.
Foraの写真
4.4
非常に良い(95)
価格:高い
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日8回予約が入りました。
Fora is a premium casual restaurant and outdoor patio serving up a globally inspired menu. Using fresh, high-quality ingredients, our chefs create unforgettable dishes that pay homage to traditional techniques. Our versatile offerings cater to every occasion – from a leisurely weekend brunch to a vibrant weekday lunch, an enticing happy hour from Monday to Friday, to an exquisite dinner service. The essence of our menu lies in its diversity, featuring standout dishes like the refreshingly innovative Brussels Sprout Salad, the comfortingly decadent Smashburger, the boldly flavored Ahi Tuna Tacos, the rustic and satisfying Sausage & Goat Cheese Flatbread, and the classic, perfectly prepared Steak Frites.Enhancing the Fora experience, our guests are treated to live music every weekend. Whether you're gathering for a celebration, a casual catch-up, or a romantic evening, Fora invites you to free your spirit and feed your soul.
Woodの写真
4.5
非常に良い(2070)
価格:非常に高い
• Contemporary american • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日26回予約が入りました。
キッチンからバーまで、このレストランで提供されるものはすべてユニークな味のコンビネーションを追求する情熱で決められています。Woodはその名前以上のものです。薪のオーブンが全ての中心で、スモールプレート、アメリカ料理など、季節の最高の食材を使ったダイナミックなメニューを提供しています。料理は定期的に変わりますが、いくつか普遍のことが特徴です:人道的な環境で育てられた家畜をレストランで精肉しています。野菜は地元の家族農園から取り寄せたものです。全てのパスタとソーセージはWoodのキッチンで一から作りたてのものを提供します。
Chop Shopの写真
4.7
素晴らしい(416)
価格:普通
• Contemporary american • バックタウン、ウィッカーパーク
本日4回予約が入りました。
本格的なサルメリア&グルメの精肉店で、世界中と地元の農場からの様々な高品質の肉やチーズを提供しています。ドリンクメニューには、クラフトビール、カクテル、世界中の影響を受けたワインメニューを取り揃えています。進化したメニューを作り上げるため、Chop Shop(チョップ・ショップ)の旬の食材を使用したレストラン/バーです。
Fulton Market Kitchenの写真
3.8
とても良い(701)
価格:高い
• Contemporary american • ウェスト・ループ
本日4回予約が入りました。
1980年代のニューヨークのアートシーンとマイアミのウィンウッドの壁をテーマにしたFulton Market Kitchenは、独特の店内で食事やお酒とともに優れた芸術家の作品も楽しめるレストランです。シェフ、カイル・ピーターセン(ナハのCeres Table)が作り出すモダンな料理で、地元の農場や市場、近隣のフルトンマーケットストリートから仕入れた新鮮な食材を、遊び心のある盛り付けで楽しめます。 受賞歴のあるお酒の専門家ブライアン・スターグェフスキとクリスティーナ・マグロが担当する広いバー2軒を併設しています。ブライアンとクリスティーナの手作りカクテルは、しぼりたてのジュース、毎日仕入れるハーブ、バックバーから厳選したスピリッツの絶妙なバランスで、ウエストループの斬新なお酒を飲めるバーの代表格となっています。ハウスカクテルのメニューは常に更新され、「アート・オブ・オールドファッション」や大きなグラスの「頭サイズのカクテル」をはじめ、旬の地ビール、世界中のレアなワイン蔵のワインも取り揃えています。
Hemmingway's Bistroの写真
4.6
素晴らしい(1226)
価格:普通
• Contemporary american • オーク ・ パーク
本日22回予約が入りました。
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ