Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Desierto de los Leones​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

ANONIMO COLECTIVOの写真
4.5
非常に良い(514)
価格:非常に高い
• Contemporary american • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
Concepto único en CDMX de la mano del chef Klaus Mayr reconocido chef con experiencia en restaurantes de 3 estrellas Michelin, su concepto y visión de cocina italoamericana sumada a sus detalles alemanes nos entrega una experiencia increíble.
Market Kitchen- Park Plazaの写真
4.4
非常に良い(91)
価格:非常に高い
• Contemporary american • サンタフェ、ボスケス
本日1回予約が入りました。
Discover true farm-to-table dining in the heart of Mexico City at Market Kitchen-Park Plaza. Inspired by master chef Jean-Georges Vongerichten's concept of "hotel as home", Market Kitchen-Park Plaza extends the concept to the restaurant, featuring fresh, homemade meals, created with locally-sourced meats, fruits, vegetables and more. The menu showcases global fare with a distinctly Mexican flare, incorporating the country's inimitable flavors into many dishes. Visitors to Market Kitchen-Park Plaza sample chef-curated charcuterie, cheese and wine upon arrival, as a warm welcome.
Honeyの写真
4.9
素晴らしい(23)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ロマス アルタス
Honey
Dama Terrazaの写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:普通
• Contemporary american • コンデサ/ローマ
A discreet rooftop bar and restaurant, sheltered by blooming jacarandas, serving a fusion of cultural influences for a comforting meal both day and night. Our tree-lined rooftop embraces a menu and design that enhance Mexico City's local charm with international sophistication. A private hideout amidst the greenery of Condesa, DAMA Terraza is grounded in comfort, offering homestyle Mexican-American cuisine among vibrant colors and artisanal Mexican decor.
Maximoの写真
4.7
素晴らしい(2968)
価格:非常に高い
• Contemporary american • コンデサ/ローマ
本日64回予約が入りました。
Eight years ago, Maximo Bistrot started as a restaurant for the thinking and execution of dishes from a wide range of techniques with the best of local ingredients; a warmful place that communicated our love for food. After a long and heartwarming road at our current location, we thought for the need of moving. Our new home, located at Alvaro Obregon 65 bis - a much wider space where gleams of natural light shine upon the surface-, is carefully assembled by Gabriela's meticulous look, and a kitchen built within Eduardo García's early memories, while living as an inmigrant in a barn in Ohio. Despite this big change, our principles initially founded remain the same: to offer food that distinguishes the best of local products.
Lilōuの写真
4.7
素晴らしい(142)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日15回予約が入りました。
Lilou, located in the InterContinental Hotel Mexico City, presents an avant-garde space taking care of the decoration and design down to the last detail. Its gastronomic offer created by Chef Martha Brockmann incorporates classic dishes, sophisticated comfort food in an all-day-dining concept. Lilou also has a signature cocktail bar, tea time and a takeaway bakery and pastry boutique.
Propioの写真
4.8
素晴らしい(66)
価格:非常に高い
• Contemporary american • コンデサ/ローマ
本日25回予約が入りました。
Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon!
La Buena Barra - Polancoの写真
4.6
素晴らしい(2024)
価格:高い
• Contemporary american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日18回予約が入りました。
La Buena Barra surge como una nueva propuesta gastronómica de comida mexicana en una ciudad con reconocidos restaurantes que manejan dicha especialidad ,por lo que teníamos que dotar de una personalidad muy particular al espacio que estábamos interviniendo de manera que desde la primera visita se distinguiera de los demás, tanto arquitectónicamente como culinariamente. La propuesta gastronómica que ofrece La Buena Barra es amplia, va desde los sabores clásicos regios como carnes al carbón y salsas de chiles piquines, recorriendo cuidadosamente la República con platillos típicos de la cocina mexicana reinventados por nuestros chefs.
Archiebaldの写真
4.5
非常に良い(216)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日38回予約が入りました。
An American style steak home that offers a luxurious dining experience with high-end wines and a stunning location. The combination of high-quality meats and an extensive wine list ensures that diners have an unforgettable meal.
CANAの写真
4.6
素晴らしい(322)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日10回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ