季節のおいしい料理を提供するレストランです。
Paul Martin's American Grill(ポールマーティンズ・アメリカン・グリル)は、Brian Bennettとレストラン店主のPaul Flemingが長年の夢である「近所にあったらいいなと思うレストラン」を実現したレストランです。
新鮮な地元の旬の食材を中心とした素晴らしい料理を提供しています。Paul Martin'sでは、人道的かつ健全な方法で飼育された肉、地元の食材、最高の天然魚と養殖魚、手作りチーズ、地元の小規模な仕入れ業者からの塩漬け肉などの最高級の食材を提供することを目指しています。グラスまたはボトルで楽しめるカリフォルニア産中心の豊富なワインリストには、ゴールデンステート全域のワイン畑産、オレゴンのピノ・グリ、ワシントンの辛口リースリングなど、様々な味を取り揃えています。Paul Martin'sのエレガントで素朴なバーでは、魅力的な各種クラフトビール、新鮮な付け合せを添えた大胆なカクテルを楽しめます。Paul Martin's American Grillでは、心のこもった料理を食べながら楽しい時間を過ごせます。
A socially-driven dining experience celebrating the people and places that make us say "Cheers!". The perfect escape to create fun and memorable moments with friends. From our creative cocktail flights and pairings to our self-pour wine and beer walls, Tapville Social removes the obstacles of the restaurant experience and puts you in control of the journey.
Join us and enjoy an elevated dining experience with a waterfront view of the marina at The Cast and Plow Restaurant located inside The Ritz-Carlton Marina del Rey. We offer a Contemporary California cuisine for Breakfast, Lunch and Dinner with an Ala Carte Brunch on Saturday and Sunday. Our last seating for dinner is 9:30pm daily. This locals-favorite features fire-pit tables for dining and a full bar that is open until 11:30pm. Our fire-pit tables cannot be reserved are not guaranteed and based on availability. We will do our best to honor those who would like to enjoy outdoor dining.For large parties of 15 or more planning a special event or need private space for small business breakfast, lunch or dinner, please contact our Host Team at 310-574-4333 or email sam.davenport@ritzcarlton.com.
Located in The Belamar Hotel, Second Story Restaurant is a culinary hot spot where you'll find innovative cuisine, friendly service, and a chic setting. Enjoy organic produce, sustainable seafood, and hormone-free chicken on a menu that boasts a creative twist on classic California cuisine. Open for Breakfast, Lunch, Dinner, and Weekend Brunch. Enjoy Happy Hour specials daily.
THE PENTHOUSEはThe Huntley Hotelにある素晴らしいレストラン&ウルトララウンジで、ビーチカバナ、天窓、銀製のバー、裸火を提供しています。KoiやTAO New York/Las Vegasなどのレストランのデザインで有名なThomas Schoosがエグゼクティブシェフのケビン・マイヤーと組んだレストランで、新感覚のビジュアルセレブレーションを表現しています。The Penthouseはグローバルな影響を大胆に取り入れた現代的なアメリカンメニューを提供しています。シェフのマイヤーのメニューは、フランス料理、スペイン料理などから着想を得て、ファーマーズマーケットからの季節の食材と世界中のユニークな食材を組み合わせたものです。この革新的なメニューにはタイム&蜂蜜風味の鴨胸肉、ブリックプレスの地鶏、シーバスのインゲンマメ・ラグー添え、高級なアンガスビーフなどの料理が含まれます。プライベートなイベントも開催できます。
Citrin is a modern Californian cuisine restaurant by Chef Josiah Citrin. The attention to detail and pursuit of excellence that defined Josiah’s landmark Mélisse restaurant for 20 years thrives in this new space. Citrin is a fun, welcoming, and approachable experience. A large bar and a la Carte menu brings a fresh take on our love of hospitality and passion to deliver exciting and delicious food.
Now Open! Edgemar is a Modern American neighborhood restaurant located in a historic Frank Gehry-designed building on Main Street in Santa Monica. We offer a unique dining experience that blends global and local influences across our menu, service, and design, all crafted to celebrate the spirit of our community and welcome visitors. Join us for a memorable meal in a one-of-a-kind setting that embodies the true essence of Santa Monica.