Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

West Little River​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(60)

Michael's Genuine Food & Drink - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(6435)
価格:高い
• Contemporary american • Design District
本日46回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
EntreNosの写真
4.7
素晴らしい(37)
価格:非常に高い
• Contemporary american • マイアミショアーズ
本日6回予約が入りました。
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Blue Collarの写真
4.6
素晴らしい(1305)
価格:高い
• Contemporary american • MiMo/アッパー イースト サイド
本日10回予約が入りました。
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(410)
価格:非常に高い
• Contemporary american • Design District
本日23回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Pinch Kitchenの写真
4.9
素晴らしい(578)
価格:普通
• Contemporary american • MiMo/アッパー イースト サイド
本日5回予約が入りました。
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner
Tablé by Antonio Bachourの写真
4.8
素晴らしい(202)
価格:普通
• Contemporary american • Design District
本日6回予約が入りました。
Tablé is the newest restaurant from pastry impresario turned restaurateur Antonio Bachour, located in the Miami Design District. Offering close to 5500 square feet of indoor and outdoor dining, Tablé is the chef's most ambitious venture to date. The elegant restaurant is inspired by Parisian brasserie cuisine with a mix of Miami and Lebanese influences. Guests can enjoy a variety of meals, from lunch and dinner to weekend brunch, as well as breakfast, coffee, pastries, grab and go items, and a market with freshly baked breads and Jamon Serrano. With its impeccable selection of food and drinks, Tablé is sure to be the talk of the town.
Cane Fire Grille - Miami Airport Marriottの写真
3.2
良い(9)
価格:高い
• Contemporary american • Flagami
For a dangerously delicious dining experience, blend a healthy dose of local flavor on a Native American foundation, sprinkle in the Caribbean islands, add a dash of South America, a shake of Central America, and the requisite touch of Cuba. And never leave South Florida.
Amara at Paraisoの写真
4.5
非常に良い(4950)
価格:高い
• Contemporary american • Edgewater
本日41回予約が入りました。
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Glass & Vineの写真
4.6
素晴らしい(2705)
価格:普通
• Contemporary american • ココナッツ ・ グローブ
本日31回予約が入りました。
Glass and Vineは、南フロリダの地元食材を正確に描写し、環境とうまく組み合わせた店です。新鮮でライトな力強い風味で、質の高さが明確な料理を提供しています。TVシリーズ「Chopped」のチャンピオンであり、ジェームズ・ビアード財団賞にノミネートされたシェフのGiorgioの創造力と情熱が反映されています。Glass and Vineは南フロリダの公園に最初にオープンしたレストランで、ココナッツ・グローブで最も待望されたレストランです。アメリカ料理にスタイリッシュな現代的技法を取り入れ、手作りの特製カクテル、地域のクラフトビール、折衷ワインメニューを提供しています。緑豊かな自然の美しい環境にあるGlass & Vineでは、建前を捨て、日常生活の 苦悩や喧騒から逃れられます。Glass & Vineへようこそ。
Stubborn Seedの写真
4.8
素晴らしい(2844)
価格:非常に高い
• Contemporary american • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日22回予約が入りました。
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ