Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. コネチカット州

Milford​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Bridge Houseの写真
4.7
素晴らしい(508)
価格:普通
• Contemporary american • ミルフォード
本日17回予約が入りました。
Just over the Devon bridge is a cozy, quaint restaurant by the name of Bridge House, which is situated in beautiful Milford. Featuring both indoor and outdoor seating and a private dining area capable of accommodating up to 80 guests, the establishment has been serving area residents with culinary professionalism since December 2007. Bridge House offers gastropub fare with a blend of English and Irish flavors and dŽcor. Guests are invited to dine in the warmth and friendliness of the atmosphere as they chow down on seasonal daily soup, portobello burgers, pan roasted salmon, seared sea scallops, a hearty 18-ounce cowboy steak or the leg oÕ lamb Bolognese. Bridge House also features a prix fixe dining menu as well as a dessert and wine list that comes highly recommended.
Monty's River Grilleの写真
4.7
素晴らしい(68)
価格:高い
• Contemporary american • シェルトン
本日3回予約が入りました。
Monty’s River Grille is open to the public for the season!Distinctively situated overlooking the Housatonic River and our award-winning golf course, Monty’s River Grille brings fine dining to new heights. You’ll be sure to enjoy the comfortable, rustic interior with windows that beautifully frame the landscapes, or the picturesque outdoor patio with spectacular seating and panoramic views.Our menus created by Chef Matt Adkins feature a Contemporary American menu, comprised of the freshest and most flavorful sustainable ingredients. Here you will find culinary innovation and expertise from some of the most experienced chefs and culinary professionals in the area.Whether you are here for a round of golf or sipping a mimosa at Sunday Brunch, you’ll always be welcomed with impeccable service and gracious hospitality.
ZINC New Havenの写真
4.7
素晴らしい(2976)
価格:高い
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日11回予約が入りました。
歴史的なニューヘブングリーンの向かいに位置するZINCは、地元の素晴らしい食材を使った斬新なメニューを提供しています。ZINCは1999年の開店以来、持続可能な食品にフォーカスを当て、ダウンタウンの中に定着させるよう支援してきました。地元の市場に着想を得て、持続可能な食品に注目したモダンな「アメリカ料理」には、世界各国のテイストを取り入れ、食通も唸らすダイニング・エクスペリエンスを提供しています。 共同オーナーのDonna CurranとシェフのDenise Appelは、素晴らしい郷土料理と卓越したサービスを提供するレストランを作り上げるため、20年以上に渡って経験を積んでいます。ZINCは、地元の食通や観光客が集う市内有数のスポットとして進化してきました。
Heirloom - New Havenの写真
4.3
非常に良い(1512)
価格:普通
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日10回予約が入りました。
コネチカット州ニューヘブンにある農場沿岸レストランで、イェール大学のキャンパスの中心部にあるStudy at Yale Hotel内に位置しています。コネチカットやニューイングランドなどの友人、農民、栽培者は、アメリカ伝来の料理に不可欠な農場と沿岸の恵みを示す伝統的な食材を私達に供給してくれています。 ワインのコレクションには、イタリア、スペイン、フランス、オーストラリア、ドイツ、南アフリカ、アメリカからのワインを取り揃え、価値のある銘柄やブティックワイナリーの銘柄をはじめ、サステイナブル農法、オーガニック農法、バイオダイナミック農法に注目した幅広い特徴的なワインを楽しめます。 魅力的な温かさとホスピタリティー、地元の心からの料理、様々なワインとカクテル、そして実直なサービスと価値へのコミットメントは、Heirloomでの体験に最も重要なものです。
John Davenport's at the Top of the Park - Omni New Havenの写真
4.4
非常に良い(424)
価格:高い
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日8回予約が入りました。
John Davenports is a 19th floor restaurant and bar that offers contemporary, approachable, coastal New England fare with the best views of New Haven.Our Executive Chef strives to resource sustainable, seasonal ingredients from local farmers, while taking pride in products made in house. His culinary team highlights the Atlantic coastline and its abundant offering from the sea. Floor-to-ceiling windows bring the most captivating, panoramic views of the city, Long Island Sound, and Yale University to our community.
80 Proof American Kitchen & Barの写真
4.3
非常に良い(155)
価格:普通
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日15回予約が入りました。
80 Proof American Kitchen & Bar is a modern twist on classic fare with a focus on shareable plates, elevated bar food & approachable craft cocktails in a vibrant atmosphere with two bars, a large private patio, and multiple options for private dining and events. Chef Sonia Salazar of Te Amo Tequila Bar & Barracuda Bistro & Bar delivers another delicious menu to the area. menu highlights include wonton tuna nachos, watermelon feta salad, short rib tacos, mussels in a lobster bisque, and the specialty drink menu features a seasonal selection of delicious summer cocktails with ingredients such as vodka, bourbon, tequila and gin with fresh watermelon, blackberries, basil & mint. Don't miss the Sunday Brunch from 11am - 3pm.Our summer patio dining is an oasis in the center of the theater district with quick access to the Shubert Theater and College St. Music Hall.
Cast Iron Chef Chop House & Oyster Barの写真
4.6
素晴らしい(1124)
価格:高い
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日44回予約が入りました。
We are a New York steakhouse with a twist. Our Executive Chef is the only one in Southern Connecticut to use the old world technique of skillet cooking; producing the most perfectly cooked steak. Besides our steak entrees, we also offer the freshest seafood, lamb and duck entrees, as well as daily specials prepared to perfection by our master chefs. All of our beef is perfectly aged and hand cut on the premises. We use only the finest ingredients, the freshest seafood and Prime Angus beef; each presented with simple elegance. Enjoy our homemade specialty breads and desserts.
Uptownの写真
4.6
素晴らしい(39)
価格:普通
• Contemporary american • Ansonia
本日4回予約が入りました。
Located in the oldest opera house in Connecticut, we at Uptown Bar & Eatery are proud of our in-house menu made with the freshest and highest quality ingredients. You'll want to try our build your own steak board at our wonderful restaurant!!
The Anchor Spaの写真
4.5
非常に良い(55)
価格:普通
• Contemporary american • ニュー ヘブン
本日1回予約が入りました。
*Please note: Outside Seating is on a first come, first served basis. You may request Outside Seating with your reservation and we will do our best to accomodate it, however, we cannot guarantee it.*Named after the Milford, Connecticut beach where it first opened during Prohibition, in its halcyon days The Anchor became a favorite watering hole for actors, artists, poets, writers, and Yalies, and the after-work boîte for bartenders and staff from other bars. Relaunching in 2016, The Anchor effortlessly aligned with a revitalized Downtown New Haven, in the vibrant midst of Yale University. The bar and eatery simultaneously honors, embraces, and reflects the City’s economic, social and intellectual diversity—representing a cultural cocktail of town and gown immediacy of a deadline. The Anchor’s new owner, Yale alumnus Karl Franz Williams’ plan is to preserve the best and most recognizable aspects of the restaurant’s former incarnation and create something evocative and timeless.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ