Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Manhattan Beach​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

Fraunces Tavernの写真
4.6
素晴らしい(2983)
価格:高い
• Contemporary american • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日99回予約が入りました。
Fraunces Tavern Restaurantは、ダウンタウンの金融街にある最も歴史あるランドマークです。伝統的なアメリカ料理を提供するFraunces Tavern Restaurantでは、様々なウィスキーや特選ビールも提供しています。建物内には8つの異なるスペースがあり、様々なシチュエーションでユニークな食事の雰囲気を楽しめます。Dingle Whiskey Barで友人たちと暖炉を囲んだり、Washington Roomのクリスタルシャンデリアの下でフォーマルなディナーができます。ウォーターストリートから入った所にあるThe Hideoutでは、テレビを見ながら友人たちとカジュアルにハッピーアワーを楽しめます。2階のBourbon Loungeでは、大きな革張りのソファに座って料理やバーのドリンクを飲みながらリラックスできます。歴史ファンは、ニューヨーク市のダウンタウンの様子を描いた1717年の美しい壁画のあるBissell Roomがおすすめです。
Stone Park Cafeの写真
4.8
素晴らしい(1124)
価格:高い
• Contemporary american • パーク スロープ
本日4回予約が入りました。
Stone Park Cafeはブルックリンのパーク・スロープの中心部に位置する現代的なアメリカンレストランです。ニューヨーク地区のダイニングトレンドの最前線にあり、快適で洗練されたダイニングルームで新鮮な季節の食材を中心に提供しています。当店では市場主導型のメニューに加え、200種類以上の各国のワインを楽しめます。ランチ、ディナー、週末のブランチ時に営業しています。
Metropolis by Marcus Samuelssonの写真
4.5
非常に良い(503)
価格:普通
• Contemporary american • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日27回予約が入りました。
Metropolis by Marcus Samuelsson is a vibrant contemporary American restaurant from Marcus Samuelsson within the Perelman Performing Arts Center. Metropolis is the culinary anchor of this new cultural cornerstone of Lower Manhattan and is honored to play a role in the final chapter of rebuilding the World Trade Center site. Its menu explores the rich culinary traditions of New York City through a modern lens with theatrical cocktails, a fun and worldly wine list, and gracious hospitality. Designed by David Rockwell, Metropolis features a dazzling yet warmly inviting dining room and a bustling bar, a landscaped outdoor terrace, and a lobby lounge featuring free-to-the-public artistic programming.
Casa Oraの写真
4.6
素晴らしい(652)
価格:高い
• Contemporary american • ウィリアムズバーグ
本日17回予約が入りました。
Created by Ivo Diaz, The Nomad and Eleven Madison Park mixologist, and resident abuela and Executive Chef Isbelis Diaz. Casa Ora is a family owned and operated Venezuelan-American Fine Dining restaurant located in East Williamsburg. We serve refined farm-to-table plates and modern cocktails.We are focused on bringing the beauty and nature of Venezuela to New York City. In times of political injustice upon Venezuelans, Casa Ora is dedicated to donating a portion of profits to families forced to seek asylum due to lack of human rights resources such as food, clean water, and government protection.
GuestHouseの写真
3.9
とても良い(39)
価格:普通
• Contemporary american • ウィリアムズバーグ
本日1回予約が入りました。
“GuestHouse” does more than feed the soul. Brooklyn’s newest Restaurant is in Williamsburg Brooklyn in an influential hub for fashion, music, food and nightlife. Williamsburg is where the fashionable chic trendsetters set the tone for the Big city excitement with a homely feeling which sets it apart from anywhere else. GuestHouse Restaurant & Bar embodies an intimate and effortlessly chic ambiance. Bringing you a City Vibe where Upscale dishes are on the menu. Everything we do is about serving you. Our Chef creates a variety of vibrant Soul, West Indian and unique dishes. Our 16’ LED bar is fully equipped with multiple big flat screen TV’s for entertainment where specialty drinks are created and served to meet your needs. We strive to provide excellent service, remain loyal to you, your tastebuds and most of all your time. Guesthouse is where chic meets social for an unforgettable dinning experience.
J's On The Bayの写真
4.7
素晴らしい(69)
価格:高い
• Contemporary american • Shore Acres
本日2回予約が入りました。
Welcome to J’s on the Bay, owned and operated by proprietor Chef Joe Salimeni, award-winning graduate of French Culinary Institute and self made owner of this establishment as well as J’s Meal Prep. J’s On the Bay offers Meal Prep for busy customers on the go. From quinoa salads to truffled chicken lettuce wraps, turkey chili and everything in between. They offer weekly delivery to all five boroughs and soon, nationwide distribution.J’s offers its customers a unique dining experience with its off the cuff combinations of classic ingredients and their unexpected marriages Chef Joe constructs. J’s was first opened in 2014 has evolved over the last 7 years from a homely neighborhood diner to the fine dining restaurant it is today. Through hard work, uninterrupted and meticulous care, and constantly working to push himself and his menu, Joe has turned his restaurant dreams into a reality.
Henry's Endの写真
4.8
素晴らしい(1589)
価格:高い
• Contemporary american • ブルックリン ・ ハイツ
本日4回予約が入りました。
Henry’s Endは居心地の良い雰囲気、季節のメニュー、受賞歴のあるワインリスト、フレンドリーなサービスで有名なブルックリンハイツ地区のお店で、1回目のデート、家族連れ、友人同士で特別な夜を過ごすのにぴったりです。Henry’s Endでは最高級の食材を使い、季節感のある料理を提供しています。The Broken Arrow Ranch、Satur Farms、Hudson Valley Farmsなどの優良業者のほか、地元のファーマーズ・マーケットから食材を仕入れています。お店の料理はZagat社(「これこそ、彼らがブルックリン橋を作った理由である」と評価)のほか、Gourmet、Bon Appetitなど数多くのガイドブックで評価を受けています。レストランのワイン・プログラムは1984年から毎年、ワインスペクテイターの「優秀賞」を受賞しています。スタッフは、権威あるジェームズ・ビアード・ハウスのディナーでサーブした経験を持ちます。ダイニングルームは、レンガ造りの壁と高天井を取り入れた内装で、オープンキッチンから漂う香りを楽しみながら、調理の様子を眺めることができます。メニューには、創作料理と伝統料理のフュージョンを用意しています。
CUT By Wolfgang Puck at FS Downtown New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(877)
価格:非常に高い
• Contemporary american • トライベッカ
本日8回予約が入りました。
新しいFour Seasons Hotel New York Downtown内に位置するCUT by Wolfgang Puck(カット・バイ・ウルフギャング・パック)は、ビバリーヒルズ、ラスベガス、ロンドン、シンガポール、バーレーンに続く世界6軒目の店舗です。Kimberly BrownとStrata Architectsの協力により、Studio Jacques Garciaが設計を手掛けた洗練された新しい店内で、朝食や、ランチ、ディナーを提供しています。隣接するCUTラウンジは、バーやラウンジを提供しています。骨髄のフランや、黒豚のポークチョップ、世界各地からの最高級の牛肉の様々なカットなど、Wolfgangの特選料理をお楽しみください。
Meadowsweetの写真
4.7
素晴らしい(1601)
価格:高い
• Contemporary american • ウィリアムズバーグ
本日3回予約が入りました。
Meadowsweetはウィリアムズバーグにあるミシュランの星獲得のレストランで、Polo Dobkin&Stephanie Lempert夫妻によって2014年の夏にオープンしました。MeadowsweetのシェフDobkinは、熟考されたモダンなアメリカンメニューを明るく広々とした空間で提供しており、LempertとパートナーJeremy Adonaは、ワインリスト、レストランの緑豊かな屋内メザニンハーブガーデンからのハーブを用いた季節のカクテルプログラムを監修しています。
Delmonico'sの写真
4.8
素晴らしい(134)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日13回予約が入りました。
Established in 1837, Delmonico's remains the oldest restaurant in New York City and returns for the fall of 2023. Living in its original building at the intersection of Beaver & William Street in the financial district, Delmonico's holds to be the first dining establishment in America to be called by its French name "Restaurant”. From our early days as a gathering place for visionaries and cultural icons to our continuous pursuit of culinary excellence, Delmonico's has shaped the very fabric of the American dining experience. With a storied past filled with pioneering techniques, iconic dishes, and a commitment to hospitality, we honor our history by reinventing tradition and inviting you to be part of our culinary journey.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ