Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. メイン州

Scarborough​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

David's Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(3807)
価格:普通
• Contemporary american • ポートランド
本日21回予約が入りました。
メイン州ポートランドのオーナーシェフDavid Turinは、Davidをメイン州ポートランドのアート地区のふもと、モニュメント・スクエアの歴史的なロケーションに移転しました。「大火事」を逃れ、世紀末までPortland Telegram Newspaperが使用していた建物を新しく改装したレストランで、上品で創造的な内装です。オープンキッチンがあり、食の境界線を越え、地元の食材をふんだんに使い調理している様子をご覧いただけます。Davidが伝統を大切にしながら、世界の様々な素晴らしい料理から影響を受けたモダンなメニューを提供しています。 ニューヨーク・タイムズでは「これほど腕のいいキッチンは、ニューヨークの良いレストランの半分も見られない」、Portland Press Heraldでは「価格を抑えつつ、素晴らしい料理を提供する4.5つ星のレストラン」、Portland Magazineでは「大変見事な料理」と評価され、New England Travel Magazineの「ベスト・オブ・ニューイングランド2008」に選ばれました。
Eighteen95, at The Portland Regency Hotel & Spaの写真
4.5
非常に良い(331)
価格:普通
• Contemporary american • ポートランド
本日3回予約が入りました。
eighteen95 offers warm, intimate décor, punctuated by softly lit chandeliers and a lovely brick fireplace. Located on the Lobby level of the Portland Regency Hotel and Spa. Complimentary Valet Parking is available.Currently serving breakfast or brunch 7 days a week. eighteen95 serves special menus on most holidays, check our website for details.
David's 388の写真
4.8
素晴らしい(1354)
価格:高い
• Contemporary american • サウス ポートランド
本日13回予約が入りました。
From the owner of David's (Portland, ME), 388 is a comfortable and casual neighborhood nook where diners can enjoy a range of bold flavors. Both restaurants share the signature of Chef/Owner David Turin, and David's 388 is built "by the Chef, for the Chef." Every week, David's 388 thrills the palette with new dishes that have both creative and traditional influences spanning the width of the globe. The restaurant seats 42 including seating at a Chef’s counter overlooking the kitchen.
David's Opus Tenの写真
4.8
素晴らしい(181)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ポートランド
David’s Opus Ten is open during each season for limited and exclusive pop-up events, celebrating seasonal products as they become available. Look forward to David’s Opus Ten Test Kitchen events, Maine Restaurant Week (March), and Portland Wine Week (June). Go to our events page to see what’s coming up.This intimate restaurant within a restaurant is like nothing else in Portland. Chef David is in the Opus kitchen himself to prepare this hyper-local menu. Cocktails and a surprise hors d'oeuvres promptly at 6:00 PM, followed by seven set courses with optional wine pairings or a mocktail option.Reservations are strongly recommend as seating is limited to 18 guests and it sells out very quickly.Opus Ten is also available year round for special events, private dinners, and parties.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Greg
    ボストン •4​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Party of two we each got the 4-course meal option with a seafood focus + a bottle of Cakebread chardonnay + bottle of still water + 20% tip = $442. The food was phenomenal and properly portioned so you can finish all 4 courses and a couple glasses of wine. Skip lunch just to make sure. The Halibut main dish was cooked to perfection. The ambience is perfectly dimly lit, modern rustic, with a low background level of trip hop/ lounge libations. Memorable for sure...
    詳細を見る
    Earth at Hidden Pond価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ケネバンク ポート
    4.8
  • ChristinaVIP
    ニューヨーク •14​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    We dined again at Davids last night. We like sitting at the counter where you're able to watch all the action in the kitchen and see the meals as they get picked up by the servers. Husband loves the open faced lobster ravioli, nice and light creamy sauce. I had the Haddock special with the lemon bure blanc (sp?) sauce w/capers. It was really good. We will return!
    詳細を見る
    David's Restaurant価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ポートランド
    4.7
  • SkipVIP
    ボストン •70​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    This was a celebratory birthday lunch for two. We were promptly seated in our requested preferred location. The window-side views are unparalleled just about anywhere. Both the host and server greeted my wife by name and wished her a happy birthday. Service from Kate was professional and most friendly. Food was quite tasty. If I had to dig for a criticism, my wife's lobster and corn chowder was served at the same time as her lobster role. We did not think we needed to specify chowder first. I think the kitchen should have known better. This is not an everyday dining room, and if you're looking for a value meal, the value is in the extraordinary atmosphere and bold ocean view. This is truly a special occasion venue. We would do it again in a heartbeat.
    詳細を見る
    The Tiller Restaurant at Cliff House価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• オガンキット
    4.7
  • Heather
    ボストン •1​件の口コミ
    5.0
    2024年12月14日にご来店
    David's 388 is like being in a local favorite upscale pub, where all of your friends are close together, everyone's talking, and you're having the time of your life while being served amazing food. If you don't go in with friends, you leave having made new ones. I highly recommend sitting at the chef's dining bar!
    詳細を見る
    David's 388価格:高い• ビストロ• サウス ポートランド
    4.8
  • RON
    ボストン •16​件の口コミ
    5.0
    2024年10月24日にご来店
    Always a great time...so sad that The Tides closes this weekend. Had to have one more Swordfish with Rissoto dinner. It was magical. See you next May!!!!
    詳細を見る
    The Tides Beach Club価格:高い• シーフード・海鮮料理• ケネバンク ポート
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ