Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外

Society Hill​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(40)

Moshuluの写真
4.7
素晴らしい(8711)
価格:普通
• Contemporary american • ペンズランディング
本日38回予約が入りました。
世界最古で最大の4本マストのトールシップを利用したMoshuluはフィラデルフィアのランドマーク的なレストランで、最高の景色を眺めながら親しい人との食事や素晴らしい食事を楽しめます。シェフのAnthony Bonettが最も新鮮な地元の食材、最高級のシーフードや貝を使用し、現代的にアレンジした創作風の定番アメリカ料理を提供しているほか、豊富なワインリストも用意しています。
Scampiの写真
5.0
素晴らしい(19)
価格:非常に高い
• Contemporary american • クィーン・ビレッジ
本日5回予約が入りました。
Scampi is a Queen Village BYOB. Taste edible tours through the regions of Italy with Chef Liz as your guide. Enjoy a buzzy atmosphere and relaxed vibe, bring a bottle or two of wine and some friends, and enjoy a deeper look into Italy's regional cuisines.
Roxanneの写真
4.7
素晴らしい(7)
価格:高い
• Contemporary american • クィーン・ビレッジ
Welcome to Roxanne—a brilliant, wild, revolutionary project by chef Alexandra Holt, sparked behind a purple door in South Philly two years ago. Named after her mother, Roxanne is a true labor of love. The vibe is cozy, open, and personal: with an open kitchen, you’re right in the action, catching Alexandra plating each dish and pouring her journey into every detail.Tables are handcrafted by Alexandra and her mom, the entire space designed with their hands. Roxanne’s menu brings ‘American Expressionism’ to the plate, inspired by Alexandra’s life across 30 countries. Expect fearless flavors—seafood, a burger, caviar, organ meats; there’s nothing off-limits.Whether you’re here for the tasting menu at reserved tables, exploring the à la carte board, or diving into the bar snacks with a drink, Roxanne is all about big, unapologetic vibes and dishes crafted with passion.
Fork - Philadelphiaの写真
4.7
素晴らしい(5124)
価格:高い
• Contemporary american • オールド・タウン
本日60回予約が入りました。
15年以上に渡りモダンなアメリカ料理を提供し続けるレストランとして認められたForkは、2014 Food & Wine Best New Chefを受賞したシェフEli Kulpが、ユニークながら親しみやすいメニューを提供しています。料理には地元の最高の農産物、シーフード、肉、そして地域の深い歴史をも取り込んでいます。Forkのおしゃれでスタイリッシュ、かつ洗練された内装も魅力的で、居心地のとてもよい雰囲気の中で食事を楽しめます。Forkの、コンクリート打ちっぱなしのバーの天井から下がる手塗りのシャンデリアも魅力的です。Anthony DeMelasによって描かれたモダンな壁画が、天井の高さをさらに際立たせます。オープン以来Forkは、ニューヨーク・タイムズ、USAトゥデイ、タウン&カントリー、フード&ワイン、ワイン・スペクテイター、ザガットのグルメなど多くの地元や国中のメディアから賞賛を受けてきました。Forkは、フィラデルフィア・マガジンの15 Best of Philly賞も受賞しました。
Little Waterの写真
4.6
素晴らしい(87)
価格:普通
• Contemporary american • センター シティ
本日50回予約が入りました。
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Talula’s Gardenの写真
4.9
素晴らしい(13239)
価格:非常に高い
• Contemporary american • ワシントン ・ スクエア
本日134回予約が入りました。
精巧に作られた鉄の門の裏の、ハーブの中庭を通り抜けたアトリウムにTalula's Gardenがあります。温かく、洗練された、このワシントン・スクエアのレストランは、Aimee Olexy とStarr Restaurantsが手掛けました。丁寧に集められた食材で料理された、軽いヨーロッパ風の近代的なメニューは季節ごとに変わります。芸術的な料理、温かくもてなすスタッフ、サステイナブルな考え方、チーズ造りへの取り組みなど、ここでの食事は非常に印象的です。
The Loveの写真
4.8
素晴らしい(7326)
価格:高い
• Contemporary american • リッテンハウス スクエア
本日232回予約が入りました。
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.
Fia Philadelphiaの写真
4.4
非常に良い(63)
価格:普通
• Contemporary american • センター シティ
本日27回予約が入りました。
Located in Midtown Village, Libertine is Derek Davis’s contribution to the Philadelphia food scene and celebrates the history and future of our great city. Chic, sophisticated and playful, the indoor dining and bar area with seasonal outdoor seating running along the entire length of the property at Spruce and 13th Streets. The contemporary American menu is planned seasonally around what is available and freshest at the markets and complimented by scratch specialty concoctions, 20 wines by the glass, and a significant handful of local craft beer. “Good Eating, Drinking and Fine Hospitality” is served every night of the week and brunch on the weekends.
Franklin Social Kitchen & Barの写真
3.6
とても良い(152)
価格:普通
• Contemporary american • オールド・タウン
本日5回予約が入りました。
Franklin Social, at the Renaissance Hotel Philadelphia Downtown, serves up contemporary American dining in the heart of Philadelphia's Old City Historic District.Gather with friends, family and colleagues, as Ben Franklin frequently did in his time – He was quite the entertainer didn’t you know and enjoy a meal showcasing an attitude that's all Philly. Join us for a craft beer from around the corner, or an award-winning wine from around the world.Whether you're craving a quick bite or full meal, Franklin Social will bring you the best products and flavors from around the region to entice your taste buds. All of this Philly flair is brought to you by a friendly and engaging team that should make you feel right at home. Franklin Social allows you to take part in a piece of American history, while creating a piece of your own history all in a vibrant, welcoming environment.
AMINAの写真
4.5
非常に良い(1369)
価格:高い
• Contemporary american • オールド・タウン
本日33回予約が入りました。
Owner Felicia Wilson and Chef Partner Darryl Harmon, who hails from Gouldstown, NJ in Cumberland County, which is considered the oldest black community in the U.S., is an award-winning chef for The Lure Group in New York City. He previously served as the Executive Chef at the Water Works Restaurant in Philadelphia between 2007 and 2012.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Kim
    ジョージア •4​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Great atmosphere, warm lighting and decor with a relaxing ambience. Efficient and friendly service. Varied and interesting menu selections and free of the eternal and uninspiring steak and green beans offering. Would definitely return and recommend.
    詳細を見る
    Talula’s Garden価格:非常に高い• アメリカ料理• ワシントン ・ スクエア
    4.9
  • Christina
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Christmas Eve Seven Fishes dinner was truly spectacular! The newly remodeled restaurant is beautiful, and the ambience was warm and buzzing. Can’t forget the food — which was wonderful. Owner Ellen Yin was there circulating and helping out the staff, which really made the whole night special. Thank you Fork for helping make this year’s Christmas festivities memorable!
    詳細を見る
    Fork - Philadelphia価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• オールド・タウン
    4.7
  • PierreVIP
    シアトル・イースタンワシントン •40​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Went for brunch with small kids m. Again Chris was our server, amazing experience, very attentive and fun . Will go back
    詳細を見る
    Moshulu価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ペンズランディング
    4.7
  • Rachel
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Each dish was delicious. Special shoutout to the tiramisu, and Liz. Excited to come back again in a few months and see how the restaurant has flourished!
    詳細を見る
    Scampi価格:非常に高い• イタリア料理(コンテンポラリー)• クィーン・ビレッジ
    5
  • Cindy
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    2024年12月14日にご来店
    Roxanne’s New Chapter is Even Better Than Before! Last night, I had the pleasure of dining at Roxanne in its new location, and let me tell you—it’s a revelation. While the original spot was already exceptional, this new chapter elevates the experience in every way. The tasting menu strikes the perfect balance of honoring beloved classics while introducing bold new favorites. Longtime fans will be thrilled to see signature dishes like the scallop and duck make a triumphant return, each as flawless as ever. But the new additions are equally dazzling—particularly the rigatoni, octopus, and scallop, each a masterclass in flavor and technique. And then there’s the cheeseburger. Magical doesn’t even begin to cover it. Imagine all your expectations of a burger, then multiply them by ten. The genius behind it all is Chef Alex - an original in every sense. Her creativity is matched only by her warmth, making the dining experience feel both elevated and personal. She’s not just redefining what great food is—she’s redefining how it feels to enjoy it. If you haven’t been to the new Roxanne, run, don’t walk. It’s a culinary triumph that honors its past while paving the way for an even brighter future.
    詳細を見る
    Roxanne価格:高い• アメリカ料理• クィーン・ビレッジ
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ