Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外

Westville​のベストアメリカ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(36)

Moshuluの写真
4.7
素晴らしい(8711)
価格:普通
• Contemporary american • ペンズランディング
本日48回予約が入りました。
世界最古で最大の4本マストのトールシップを利用したMoshuluはフィラデルフィアのランドマーク的なレストランで、最高の景色を眺めながら親しい人との食事や素晴らしい食事を楽しめます。シェフのAnthony Bonettが最も新鮮な地元の食材、最高級のシーフードや貝を使用し、現代的にアレンジした創作風の定番アメリカ料理を提供しているほか、豊富なワインリストも用意しています。
River Twiceの写真
4.7
素晴らしい(29)
価格:非常に高い
• Contemporary american • サウス・フィラデルフィア
本日13回予約が入りました。
River Twice is a Modern American restaurant that celebrates the richness of our regions bounty located on East Passyunk Avenue in South Philadelphia. Our menu frequently changes to reflect the finest of what local purveyors have in season to give guests a unique experience with every visit in our intimate but casual atmosphere. Our thoughtfully curated beverage list and wine pairings coincide with our dedication to develop a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region. Our intimate, window-lined dining room offers a charming view of the iconic Singing Fountain on East Passyunk Avenue. The dining room surrounds an open kitchen where you will be able to see our chefs at work.River Twice has been recognized by The Philadelphia Inquirer, The New York Times, has earned Chef Randy Rucker’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently Chef Randy Rucker garnered a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic.
Scampiの写真
5.0
素晴らしい(19)
価格:非常に高い
• Contemporary american • クィーン・ビレッジ
本日8回予約が入りました。
Scampi is a Queen Village BYOB. Taste edible tours through the regions of Italy with Chef Liz as your guide. Enjoy a buzzy atmosphere and relaxed vibe, bring a bottle or two of wine and some friends, and enjoy a deeper look into Italy's regional cuisines.
Roxanneの写真
4.7
素晴らしい(7)
価格:高い
• Contemporary american • クィーン・ビレッジ
Welcome to Roxanne—a brilliant, wild, revolutionary project by chef Alexandra Holt, sparked behind a purple door in South Philly two years ago. Named after her mother, Roxanne is a true labor of love. The vibe is cozy, open, and personal: with an open kitchen, you’re right in the action, catching Alexandra plating each dish and pouring her journey into every detail.Tables are handcrafted by Alexandra and her mom, the entire space designed with their hands. Roxanne’s menu brings ‘American Expressionism’ to the plate, inspired by Alexandra’s life across 30 countries. Expect fearless flavors—seafood, a burger, caviar, organ meats; there’s nothing off-limits.Whether you’re here for the tasting menu at reserved tables, exploring the à la carte board, or diving into the bar snacks with a drink, Roxanne is all about big, unapologetic vibes and dishes crafted with passion.
Gatehouse at the Navy Yardの写真
4.3
非常に良い(973)
価格:普通
• Contemporary american • サウス・フィラデルフィア
本日9回予約が入りました。
この秋、絶賛のシェフ兼レストランターMarc Vetriが、彼のフィラデルフィアの帝国をネイビー・ヤードまで広げ、Lo Spiedo(イタリア語で串の意)オープンしました。全150席のカジュアルなビストロで、ロティサリーが2機あり、ランチとディナーにイタリアン風メニューを提供します。
Moonshine Phillyの写真
4.6
素晴らしい(530)
価格:普通
• Contemporary american • サウス・フィラデルフィア
本日8回予約が入りました。
Moonshineはサウス・フィラデルフィアのPennsportセクション中心部に位置するクラフトビール・レストランです。フレンドリーな雰囲気の中で、新鮮なメニューを楽しめます。Moonshineでは10銘柄以上の樽生クラフトビール、種類豊富なボトルビールや缶ビール、ワイン各種を用意し、モダンにアレンジした古典料理やユニークな料理と一緒に楽しめます。
Paloma Restaurante - Collingswoodの写真
4.9
素晴らしい(3)
価格:普通
• Contemporary american • コリングズウッド
本日20回予約が入りました。
Inspired by the rich tapestry of flavors experienced during his travels, we are motivated to share a unique and modern culinary adventure with the local community. Paloma, born from this inspiration, stands as a testament to our commitment to bringing the vibrant essence of his Mexican exploration closer to home. At Paloma, each dish reflects the passion and authenticity, inviting patrons to embark on a culinary journey that blends tradition with a contemporary twist.
Little Waterの写真
4.6
素晴らしい(88)
価格:普通
• Contemporary american • センター シティ
本日45回予約が入りました。
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
The Loveの写真
4.8
素晴らしい(7330)
価格:高い
• Contemporary american • リッテンハウス スクエア
本日224回予約が入りました。
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.
Fork - Philadelphiaの写真
4.7
素晴らしい(5124)
価格:高い
• Contemporary american • オールド・タウン
本日45回予約が入りました。
15年以上に渡りモダンなアメリカ料理を提供し続けるレストランとして認められたForkは、2014 Food & Wine Best New Chefを受賞したシェフEli Kulpが、ユニークながら親しみやすいメニューを提供しています。料理には地元の最高の農産物、シーフード、肉、そして地域の深い歴史をも取り込んでいます。Forkのおしゃれでスタイリッシュ、かつ洗練された内装も魅力的で、居心地のとてもよい雰囲気の中で食事を楽しめます。Forkの、コンクリート打ちっぱなしのバーの天井から下がる手塗りのシャンデリアも魅力的です。Anthony DeMelasによって描かれたモダンな壁画が、天井の高さをさらに際立たせます。オープン以来Forkは、ニューヨーク・タイムズ、USAトゥデイ、タウン&カントリー、フード&ワイン、ワイン・スペクテイター、ザガットのグルメなど多くの地元や国中のメディアから賞賛を受けてきました。Forkは、フィラデルフィア・マガジンの15 Best of Philly賞も受賞しました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • JoeVIP
    シアトル・イースタンワシントン •68​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    The owners and staff are very welcoming. Staff takes lots of time to describe the food and wine. We know how fish should be cooked/served: moist yet fall apart with a fork. Each seafood dish met this criteria. The flavors were all wonderful but for the fist dish which I believe has a Japanese radish that was fine but a little dominating. Each dish that followed was perfect, especially the grouper. Their wine selection is wide enough to make anyone happy, and the wine prices kept in the very reasonable ranges.
    詳細を見る
    River Twice価格:非常に高い• アメリカ料理• サウス・フィラデルフィア
    4.7
  • PierreVIP
    シアトル・イースタンワシントン •40​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Went for brunch with small kids m. Again Chris was our server, amazing experience, very attentive and fun . Will go back
    詳細を見る
    Moshulu価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ペンズランディング
    4.7
  • Rachel
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    Each dish was delicious. Special shoutout to the tiramisu, and Liz. Excited to come back again in a few months and see how the restaurant has flourished!
    詳細を見る
    Scampi価格:非常に高い• イタリア料理(コンテンポラリー)• クィーン・ビレッジ
    5
  • Cindy
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •2​件の口コミ
    5.0
    2024年12月14日にご来店
    Roxanne’s New Chapter is Even Better Than Before! Last night, I had the pleasure of dining at Roxanne in its new location, and let me tell you—it’s a revelation. While the original spot was already exceptional, this new chapter elevates the experience in every way. The tasting menu strikes the perfect balance of honoring beloved classics while introducing bold new favorites. Longtime fans will be thrilled to see signature dishes like the scallop and duck make a triumphant return, each as flawless as ever. But the new additions are equally dazzling—particularly the rigatoni, octopus, and scallop, each a masterclass in flavor and technique. And then there’s the cheeseburger. Magical doesn’t even begin to cover it. Imagine all your expectations of a burger, then multiply them by ten. The genius behind it all is Chef Alex - an original in every sense. Her creativity is matched only by her warmth, making the dining experience feel both elevated and personal. She’s not just redefining what great food is—she’s redefining how it feels to enjoy it. If you haven’t been to the new Roxanne, run, don’t walk. It’s a culinary triumph that honors its past while paving the way for an even brighter future.
    詳細を見る
    Roxanne価格:高い• アメリカ料理• クィーン・ビレッジ
    4.7
  • Justina
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •13​件の口コミ
    5.0
    2024年11月9日にご来店
    We had a wonderful evening at Paloma! Our waiter was fabulously attentive, knowledgeable about the menu. We shared guacamole and the Tostado de Cameron. It was light and refreshing. There were 4 to an order and not too big and not too small. Perfect size for an appetizer. I had the one of the specials. Butternut squash and shrimp in a lobster-based sauce along with ricotta. It was amazing. We all enjoyed our meals very much! We brought tequila to add to the delicious pitcher of Margaritas. Although a bit loud it was a great evening of great food!!
    詳細を見る
    Paloma Restaurante - Collingswood価格:普通• メキシコ料理• コリングズウッド
    4.9
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ