The Roadsのベストアジア料理(コンテンポラリー)レストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(10)
本日44回予約が入りました。
Komodoはマイアミで今話題のブリッケル地区に中心部に位置します。3つのフロアに分かれており、屋内/屋外席やラウンジがあり、モダンな東南アジア料理と南フロリダの雰囲気が合わさった素晴らしいダイニング&ナイトスポットとなっています。メニューには北京ダック、マグロ&トロロール、ロブスターダイナマイトなどの特製料理が並びます。全300席のレストラン&ラウンジで、複数のフロアに分かれ、ユニークなダイニング空間を提供しています。3ヵ所あるバーでは手作りカクテルメニューを用意しています。 浮かぶ「鳥の巣」のような人気の屋外席は遊び心のあるツリーハウスで、昼夜を問わずご利用いただけます。ディナーは毎日、ランチは月曜から金曜まで提供しています。Komodoでは毎晩ハッピーアワーも開催しています。
本日37回予約が入りました。
シェフのMichael Lewisと総支配人のSteven HaighはKYUを開店し、マイアミに新鮮なコンセプトを呼び込みました。薪を利用したアジアングリルのレストランでは、種類豊富なメニューとプロフェッショルでありながら気取らないサービスを提供し、環境保護を実践しています。
シェフLewisのメニューは、長年にわたる世界旅行の影響と、日本や韓国の焼肉からインスピレーションを受けています。シンプルでシェアできるよう工夫された料理で温かい交流を楽しめます。バーベキューファンは、「低温でゆっくり」と焼く伝統的な方法など、メニュー全体にアメリカ南部の要素がちりばめられているのに気がつくことでしょう。厳選されたカクテルリストには、素晴らしいアジア風のアレンジを加えたクラシックなカクテル各種を用意しています。
生コンクリート、地元のアート作品、木材、金属でアクセントを 効かせ、地元の要素を取り入れた内装です。
本日2回予約が入りました。
Welcome to Saucy Boodah, located in the heart of Wynwood. Here, Asian cuisines come together in a unique fusion. Our restaurant celebrates creativity and the art of blending diverse culinary traditions.Our menu offers a curated selection of dishes that blend bold spices and ingredients from both cuisines. From savory tacos with a Korean barbecue twist to zesty dumplings with a Latin flair, every bite is a journey of discovery.As the sun sets, Saucy Boodah transforms into a vibrant nightlife destination. Join us for an electrifying atmosphere filled with music, laughter, and drinks. Our weekends feature live DJs, themed parties, and a lively ambiance. Get ready to dance, socialize, and create unforgettable memories at Saucy Boodah.For Large reservations or private events please call the restaurant or email info@saucyboodah.com
本日5回予約が入りました。
Zitz Sum is a 30 seat seasonal restaurant located inside of an historic building in Coral Gables, Florida. Our story, is a story of resilience, passion & commitment, that is translated in a plate of food, excellent service and unapologetic gracious hospitality. Our current menu is an autobiographical journey reflecting Chef’s experiences and our affinity for Japanese ingredients and technique. We currently offer A la carte menu that changes with the seasons, and a Seven Course Tasting Menu that changes weekly. Our tasting menu consists of playful snacks and bites to get the night going, and an array of our signature and favorite current dishes. Part of the tasting menu is presented in a family style format conducive for sharing and celebrating. Zitz Sum is recipient of a 2022, 2023 & 2024 Michelin Guide Bib Gourmand Award, a 2022 James Beard Foundation Semifinalist for Best New Restaurant and a New York Times 2022 Best 50 Restaurants in America.
本日16回予約が入りました。
Asian small plate classics, Robata grills, sushi and sashimi are exquisitely crafted in the open kitchen and signature raw carve bar. Each dish is designed to be shared socially at the centre of the table and accompany signature drinks, music and conversation. Lucky Cat is inspired by Tokyo’s 1930s kissas and Shanghai drinking dens. These nocturnal music clubs became the playground of the urban youth seeking all things extravagant, new and cutting edge: illegal jazz music, late night banned dancing, rare whiskeys and indulgent street food.