Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. グロスターシャー、ウィルトシャー

Bradley Stoke​のベストイギリス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Ivy Clifton Brasserieの写真
4.5
非常に良い(10260)
価格:高い
• Contemporary british • クリフトン
本日75回予約が入りました。
ブリストルのClifton Villageの中心部に2016年8月にオープンしたIvy Clifton Brasserieは、朝食、ブランチ、ランチ、アフタヌーンティー、軽食、ディナーを週に7日提供しています。
Bristol Harbour Kitchen & Barの写真
4.3
非常に良い(21)
価格:普通
• Contemporary british • ブリストル
本日1回予約が入りました。
Enjoy a spot of West Country hospitality and take your seat at the marble bar, cocktail in hand, overlooking the open kitchen as you sample the finest flavours the region has to offer. The menu is brimming full of British classics and seafood favourites to delight even the most ardent of foodies.
Lilliput Farm Kitchenの写真
4.5
非常に良い(151)
価格:高い
• Contemporary british • バース
本日3回予約が入りました。
Seasonal menu including local game and our farm's beef that's Pasture for Life Certified, Organic & Biodynamic.
The River Grilleの写真
4.1
とても良い(188)
価格:高い
• Contemporary british • ブリストル
With its lofty dimensions, exquisite wooden floors and floor-to-ceiling windows offering stunning views of the Harbourside, The River Grille is one of Bristol’s most elegant dining venues – famed for its superb steaks, vibrant ambience and unique setting.And with musical entertainment in the form of live piano on Friday evenings and Sunday lunchtimes, it is easy to see why The River Grille is among the best restaurants in Bristol.The River Grille’s menus showcase the finest seasonal ingredients, locally sourced and simply but deliciously prepared. Highlights include fresh fish and seafood – with specials that include the catch of the day from the nearby fishing port of Brixham – and deliciously tender steaks made from 28 day aged West Country beef, all expertly barbecued on a Josper grill.
Somer Diningの写真
4.0
とても良い(3)
価格:高い
• Contemporary british • ブリストル
本日1回予約が入りました。
Somer Dining is fine-dining restaurant in Keynsham, near Bristol. We are at the heart of the local community - part of the innovative Chocolate Quarter developmentAt Somer we work closely with local producers to create seasonal menus with excellent produce. Our Head Chef Chris Wicks is a multiple award winner and has received national acclaim while heading up the kitchen at some of Bristol’s most iconic restaurants. Here in Keynsham Chris and the team focus on serving up great British food the way it’s meant to be done.We created the concept with input from Josh Eggleton, chef patron of The Pony & Trap and Adrian Kirikmaa, Food Development Manager at St Monica Trust.Our fully stocked bar offers an extensive range of wines, craft beers, ciders, gins and other spirits.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ