Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Richmond​のベストヨーロッパ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(55)

The Watermans Richmondの写真
4.8
素晴らしい(404)
価格:高い
• Contemporary european • リッチモンド
本日14回予約が入りました。
The Watermans Richmond is an all day Restaurant and Bar in the centre of town, conveniently located on an ancient cobbled street that leads down to the waterfront.Our food is the best of British ingredients, served with a nod to southern Europe, with favourite dishes ranging from scallop ravioli to fregola, veal chops and day boat fish. We also have vegetarian and vegan options as well as delicious puddings including tiramisu, poached pears and profiteroles.We have been the site of a Public house for centuries and still offer a selection of draught beers however we have an extensive wine list focusing mostly on classic wines from Europe.The Restaurant is divided into several areas: luxurious deep leather banquette seating, bar counters perfect for lunches and more casual dining and cosy fireside dining in our upstairs room. We also have two outside areas, a perfect spot for a drink or bite whilst watching the world go by.
The Dysart Petershamの写真
4.8
素晴らしい(601)
価格:非常に高い
• Contemporary european • リッチモンド
本日5回予約が入りました。
近年内装の完全改装を済ませたThe Dysart Petershamは、建物に残る建築当初のアーツ・アンド・クラフツの要素をできるだけ再生させ、スタリッシュで快適な雰囲気を作り出しています。メニューは毎日変わり、ヘッドシェフが率いるチームが注文に応じて調理しています。鮮度、季節、バランスの取れた味わい、倫理的な調達、田舎の価値観を重視しています。独自の庭園があるほか、地元ペターシャム産の農産物をシェフに届けてくれるバイヤーがいます。
The Fox and Grapesの写真
4.5
非常に良い(1318)
価格:普通
• Contemporary european • ウィンブルドン
本日33回予約が入りました。
Fox and Grapes では、本物の真心をこめて料理とワインを提供しています。これこそが、Catey Menu of the Year 賞を受賞し、ビブグルマンを獲得した理由に他なりません。ハーデンズやザガット、ミシュランガイド、タイムアウト・イーティング&ドリンキング・ガイド、グッド・パブ・ガイドなどにも掲載されています。 シェフの季節料理のほか、フィッシュ&チップスや、永遠の定番であるハンバーガーなど、伝統的な英国パブ料理を幅広く提供しています。本物のご褒美には、ジョスパー・オーブンで完璧に焼き上げたジューシーなステーキを、ぜひお試しください。
CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3489)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ノッティング ・ ヒル
本日32回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Quaglino'sの写真
4.2
非常に良い(2564)
価格:非常に高い
• Contemporary european • グリーン・パーク
本日54回予約が入りました。
Quaglino's(クアグリーノズ)は1929年の創業以来、セント・ジェームズの人気店であり続けています。王侯貴族や著名人からのお墨付きを得た非常に素晴らしいレストランは、中身よりスタイルを重視したものではなく、一流です。象徴的な階段を下りると、格別の料理、素晴らしいワイン、ロンドンで有数の壮麗な内装が待っています。
The Lore of the Landの写真
4.7
素晴らしい(823)
価格:非常に高い
• Contemporary european • フィッツロヴィア
本日6回予約が入りました。
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Fitz's Brasserieの写真
4.5
非常に良い(551)
価格:高い
• Contemporary european • ブルームズベリー
本日13回予約が入りました。
A contemporary brasserie for modern London. Located in Bloomsbury, Fitz's Brasserie at the iconic Kimpton Fitzroy London weaves old and new, serving traditional British plates seen through a modern lens. Our chefs let the ingredients speak for themselves by marrying seasonal British produce with contemporary cooking techniques and global flair. The wine list is sure to tempt you for a top-up. Rooted in beloved old-world classics, our wine cellar also houses noteworthy bottles that venture off the beaten track. Whether you're keen to explore innovative winemaking techniques or stick to tried-and-true favourites from familiar regions, rest assured, there's a tipple to tickle your fancy.Fitz's Brasserie stands as a charming testament to the cherished heritage of its beloved neighbourhood. Here, local foodies and intrepid travellers alike gather to create memorable tales. Comfortable, elegant, and above all, fun – it's a place that entices you back, time and time again.
Margauxの写真
4.7
素晴らしい(972)
価格:高い
• Contemporary european • サウス ・ ケンジントン
本日6回予約が入りました。
Margaux(マルゴー)はモダンなヨーロッパのレストラン/ワインバーです。フランス/イタリア風のメニューには、シアード・フォアグラ、自家製のポークテリーヌ、ポルチーニのリゾットなどの前菜、シアード・スキャロップ(ホタテ)、仔牛のリブ肉のグリル、バローロの牛肉の蒸し煮などが含まれます。100種類のワインリストには、旧世界のワイン中心に様々な生産者とブドウ品種のワインを取り揃えています。25種類以上のワインはボトルとカラフで提供可能です。7種類の質感のココアを含むダークチョコレートプレート、パッションフルーツのクリームブリュレ、アマレットのスポンジケーキ、各種の自家製アイスクリームなどのデザートメニューを楽しめます。週末のブランチメニューには、エッグベネディクト、エッグロワイヤル、スモークサーモン、シナモンアイスクリームを添えたフレンチトーストなどの定番アイテムを用意しています。
Cornusの写真
4.8
素晴らしい(95)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ビクトリア
本日5回予約が入りました。
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Bar Crispinの写真
4.4
非常に良い(211)
価格:高い
• Contemporary european • ソーホー
本日14回予約が入りました。
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ