Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Wimbledon​のベストヨーロッパ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(66)

Margauxの写真
4.7
素晴らしい(959)
価格:高い
• Contemporary european • サウス ・ ケンジントン
本日15回予約が入りました。
Margaux(マルゴー)はモダンなヨーロッパのレストラン/ワインバーです。フランス/イタリア風のメニューには、シアード・フォアグラ、自家製のポークテリーヌ、ポルチーニのリゾットなどの前菜、シアード・スキャロップ(ホタテ)、仔牛のリブ肉のグリル、バローロの牛肉の蒸し煮などが含まれます。100種類のワインリストには、旧世界のワイン中心に様々な生産者とブドウ品種のワインを取り揃えています。25種類以上のワインはボトルとカラフで提供可能です。7種類の質感のココアを含むダークチョコレートプレート、パッションフルーツのクリームブリュレ、アマレットのスポンジケーキ、各種の自家製アイスクリームなどのデザートメニューを楽しめます。週末のブランチメニューには、エッグベネディクト、エッグロワイヤル、スモークサーモン、シナモンアイスクリームを添えたフレンチトーストなどの定番アイテムを用意しています。
The Fox and Grapesの写真
4.5
非常に良い(1306)
価格:普通
• Contemporary european • ウィンブルドン
本日22回予約が入りました。
Fox and Grapes では、本物の真心をこめて料理とワインを提供しています。これこそが、Catey Menu of the Year 賞を受賞し、ビブグルマンを獲得した理由に他なりません。ハーデンズやザガット、ミシュランガイド、タイムアウト・イーティング&ドリンキング・ガイド、グッド・パブ・ガイドなどにも掲載されています。 シェフの季節料理のほか、フィッシュ&チップスや、永遠の定番であるハンバーガーなど、伝統的な英国パブ料理を幅広く提供しています。本物のご褒美には、ジョスパー・オーブンで完璧に焼き上げたジューシーなステーキを、ぜひお試しください。
Myrtle Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(1144)
価格:非常に高い
• Contemporary european • チェルシー
本日7回予約が入りました。
We are a modern European restaurant with an Irish influence. You can find us Just off the King's Road on Langton Street.Our tasting menus focus on the best seasonal Irish produce celebrating traditional & contemporary recipes. We’re more than happy to accommodate dietary requirements, please do let us know when you book as well as any other notes that will help us create a memorial experience
The Dysart Petershamの写真
4.8
素晴らしい(589)
価格:非常に高い
• Contemporary european • リッチモンド
本日9回予約が入りました。
近年内装の完全改装を済ませたThe Dysart Petershamは、建物に残る建築当初のアーツ・アンド・クラフツの要素をできるだけ再生させ、スタリッシュで快適な雰囲気を作り出しています。メニューは毎日変わり、ヘッドシェフが率いるチームが注文に応じて調理しています。鮮度、季節、バランスの取れた味わい、倫理的な調達、田舎の価値観を重視しています。独自の庭園があるほか、地元ペターシャム産の農産物をシェフに届けてくれるバイヤーがいます。
Mriyaの写真
4.6
素晴らしい(191)
価格:非常に高い
• Contemporary european • サウス ・ ケンジントン
Mriya (which means Dream in Ukrainian) brings Ukrainian cuisine to London with a modern twist. The restaurant features distinctive, chef-inspired dishes that draw from both contemporary life and Ukraine's rich gastronomic heritage. Incorporating elements like homemade fermentation, a thoughtfully curated wine list, and an immersive dining experience, Mriya offers guests a true taste of Ukraine's evolving culinary landscape. From classic borsch to creatively filled varenyky (traditional Ukrainian dumplings), each dish narrates a story of tradition and innovation. Mriya transcends beyond a mere dining destination; it hosts vibrant gastronomic events like wine tastings, chef's dinners, and live music nights, enhancing the overall experience and creating lasting memories.Executive chef: Anton Vasyliev Head chef: Tetiana Verestiuk
Tokova Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(201)
価格:高い
• Contemporary european • トゥーティング
本日3回予約が入りました。
Tokova, located in London’s trendy Tooting Broadway Market, brings casual dining in its finest form. Serving a Taste of the Basque Country, Tokova offers guests a wide selection of small plates, all of which are designed to share, encouraging guests to experience the different flavours of Spain’s Basque region with unique and contemporary twist. This are tapas, but not as you know it!
Charlotte's Cloud Chelseaの写真
4.6
素晴らしい(54)
価格:普通
• Contemporary european • チェルシー
本日3回予約が入りました。
Charlotte's Cloud is a concept of an all-day-dining, neighbourhood brunch restaurant and café with an offer of breakfast, brunch, lunch, drinks, cocktails, takeaway and speciality coffee.
CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3468)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ノッティング ・ ヒル
本日13回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Quaglino'sの写真
4.2
非常に良い(2518)
価格:非常に高い
• Contemporary european • グリーン・パーク
本日50回予約が入りました。
Quaglino's(クアグリーノズ)は1929年の創業以来、セント・ジェームズの人気店であり続けています。王侯貴族や著名人からのお墨付きを得た非常に素晴らしいレストランは、中身よりスタイルを重視したものではなく、一流です。象徴的な階段を下りると、格別の料理、素晴らしいワイン、ロンドンで有数の壮麗な内装が待っています。
Cornusの写真
4.8
素晴らしい(82)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ビクトリア
本日17回予約が入りました。
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ