Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Penn Quarter​のベストヨーロッパ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DCの写真
4.5
非常に良い(386)
価格:非常に高い
• Contemporary european • サウスウエスト・ウォーター・フロント
本日163回予約が入りました。
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
The Henriの写真
4.6
素晴らしい(199)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ペンクォーター
本日5回予約が入りました。
The Henri is a modern bistro featuring communal and private dining spaces located in the heart of Downtown Washington, DC. We invite you into our comfortable venue where you can escape from the hustle of the city. Our flexible, one-of-a-kind space is perfect for any kind of event, including business meetings, showers, weddings, birthdays, and cocktail parties.
Upstairs at the Morrowの写真
4.0
とても良い(11)
価格:高い
• Contemporary european • NoMa
本日7回予約が入りました。
Upstairs at The Morrow is an American brasserie rooftop with breathtaking views of D.C.'s iconic landmarks and vibrant cityscape. Savor seasonal cuisine and handcrafted cocktails from morning to night in our indoor-outdoor space, complete with lounge-style couches, firepits, and a wrap-around bar. Whether you're joining us for sunset sparkling wines or last-call tequila, Upstairs is your vibrant rooftop playground in the heart of NoMa
Xiquet by Danny Lledóの写真
4.5
非常に良い(45)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ジョージタウン
本日2回予約が入りました。
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
The Sovereignの写真
4.7
素晴らしい(665)
価格:高い
• Contemporary european • ジョージタウン
本日6回予約が入りました。
The Sovereignは、ベルギーの素朴な料理と伝説的な醸造文化を世に広めることに全力を傾けるバー&ビストロです。活気あるジョージタウン地区に位置するSovereignは、料理長ピーター・スミスがキッチンを率いており、フランス、ドイツ、オランダの調理技術と伝統を取り入れたクラシックで食材重視のベルギー料理を提供しています。特別に仕入れたオランダ風ムール貝、伝統的なフラムクーヘン(サクサクしたフラットブレッド)、スミスのラパン・ア・ラ・クリーク(ウサギのチェリービール煮)のほか、季節のメニュー変更の中核としての役割を果たすクラシックな郷土料理を楽しめます。The Sovereignは、ビールディレクターのグレッグ・エンガートが細心の注意を払って管理する50種類のドラフトビールと350種類以上の瓶ビールを取り揃えています。クラシックなベルギー人生産者から古き良き醸造家、ベルギースタイル・エールの国内外生産者まで、The Sovereignは風味重視、ベルギーの醸造で最高の商標であるクラフト醸造の複雑さを解明する幅広い選択を用意しています。
Arrelsの写真
4.4
非常に良い(2)
価格:普通
• Contemporary european • ペンクォーター
本日5回予約が入りました。
Arrels is a modern Spanish restaurant rooted in tradition and fueled by open-fire cooking led by award-winning Chef Pepe Moncayo. At Arrels—meaning “roots” in Catalan—guests can expect modern interpretations of classic Spanish dishes, inspired by Moncayo’s Barcelona heritage. The restaurant blends tradition with open-fire cooking, offering updated tapas, crafted cocktails, and warm hospitality that appeals to locals and visitors alike.
El Taller del Xiquetの写真
4.6
素晴らしい(3)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ジョージタウン
El Taller del Xiquet, or “Xiquet’s workshop,” celebrates Spanish flavors with a dedication to quality. Chef Danny crafts imaginative dishes from the finest ingredients, showcasing the vibrant cuisine of his roots. Our menu offers a seasonal selection of à la carte items and shareable plates, inviting you to explore the richness of both land and sea.Inspired by the traditions of coastal Spain, each dish reflects a respect for local agriculture and sustainable practices. This commitment is seen in premium proteins and seasonal produce from the Valencian region, highlighting the essence of Spanish gastronomy. Delicate octopus, sweet scallops, and succulent prawns are prepared with artistry and passion, while dishes like sustainable sea bass gravlax, signature paellas, and generous fideuàs are served tableside. El Taller del Xiquet offers a culinary journey into Spain’s traditions, honoring the ingredients and techniques that have graced tables for generations.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ