Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Tysons​のベストヨーロッパ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Xiquet by Danny Lledóの写真
4.4
非常に良い(43)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ジョージタウン
本日9回予約が入りました。
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
The Sovereignの写真
4.7
素晴らしい(665)
価格:高い
• Contemporary european • ジョージタウン
本日17回予約が入りました。
The Sovereignは、ベルギーの素朴な料理と伝説的な醸造文化を世に広めることに全力を傾けるバー&ビストロです。活気あるジョージタウン地区に位置するSovereignは、料理長ピーター・スミスがキッチンを率いており、フランス、ドイツ、オランダの調理技術と伝統を取り入れたクラシックで食材重視のベルギー料理を提供しています。特別に仕入れたオランダ風ムール貝、伝統的なフラムクーヘン(サクサクしたフラットブレッド)、スミスのラパン・ア・ラ・クリーク(ウサギのチェリービール煮)のほか、季節のメニュー変更の中核としての役割を果たすクラシックな郷土料理を楽しめます。The Sovereignは、ビールディレクターのグレッグ・エンガートが細心の注意を払って管理する50種類のドラフトビールと350種類以上の瓶ビールを取り揃えています。クラシックなベルギー人生産者から古き良き醸造家、ベルギースタイル・エールの国内外生産者まで、The Sovereignは風味重視、ベルギーの醸造で最高の商標であるクラフト醸造の複雑さを解明する幅広い選択を用意しています。
El Taller del Xiquetの写真
4.5
非常に良い(2)
価格:非常に高い
• Contemporary european • ジョージタウン
El Taller del Xiquet, or “Xiquet’s workshop,” celebrates Spanish flavors with a dedication to quality. Chef Danny crafts imaginative dishes from the finest ingredients, showcasing the vibrant cuisine of his roots. Our menu offers a seasonal selection of à la carte items and shareable plates, inviting you to explore the richness of both land and sea.Inspired by the traditions of coastal Spain, each dish reflects a respect for local agriculture and sustainable practices. This commitment is seen in premium proteins and seasonal produce from the Valencian region, highlighting the essence of Spanish gastronomy. Delicate octopus, sweet scallops, and succulent prawns are prepared with artistry and passion, while dishes like sustainable sea bass gravlax, signature paellas, and generous fideuàs are served tableside. El Taller del Xiquet offers a culinary journey into Spain’s traditions, honoring the ingredients and techniques that have graced tables for generations.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ