Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Northeast Portland​のベストフレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

NORMANDIEの写真
4.8
素晴らしい(98)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • SEポートランド
本日28回予約が入りました。
Welcome to NORMANDIE! With simple ingredients and bold flavors, Normandie has created a name for itself within the Central Eastside’s lauded food scene. Normandie is a neighborhood bistro that combines French inspiration with the bounties of the Pacific Northwest. Expect a flavor-forward food menu with global ingredients, Pacific Northwest oysters, as well as an inventive cocktail program. Normandie is great spot for date night and happy hour diners alike. Our menu changes frequently, as we bring fresh, seasonal plates to our guests. Please contact us directly if you're not seeing availability for the size you're looking for.
Higgins Restaurant & Barの写真
4.8
素晴らしい(3109)
価格:高い
• Contemporary french american • SWポートランド
本日20回予約が入りました。
Higginsは、世界で最も豊かで生産性が高く多様な農業地域のひとつに位置しています。
Street Discoの写真
4.6
素晴らしい(15)
価格:高い
• Contemporary french american • SEポートランド
本日18回予約が入りました。
Street Disco is a constantly evolving restaurant and natural wine bar by Rising Star Chef Kyle Christy and his team. Starting as a pop up and becoming an industry favorite all over Portland Street Disco finally opened their doors in the Fall of 2022 in the Foster-Powell neighborhood of Portland.Menu changes frequently, expect oysters, plenty of veggies, tinned fish, rotating meat dishes and plenty of things grilled over charcoal. Natural wines from all over the world rotate their way through our glass pour and bottle list as well as seasonally driven cocktails and house made kombucha.Our food and wine are curated but the vibes are always welcoming. The playlist is always a highlight. Check for our frequent pop-ups and collabs. Chef: Kyle ChristyGeneral Manager: Maya CarlileWine Director: Ang D'OcchioSous Chef: Bakari Berry
The Melting Pot - Portlandの写真
4.4
非常に良い(2578)
価格:高い
• Contemporary french american • ダウンタウン
本日61回予約が入りました。
ダウンタウンポートランド、オレゴン州の中心部に位置し、エレガントな家具や、メルティングポットは完璧な先があります アウトオブ普通の経験のために。 何か特別なものを祝いますか?私たちのホスピタリティスペシャリストが可能です あなたの面白いニーズのすべてを支援します。私たちはすべてのものを提供しています パーソナライズされた手書きのカードやバルーンブーケからの もしあなたのテーブルの上に待っている長い茎のバラとシャンパン 到着します。 ご予約を強くお勧めしますので、あなたのパーフェクトナイトアウトを開始しています 503.517.8960で私たちを呼び出して、ホスピタリティスペシャリストに話します。我々 あなたはすぐに忘れられないダイニング体験を作成するのに役立ちます。
Don's Favorite Foodsの写真
4.9
素晴らしい(92)
価格:非常に高い
• Contemporary french american • ビーバートン
本日1回予約が入りました。
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ