Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

London​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(29)

Alex Dilling at Hotel Café Royalの写真
4.8
素晴らしい(23)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ソーホー
2 MICHELIN STAR RESTAURANT - ALEX DILLING AT HOTEL CAFE ROYALContemporary modern European cuisine drawing influences from French classics. Formatted as tasting menus, displaying unique and meticulous cooking techniques to provide the most optimum dining experience. Expect the finest ingredients, expertly sourced from around the UK and further afield; delivering a focus and emphasis of exquisite seafood along with a few meat options from artesian suppliers.Dilling will showcase his talent in an intimate dining space seating only 34 guests in the heart of London, a newly designed dining room overlooking Regent Street. The restaurant will serve contemporary French cuisine which draws on inspiration from the classic gastronomy of the country combined with a young and energetic sense of hospitality. We will endeavor to accommodate dietary requirements. Vegetarian and gluten-free menus are available. Unfortunately, we are unable to accommodate completely dairy-free or vegan menus.
Galleryの写真
4.7
素晴らしい(8090)
価格:非常に高い
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日41回予約が入りました。
ホテルThe Savoyの中央に位置するThames Foyerは、軽めのカジュアルなダイニングに最適です。ゲストのデッサンを元に復元されたガラス張りの丸天井からは、暗い空の日でも自然光が降り注ぎます。中央には新しい見事なウィンターガーデンガゼボがあります。 ホテルの専属ピアニストによる演奏を聞きながら、快適で居心地の良い空間でアフタヌーンティーも堪能できます。The Savoyのアフタヌーンティーは、フィンガーサンドイッチ、クロテッドクリーム&ジャムを添えた自家製スコーン、おいしそうなケーキやペストリーと一緒に、種類豊富な紅茶からお好みのものを楽しむ永続的な習慣となっています。The SavoyはTea Guildのメンバーで、2011年、2012年、2013年度の優秀賞を受賞しました。 アフタヌーンティーは1名あたり50ポンド(GBP)からとなります。
Palm Court Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(15258)
価格:普通
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日97回予約が入りました。
コベントガーデンの中心部に位置する広場を見下ろすPalm Courtは、典型的なパリ風の親しみやすいブラッスリーです。有名なロンドンのレストラン経営者ブライアン・スタインが始めたレストランで、1920代ののアールヌーボー様式の雰囲気を再成するために作られました。 すべてにおいて好評を得ているPalm Courtには、いつまでも記憶に残るような空気がただよっています。リラックスし、ゆったりとくつろげる理想の環境で友人や家族と食事をしたり、ワインを楽しむことができます。
Balthazar Londonの写真
4.3
非常に良い(5310)
価格:高い
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日155回予約が入りました。
Balthazarはシアターランドの中心部のコヴェント・ガーデンに位置し、ロイヤル・オペラ・ハウスから徒歩わずかです。魚介類を使用したフレンチブラッスリー風の料理のほか、フランスらしいブラッスリーやビストロの各種料理を楽しめます。 隣にあるBalthazar Boulangerieでは職人による手作りのパン、種類豊富な自家製ペストリー、持ち帰り用のサラダやサンドイッチを終日提供しています。
Boulevard Brasserieの写真
4.5
非常に良い(11888)
価格:普通
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日41回予約が入りました。
コヴェント・ガーデンにある典型的なフランス風のブラッスリーで、オペラ・クォーターの中心部に位置しています。 エリアを象徴するBoulevard Brasserieは、広場からわずか約46mという場所にあり、1991年にオープンして以来コヴェント・ガーデンのユニークで躍動感溢れる雰囲気の中、素晴らしい料理を提供しています。 3階に分かれた居心地の良いフロアには、パリ独特の内装が施されています。確かな実績と絶好のロケーションを誇る人気のレストランで、観劇ファンだけでなく、地元の人々や観光客、そして社会人など様々な人々の心を魅了しています。人数や用途に合わせていつでも快適な食事を楽しめます。
The Restaurant at St Martins Lane Londonの写真
4.2
非常に良い(278)
価格:高い
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日7回予約が入りました。
Asia de Cubaは「食べるべき味」のフュージョン料理を提供するレストランで、文化の違いがわかり、多様性を愛する世界を旅する人に最適です。象徴的なセントマーチン・レーンに位置する店は新装済みで、風変わりで魅惑的なインテリアで新しいメニューを提供しています。キューバ生まれのエグゼクティブ・コンセプト・シェフであるルイス・ポウスは、実験的な組み合わせや、古いお気に入りに新たなひねりを加えて、ジェフリー・チョドロウのオリジナル料理をより高めたものを作り出しています。ポウスは古いハバナのチャイナタウンに見られた文化の合成に触発され、現代人と肥えた舌を満たすアジアの影響を受けたキューバの味を探求しています。新しいAsia de Cubaは以前と変わらない本格的な準備、トロピカルなアクセント、そしてゲストやフード批評家が好んだシェアするスタイルのプレゼンテーションを残しながら、創造的な新しいメニューとシックな新しいダイニング空間を提供してよりグレードを上げました。新鮮な食材を使用した手作りの料理を目を引くインテリアで味わうと、驚きの文化的な風味が加わった思い出に残る食事を体験できます。
The NoMad Londonの写真
4.4
非常に良い(1747)
価格:高い
• Contemporary french • コヴェント ・ ガーデン
本日38回予約が入りました。
The Restaurant at NoMad London is set inside a soaring three-storey atrium evocative of a lush Edwardian greenhouse. Our menu is eclectic with a focus on local and regional bounty from farm, field and coast, offering dishes to comfort the spirit and moments of decadence and whimsy for nights to remember. An extensive wine list curated by Wine Director Alessia Ferrarello and a drinks programme created by Bar Director Liana Oster and the celebrated NoMad Bar team complement the menu and are a destination unto themselves.Please note that we are a cashless restaurant.
Mister Niceの写真
4.0
とても良い(16)
価格:非常に高い
• Contemporary french • メイフェア
本日1回予約が入りました。
Mister Nice is an elegant French restaurant bringing the Parisian touch to the heart of Mayfair, with an all-day service including simple and compelling dishes made from seasonal ingredients. The menu offers contemporary gourmet approach to French cuisine with hints of international flavours, paired with exceptional wines and classic cocktails.Designed by Victoria Vogel, the restaurant features on the ground floor a neutral colour scheme with comfortable banquettes, dark brown velvet chairs, while Le Salon, downstairs, displays dark oak shelves and arches, behind which appears the wine room. The restaurant terrace provides the perfect destination for a sun-bath lunch or a candle-lit dinner.
CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3490)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ノッティング ・ ヒル
本日29回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Pied à Terreの写真
4.7
素晴らしい(413)
価格:非常に高い
• Contemporary french • フィッツロヴィア
本日6回予約が入りました。
Pied à Terre is London’s longest standing Michelin starred restaurant, having opened in 1991, and offers Omnivore, Vegetarian, Pescatarian and Plant-Based tasting menus. Wine, cocktail and Zero cocktail flights are designed to accompany the menus and an extensive wine list is also available. Lunch Complet and Lunch Express offers are available Thursday-Saturday.The team at Pied à Terre prides themselves on outstanding and innovative food, informative yet relaxed and personable service, and one of the best wine cellars in the capital. In addition to an elegant dining room in the Fitzrovian townhouse, there are 3 private dining spaces.Pied à Terre is owned and run by founder David Moore. Executive Chef Phil Kearsey is a Saucier, obsessed with the quality of his sauces which have incredible depth of flavour to accompany his modern British dishes with classical French technique. He is uncompromising in his use of hyper seasonal ingredients in the pursuit of culinary perfection.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ