Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Hounslow​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(10)

CORE by Clare Smythの写真
4.9
素晴らしい(3468)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ノッティング ・ ヒル
本日15回予約が入りました。
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
The French Tableの写真
4.9
素晴らしい(4793)
価格:非常に高い
• Contemporary french • サービトン
本日7回予約が入りました。
温かいおもてなしを提供するThe French Tableでは、小規模の業者から厳選した最高品質の食材を使用し、季節に応じたメニューを提供しています。 個室でのお食事については、zoe@thefrenchtable.co.ukまでメールでお問い合わせください。
Orreryの写真
4.6
素晴らしい(3940)
価格:非常に高い
• Contemporary french • メリルボーン
本日19回予約が入りました。
オレリーは緑豊かなメリルボーンに位置するクラシックなレストランで、シックな屋上テラスがあります。最近ではタトラー・レストランアワードで大賞を受賞し、長い間やってきたことが正しかったことを証明しました。 決して流行に左右されないものは確かに存在しますが、シェフでパトロンのIgor Tymchyshynによる絶妙な料理はその最高の1例です。Orreryレストランの屋上テラスは、ロンドンで最も素晴らしい屋外ダイニングスペースの1つです。バーと日当たりの良いテラスはロンドンで一番の食事・日光浴スポットで、ウェストエンドの喧騒から逃れるには絶好の場所です。
Mister Niceの写真
4.1
とても良い(16)
価格:非常に高い
• Contemporary french • メイフェア
本日2回予約が入りました。
Mister Nice is an elegant French restaurant bringing the Parisian touch to the heart of Mayfair, with an all-day service including simple and compelling dishes made from seasonal ingredients. The menu offers contemporary gourmet approach to French cuisine with hints of international flavours, paired with exceptional wines and classic cocktails.Designed by Victoria Vogel, the restaurant features on the ground floor a neutral colour scheme with comfortable banquettes, dark brown velvet chairs, while Le Salon, downstairs, displays dark oak shelves and arches, behind which appears the wine room. The restaurant terrace provides the perfect destination for a sun-bath lunch or a candle-lit dinner.
La Palombeの写真
4.9
素晴らしい(84)
価格:高い
• Contemporary french • ケンジントン
本日4回予約が入りました。
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Cornusの写真
4.8
素晴らしい(82)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ビクトリア
本日17回予約が入りました。
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Margauxの写真
4.7
素晴らしい(959)
価格:高い
• Contemporary french • サウス ・ ケンジントン
本日14回予約が入りました。
Margaux(マルゴー)はモダンなヨーロッパのレストラン/ワインバーです。フランス/イタリア風のメニューには、シアード・フォアグラ、自家製のポークテリーヌ、ポルチーニのリゾットなどの前菜、シアード・スキャロップ(ホタテ)、仔牛のリブ肉のグリル、バローロの牛肉の蒸し煮などが含まれます。100種類のワインリストには、旧世界のワイン中心に様々な生産者とブドウ品種のワインを取り揃えています。25種類以上のワインはボトルとカラフで提供可能です。7種類の質感のココアを含むダークチョコレートプレート、パッションフルーツのクリームブリュレ、アマレットのスポンジケーキ、各種の自家製アイスクリームなどのデザートメニューを楽しめます。週末のブランチメニューには、エッグベネディクト、エッグロワイヤル、スモークサーモン、シナモンアイスクリームを添えたフレンチトーストなどの定番アイテムを用意しています。
Casa Cruzの写真
4.6
素晴らしい(148)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ノッティング ・ ヒル
本日1回予約が入りました。
Welcome to Casa Cruz, a refined and intimate neighbourhood restaurant nestled in the leafy streets of London’s Notting Hill. Spread across two beautifully designed floors and featuring a charming roof terrace, Casa Cruz offers a home-away-from-home experience, combining elegant dining with a warm, inviting atmosphere.As we approach our 10th anniversary in 2025, we are delighted to announce a special collaboration with Paris’ acclaimed restaurant Jaïs, led by Chef Jaïs Mimoun. From October 18th to December 20th, Casa Cruz will transform into a Parisian-inspired brasserie, offering a limited-time menu of modern French cuisine enriched with international influences. Chef Jaïs brings his signature style of refined yet approachable dishes, complemented by a curated selection of French wines.Join us for this exclusive dining experience and discover the perfect blend of Parisian elegance and Casa Cruz’s familiar charm.
28-50 By Nightの写真
4.5
非常に良い(206)
価格:高い
• Contemporary french • メリルボーン
本日4回予約が入りました。
28°-50° by Night brings the same sophisticated yet relaxed approach to wine and food which is characteristic of 28°-50°, but with a twist. Live jazz and blues music sets the ambiance as you dine from our seasonal modern European A La Carte menu which is served until 1am. Our in-house team of passionate sommeliers are always on hand to help pair your meal with our exquisite wine list. 28°-50° by Night offers an intimate underground atmosphere which, paired with the live band, evokes a sense of decadence reminiscent of the 1920s jazz scene. If you fancy dipping away from the stir of modern city life for a relaxed night of great food, wine and music, our friendly staff are ready to welcome you.
Sinabro Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(247)
価格:高い
• Contemporary french • クラップハム
本日4回予約が入りました。
Sinabro debuted in June 2014 on Battersea Rise, London, offering fine dining in an informal setting. Drawing upon 31 years of experience in French fine dining, Chef Patron Yoann Chevet consistently seeks a delectable balance of seasonal and exotic ingredients—a pursuit that defines our culinary philosophy at Sinabro.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ