Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Miami / Palm Beach​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Le Jardinier - Miamiの写真
4.4
非常に良い(469)
価格:普通
• Contemporary french • Design District
本日21回予約が入りました。
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(426)
価格:非常に高い
• Contemporary french • Design District
本日17回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Tablé by Antonio Bachourの写真
4.7
素晴らしい(204)
価格:普通
• Contemporary french • Design District
本日5回予約が入りました。
Tablé is the newest restaurant from pastry impresario turned restaurateur Antonio Bachour, located in the Miami Design District. Offering close to 5500 square feet of indoor and outdoor dining, Tablé is the chef's most ambitious venture to date. The elegant restaurant is inspired by Parisian brasserie cuisine with a mix of Miami and Lebanese influences. Guests can enjoy a variety of meals, from lunch and dinner to weekend brunch, as well as breakfast, coffee, pastries, grab and go items, and a market with freshly baked breads and Jamon Serrano. With its impeccable selection of food and drinks, Tablé is sure to be the talk of the town.
The Restaurant at Grand Beach Surfsideの写真
4.1
とても良い(34)
価格:普通
• Contemporary french • サーフサイド
New menus in this most stunning and contemporary modern upbeat area in Surfside. This idyllic gem nestled with stunning views of the beach whilst dining al fresco next to all that is Bal Harbor.The menus range from small sharing plates (Tapas Style) that come to the table as they are made. Be prepared as the plates are smaller and designed to be shared so everyone can enjoy a lot of the gourmet tastes together and priced accordingly.
Arieteの写真
4.7
素晴らしい(1536)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ココナッツ ・ グローブ
本日28回予約が入りました。
マイアミのエディブル・ランドスケープをさらに盛り上げるArieteは、ココナッツ・グローブの緑豊かな木立の並ぶ通りに位置します。屋内・屋外席があり、新しいアメリカと新世界が調和した革新的な料理を提供しています。Arieteでは、ファミリー向けの日曜日のディナースタイルで、薪のグリルを囲んでみんなでシェアできるメインディッシュやスナックなどのメニューを用意しています。フォアグラ、プランタン、自家製のシャルキュトリ、鹿肉のタルタル、焼きパイナップルマーマレードを添えたサワーオレンジドーナツなども楽しめます。屋内席、屋外席とも先着順でご案内しています。
Pascal's On Ponceの写真
5.0
素晴らしい(1294)
価格:非常に高い
• Contemporary french • コーラル・ゲーブルズ(フロリダ州)
本日8回予約が入りました。
受賞歴のあるPascal’s on Ponceは、コーラル・ゲーブルズで55席を提供する、親しみやすい高級フレンチレストランで、おいしい料理、行き届いたサービス、魅力的な雰囲気で長年批評家やゲストを感動させてきました。絶賛されるシェフ兼オーナーのPascal Oudin(45)は、クラシックなパリのビストロのような堅苦しさのない、エレガントなフランス料理のダイニング体験を作り出すことにこだわり成功を収めています。レストランでは、地元の食材を使用して伝統的なフランスの調理法で、気品ある現代風のフランス料理を提供しています。さわやかな白いリネンで覆われた白いテーブルには、香りの良い生花が飾られています。気取らない上品な雰囲気は、素晴らしいメニューを生み出すシェフOudinの輝かしい才能を表しています。ワインスペクテイター賞、ワイン・エンスージアスト・マガジンのDistinction Wine Listを受賞しました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • ClaudiaVIP
    マイアミ •12​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    The Kafta platter was amazing and also the dulce de leche cheese cake. My friends ordered steak sandwiches and they were ok. But I would order lebanese dishes there.
    詳細を見る
    Tablé by Antonio Bachour価格:普通• フランス料理(コンテンポラリー)• Design District
    4.7
  • Claudia DVIP
    マイアミ •188​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    This is my forever favorite restaurant. Chef Pascal recently sold it & we were skeptical. The food remains great. Chef Danny follows in the steps of Chef Pascal & continues to deliver quality dishes, especially the cheese souffle & filet mignon. However, many touches were missing. The walls were stripped of the artwork & the place feels bare. There were no fresh flowers on the tables; flowers they were replaced with generic touch lamps. The amuse bouche is no longer given & they ration the bread. You receive one piece of bread per person, which although delicious, was not enough. Of course, you can ask for more, but where is the breadbasket? Chef pascal would always prepare an off-menu pasta for our son what was so divine. It was simple buttered noodles with cheese, but it was so decadent. Unfortunately, this time it was tasteless. A huge draw of this restaurants were always the souffles. Now, the only souffle available is the Grand Marnier; chocolate & pistachio souffles are longer offered). Lastly, Pascal would always send petits fours gifted with dessert. Those are gone, too. These might seem like small details, but they were what made Pascal's on Ponce extraordinary. The food continues to be good & the service was fantastic, but the essence has changed. I hope the new owner realizes that these were the touches that drew faithful clients to Pascal's for years. Overall, excellent dining experience with delicious food & good service. We will continue to go but hope some of those fancy touches return because it made the place more special.
    詳細を見る
    Pascal's On Ponce価格:非常に高い• フランス料理(コンテンポラリー)• コーラル・ゲーブルズ(フロリダ州)
    5
  • LaurenVIP
    ハワイ •45​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Amazing dining experience. The food exceeded expectations and was even better than the time before. Our server Christian made the dining experience even more enjoyable. We were given a nice large table. Do not miss trying the beet and avocado dish. It’s definitely on the top dishes I have ever experienced. Will be back!
    詳細を見る
    L’Atelier de Joël Robuchon - Miami価格:非常に高い• フランス料理• Design District
    4.7
  • Kranthi
    マイアミ •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    We really enjoyed our dinner snapper and scallops were very tasty, exactly the way we love our food. The service was outstanding, thank you so much 😊 Definitely we will be there again soon!
    詳細を見る
    Ariete価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ココナッツ ・ グローブ
    4.7
  • OpenTable Diner
    フォート・ローダーデール •4​件の口コミ
    4.0
    2024年5月19日にご来店
    I really loved the ambiance there. I was extremely disappointed that they would not serve us from the breakfast meal as we came there for that. On a Sunday, the breakfast should be to at least noon! Also, at times we were waiting for the someone to wait on us. And to refill our water. Too much waiting. The food did taste good!
    詳細を見る
    The Restaurant at Grand Beach Surfside価格:普通• フレンチアメリカン料理• サーフサイド
    4.1
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ