Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Miami Springs​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Pascal's On Ponceの写真
4.8
素晴らしい(1279)
価格:非常に高い
• Contemporary french • コーラル・ゲーブルズ(フロリダ州)
本日5回予約が入りました。
受賞歴のあるPascal’s on Ponceは、コーラル・ゲーブルズで55席を提供する、親しみやすい高級フレンチレストランで、おいしい料理、行き届いたサービス、魅力的な雰囲気で長年批評家やゲストを感動させてきました。絶賛されるシェフ兼オーナーのPascal Oudin(45)は、クラシックなパリのビストロのような堅苦しさのない、エレガントなフランス料理のダイニング体験を作り出すことにこだわり成功を収めています。レストランでは、地元の食材を使用して伝統的なフランスの調理法で、気品ある現代風のフランス料理を提供しています。さわやかな白いリネンで覆われた白いテーブルには、香りの良い生花が飾られています。気取らない上品な雰囲気は、素晴らしいメニューを生み出すシェフOudinの輝かしい才能を表しています。ワインスペクテイター賞、ワイン・エンスージアスト・マガジンのDistinction Wine Listを受賞しました。
Le Jardinier - Miamiの写真
4.3
非常に良い(421)
価格:普通
• Contemporary french • Design District
本日18回予約が入りました。
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
L’Atelier de Joël Robuchon - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(395)
価格:非常に高い
• Contemporary french • Design District
本日27回予約が入りました。
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Arieteの写真
4.7
素晴らしい(1507)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ココナッツ ・ グローブ
本日7回予約が入りました。
マイアミのエディブル・ランドスケープをさらに盛り上げるArieteは、ココナッツ・グローブの緑豊かな木立の並ぶ通りに位置します。屋内・屋外席があり、新しいアメリカと新世界が調和した革新的な料理を提供しています。Arieteでは、ファミリー向けの日曜日のディナースタイルで、薪のグリルを囲んでみんなでシェアできるメインディッシュやスナックなどのメニューを用意しています。フォアグラ、プランタン、自家製のシャルキュトリ、鹿肉のタルタル、焼きパイナップルマーマレードを添えたサワーオレンジドーナツなども楽しめます。屋内席、屋外席とも先着順でご案内しています。
Tablé by Antonio Bachourの写真
4.8
素晴らしい(200)
価格:普通
• Contemporary french • Design District
本日2回予約が入りました。
Tablé is the newest restaurant from pastry impresario turned restaurateur Antonio Bachour, located in the Miami Design District. Offering close to 5500 square feet of indoor and outdoor dining, Tablé is the chef's most ambitious venture to date. The elegant restaurant is inspired by Parisian brasserie cuisine with a mix of Miami and Lebanese influences. Guests can enjoy a variety of meals, from lunch and dinner to weekend brunch, as well as breakfast, coffee, pastries, grab and go items, and a market with freshly baked breads and Jamon Serrano. With its impeccable selection of food and drinks, Tablé is sure to be the talk of the town.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ