Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Oakland​のベストフランス料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(468)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日8回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Bombay Brasserieの写真
3.9
とても良い(41)
価格:非常に高い
• Contemporary french • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日7回予約が入りました。
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Chouquet'sの写真
4.8
素晴らしい(1715)
価格:普通
• Contemporary french • パシフィック ・ ハイツ
本日24回予約が入りました。
A couple enjoying each others company tucked into a banquette late in the evening…a group of girlfriends people-watching from the sidewalk tables over brunch…two neighbors stopping by to grab lunch at the bar. These people all have one thing in common as they enjoy a meal here on Fillmore Street in Pacific Heights- Chouquet's. Whether inside our dining room or outside under the heated protection of our large awning, diners come to Chouquet’s to enjoy fresh, seasonal French bistro fare in a casual yet refined environment. Join us for lunch, brunch, or dinner and let us satisfy you with signature dishes such as our boeuf bourguignon, duck confit, onion soup or with bistro classics such as steak frites, moules marinière, and our famous crème brûlée for dessert. To complement your meal, we offer over 20 wines by the glass from our eclectic wine list of smaller producers.
Reveの写真
4.9
素晴らしい(2552)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ラファイエット
本日10回予約が入りました。
Paulはパリの有名な2つ星や3つ星キッチンで働いていたとき、誰もが上質な料理とサービスを楽しめる温かく居心地の良い雰囲気の自分のレストランを持つことを夢見ていました。ごく最近までシェフのPaulはモービル5つ星ザ・リッツ・カールトン&セントレジスホテルの厨房を管理していました。現在は夢が実現し、近所にいながらにしてパリ風ビストロの気分を味わえるRÊVEをオープンしました。特別なお祝いに、あるいは特に理由もなく外食を、という日にぴったりのレストランです。RÊVEで皆様のお越しをお待ちしています。
ONE65 Bistroの写真
4.5
非常に良い(174)
価格:非常に高い
• Contemporary french • ダウンタウン/ユニオン スクエア
The Bistro at ONE65 features 2, 3, or 4-course Prix Fixe dinner menus with multiple choices for each course, showcasing local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. Guests can choose to sit by the open kitchen and interact with the culinary team for a unique experience, or, opt for the main dining room, with a trendy yet comfortable atmosphere. ONE65 Bistro is located on the third floor of ONE65, located at 165 O'Farrell Street and just steps away from the heart of Union Square. The Bistro shares a building with ONE65 Patisserie and Boutique, Elements Bar & Lounge, and the Michelin awarded fine dining restaurant, O' by Claude Le Tohic. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) is added for parties of 6 or more guests. 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.
Cote Ouestの写真
4.9
素晴らしい(737)
価格:普通
• Contemporary french • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日48回予約が入りました。
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarraih. In April, 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. Nestle into one of our bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarraih's prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites, and Duck Confit. And the custard soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on our sunny terrace.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ