Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Upper Lake​のベストインド料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

ROOH San Franciscoの写真
4.5
非常に良い(891)
価格:高い
• Contemporary indian • 相馬
本日14回予約が入りました。
ROOH is a progressive Indian Table and Bar located in the heart of San Francisco’s burgeoning SoMa district. Meaning soul or spirit, Rooh brings the spirit of India to San Francisco through the restaurant experience. Renowned Executive Chef, Valice Francis, delicately balances rich traditional flavors with fresh local ingredients prepared with modern techniques.
Bombay Brasserieの写真
3.9
とても良い(32)
価格:非常に高い
• Contemporary indian • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日9回予約が入りました。
Welcome to Bombay Brasserie, where the vibrant tapestry of Indian cuisine meets the elegance of French culinary artistry in the heart of San Francisco’s Union Square. Enjoy a journey through India’s culinary landscape, from the aromatic spices of the North to the coastal flavors of the South, meticulously crafted with a French twist to elevate traditional dishes. Dive into an evening that’s as bold as it is creative and experience a harmonious blend of two world-renowned cuisines, where every bite is a symphony of heritage and sophistication.
Ajanta Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1118)
価格:普通
• Contemporary indian • バークレー
本日4回予約が入りました。
毎月変わるインド各地の郷土料理などのメニューを提供するAjantaは、オーガニックの鶏肉や野菜を専門としています。可能な限り地元の持続可能な食材の使用に努め、魚介類はモントレーフィッシュマーケットから調達した持続可能なもの、肉はホルモン剤や抗生剤を不使用の肉のみを使用しています。 Ajantaは2009年〜2014年ザガットガイドのサンフランシスコ・ベイエリア全域のベスト・インド料理レストラン、2009年〜2011年、2013年のベイエリアのAリスト・コンテストのベスト・インド料理レストランに選ばれました。East Bay Express、Diablo Magazine、Contra Costa Timesなどの複数の出版物でも高い評価を得ており、ミシュランガイドでも紹介されています。 エレガントなダイニングホールには、インドの有名なアジャンター石窟からインスピレーションを得たアートが飾られています。
Noe Indian Cuisineの写真
4.5
非常に良い(13)
価格:高い
• Contemporary indian • ノー・バレー
本日3回予約が入りました。
Indreni means a rainbow depicting of seven-color that represents the beauty of San Francisco. Mr. Ram Poudel, chef and partner, is so thrilled to implement his long experience and expertise in hospitality industry at his own venture now. Indreni aims to bring delicious and affordable contemporary Indian cuisine while being environmentally conscious and procuring the highest quality ingredients. Indreni also serves halal red meats, and its dairy products are from cows not treated with BST. Eco friendly – Indreni uses recyclable and compostable containers and bags only in their daily operation.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • DavidVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •49​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Wonderful service and delicious food for a Sunday night dinner for the family. Atmosphere is amazing. The cocktails were spectacular.
    詳細を見る
    ROOH San Francisco価格:高い• インド料理(コンテンポラリー)• 相馬
    4.5
  • johnVIP
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •87​件の口コミ
    4.0
    6日前にご来店
    Wonderfully inventive food - not your traditional Indian restaurant. The the papadam were especially impressive. Slightly haphazard service - made worse by the incredibly high noise level - everybody was shouting to be able to hear one another, which just made it worse. We chose to eat a mix of starter plates, which gave us a rich variety of tastes. But they all arrived at about the same time, so there wasn't space on the table for them., and the experience felt very rushed. Even though we hadn't ordered any mains ("big plates"), the items we ordered that would normally accompany them (naan, raita) were treated as the second course - we had to ask for them to be brought with the rest of the food. We visited in mid November. It was really cold, even though we were sitting indoors - and many fellow diners also kept their coats on, so it wasn't just us..
    詳細を見る
    ROOH Palo Alto価格:高い• インド料理(コンテンポラリー)• パロ ・ アルト
    4.2
  • Carol
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    Best Indian food we have ever eaten, hands down. My hubby is a food snob, hyper critical, never satusfied. Well, we went for dinner ( reservations made , thankfully) and had to go back for lunch! The tandori foods were fabulous, lamb , salmon, chicken, and shrimp. Loved the mango chutney, cashew naan (wow) , portabello mushroom appetizer (amazing), brown rice ( spiced with clove and cinnamon) , cardamom ice cream ( so unique) and the wonderfully patient and kind staff ( Nepalese servers and Indian chefs). Everything was off the charts! We were the last to leave both times so of course we had to leave a 100% tip! We will become regulars whenever in town! Job well done, Ajanta!
    詳細を見る
    Ajanta Restaurant価格:普通• インド料理• バークレー
    4.7
  • AnnVIP
    ニューヨーク •52​件の口コミ
    5.0
    2024年11月13日にご来店
    We had the SF restaurant week menu on a weekday evening. It was wonderful! Although the choices were modest all the food was really well done. The salmon tandoori was actually creamy and nicely spiced. The butter chicken was “butter chicken” but the kofta sauce made from several vegetables was very interesting and spicy the way we like it. A dessert of kulfi with berries was a real treat. We had ordered extra duck samosa appetizers thinking we might need a bit more food but they were not needed although excellent. I especially want to call out the bartenders and wait people who couldn’t have been nicer or more accommodating. Great experience!
    詳細を見る
    Bombay Brasserie価格:非常に高い• フレンチインディアン料理• フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
    3.9
  • Morteza
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •6​件の口コミ
    5.0
    2024年11月2日にご来店
    Food, service and atmosphere was great. Wil go back for sure.
    詳細を見る
    The Yellow Chilli by Master Chef Sanjeev Kapoor - Danville価格:普通• インド料理• ダンビル
    4.4
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ