Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ラスベガス

The Tropicana​のベストイタリア料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Giada - The Cromwell Las Vegasの写真
4.6
素晴らしい(22489)
価格:非常に高い
• Contemporary italian • ストリップ
本日57回予約が入りました。
イタリア料理ファンなら歓喜するニュースです。エミー賞受賞のセレブリティ・シェフGiada De Laurentiisが、The Cromwell内に彼女の初めてのレストランGIADAをオープンしました。 この魅力的なラスベガスのレストランは、温かみのある色調、快適な家具、たっぷりの日差しを取り入れる大型の格納式の窓が備わり、ダイニングルーム、ラウンジ、ベラージオの噴水やシーザーズパレスの素晴らしい景色を望む窓際のテーブルでの食事が可能です。 メニューはカリフォルニアの影響を受けたさわやかなイタリア料理で、レモンスパゲッティ、鶏肉のカッチャトーレ、マルサラハーブ・チキンミートボール、ローズマリーのフォカッチャ、レモンのフラットブレッド、野菜のボロネーゼ・リガトーニなどを用意しています。GIADAの全ての料理は、クラシックなイタリアのレシピに忠実ながらも、軽いタッチが加えられています。 また、家庭的なメニュー、ビーガンメニュー、グルテンフリーメニューも用意しています。レモンリコッタ・クッキーやシャーベットなどのデザートも楽しめます。
Carmine's - Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(10757)
価格:普通
• Contemporary italian • Forum Shops at Caesars
本日206回予約が入りました。
ニューヨークの伝説的なファミリースタイルのレストランCarmine'sでは、イタリア系アメリカ人の結婚披露宴のスタイルで食事を提供しています。ボリュームたっぷりの家庭的な前菜、パスタ、シーフード、肉料理のメインディッシュをシェアできるように考案された大皿料理で用意しています。メインディッシュは4~6名分あります。手頃な価格でボリュームのある平均以上の家庭的なイタリア料理を探しているのであれば、このレストランはぴったりです。
Battista's Hole in the Wallの写真
4.7
素晴らしい(7889)
価格:高い
• Contemporary italian • ストリップ
本日43回予約が入りました。
1970年からラスベガスで営業を続けるBattista's Hole in the Wall は地元の人々の間で人気のレストランです。昔のラスベガスの思い出と最高級の本格的なイタリア料理をお楽しみください。ミネストローネスープまたはイタリアンサラダ、ガーリックトースト、サイドディッシュのパスタがすべてのディナーに含まれ、ディナーと一緒に無料のハウスワイン(赤または白)、デザートに自家製カプチーノを用意しています。The LINQおよび観覧車のハイローラーに隣接するストリップのすぐそばに位置しています。バーの営業時間は16:30~22:30、ダイニングルームの営業時間は17:00~22:30です。
Brezzaの写真
4.6
素晴らしい(216)
価格:高い
• Contemporary italian • ストリップ
本日41回予約が入りました。
Brezza’s elevated modern Italian fare is designed to reset your palate, fusing seasonal ingredients of the highest quality with world-class hospitality. A sustainable spin on Vegas dining that brings consciously crafted culinary mastery to the heart of the Las Vegas Strip.
Allegro - Wynn Las Vegasの写真
4.6
素晴らしい(1419)
価格:高い
• Contemporary italian • ウィン ・ ラスベガスとアンコール
本日14回予約が入りました。
スタイリッシュなAllegroではシェフEnzo Febbraroが手掛ける、伝統と現代の技術革新を融合した伝統的なイタリア料理とアメリカ料理への新しいアプローチを提供しています。ウィン・ラスベガスの劇場下に位置する活気あるモダンなトラットリアで、ショーの前後に食事を楽しむのに理想的なレストランです。薪オーブンの暖炉、明るいバー、ラウンジを併設しています。ナポリ生まれのシェフは、素材の味を活かし、伝統を重んじたお馴染みのイタリア料理を得意としています。仔牛のパルミジャーノ焼き、オッソ・ブーコ、チキンフランセ、ナポリ風ラザニアなど親しみやすく馴染みの深いメニューを楽しめます。エレガントかつ素朴なAllegroでは、経験豊富なシェフが作る情熱溢れる料理を楽しめます。
Off The Strip - The Linqの写真
4.5
非常に良い(1014)
価格:普通
• Contemporary italian • ザ・リンク
本日12回予約が入りました。
Contemporary design with three bars, two floors with the second being positioned as destination within the destination and a show kitchen to add additional drama and buzz to the ambiance.Simple and clean American favorites with a just real food approach to comfort favorites and healthy alternatives. Cuisine positioned to appeal to the “Mid Strip Las Vegas” market. Open kitchen with 3 bars lending to energy of dining experience. A dynamic bar experience with personality complimented by an approachable yet competitively priced selection.On first level casino floor with near direct access to Las Vegas BoulevardApproachable Prices and even more approachable Service Staff.
Balla Italian Soul - Sahara Las Vegasの写真
4.7
素晴らしい(460)
価格:非常に高い
• Contemporary italian • Sahara Hotel & Casino
本日25回予約が入りました。
“BEST NEW ON-STRIP RESTAURANT”—EATER VEGAS Joining SAHARA’s award-winning culinary lineup is Balla Italian Soul, a new Italian restaurant concept from James Beard award-winning Chef Shawn McClain and partners Richard and Sarah Camarota of MC Hospitality. Balla’s regional, seasonal menu offers fresh and vibrant plates to Las Vegas locals and tourists alike. Balla Italian Soul restaurant offers everything you know and love about Italian cuisine made bold and fresh in a vibrant setting that celebrates Italian culture and la dolce vita. Signature dishes include Balla’s selection of aperitivos, handmade pastas, Roman pizzas, an array of fresh seasonal vegetable dishes and salads, and rustic fire-roasted meats and fish, as well as a Euro-centric, eclectic wine list, unique cocktails and playful desserts featuring espresso liqueurs. This Las Vegas Italian restaurant design boasts bold, contemporary Italian art to create stylized spaces for authentic gatherings.
North Italia - Hendersonの写真
4.5
非常に良い(113)
価格:普通
• Contemporary italian • フィエスタ ヘンダーソン
本日44回予約が入りました。
Using only the season’s best ingredients, our chefs create a variety of modern Italian dishes including pastas made from scratch daily, hand-tossed pizzas like the classic Margherita but make it Tie Dye, and savory lunch and dinner entrees like Pork Milanese, Tortelloni al Pomodoro, and Braised Short Rib Lumache that deliver flavors that go above and beyond the expected as well as a full-bodied wine and beer list accompanied by an array of handcrafted cocktails including a Sicilian Margarita and the Pomegranate Mule. For more information, visit northitalia.com.
La Stregaの写真
4.8
素晴らしい(1790)
価格:高い
• Contemporary italian • スプリング バレー
本日27回予約が入りました。
LA STREGA TRATTORIA IS LOCATED IN BEAUTIFUL LAS VEGAS, NEVADA.La Strega is Las Vegas’ premiere Italian eatery nestled in the affluent community of Summerlin where James Beard nominated Chef Partner, Gina Marinelli ignites an authentic Italian cultural rejuvenation by inspiring exploration of the traditions of flavorful, fresh and innovative Italian cuisine with her modern, farm-to-table regionally-based dishes. Translating to “witch” in Italian, La Strega’s sophisticated yet playful atmosphere bewitchingly transports guests to Italy immediately upon arrival. Greens, clays, and earth tones make up its color palette, while full moon-shaped bulbs on brass chandeliers illuminate the space. The restaurant’s artistic centerpiece is a one‐of‐a‐kind mural that spans multiple walls throughout the restaurant, telling the story of the witches of Benevento which inspired the genesis of La Strega, a tale best told by the head Strega herself, Chef Gina Marinelli. We invite you into our home!!!
Sgrizziの写真
4.8
素晴らしい(149)
価格:高い
• Contemporary italian • エンタープライズ
本日14回予約が入りました。
Chef Marc Sgrizzi, executive chef at Sgrizzi in Las Vegas, has over 40 years of experience in Italian cuisine. A self-taught culinary expert, Marc refined his skills through dining in renowned restaurants and frequent trips to Italy, deepening his understanding of traditional Italian cooking. He began his culinary journey in his family's restaurant in Florida, learning to mix pizza dough from scratch. Today, he showcases dishes inspired by his Calabrian heritage and ancient Rome at Sgrizzi. His commitment to using premium ingredients is evident in the chef's tasting menu, where he explains the history and techniques behind each course. Marc's distinguished career is marked by numerous accolades and a reputation for revitalizing challenging locations, reflecting his dedication to culinary excellence and memorable dining experiences.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ