Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Guadalupe Inn​のベストメキシコ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(123)

OXA Cocina Unicaの写真
4.2
非常に良い(227)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • アルタビスタ、サンエンジェル、サンヘロニモ
本日4回予約が入りました。
A gastronomic project that seeks to amaze and enhance Mexico, telling a story in each dish, always respecting our traditions, making them evolve through a unique cuisine with new flavors.We take back our roots not only in food, but also as an element of design and furniture, materials such as mud, talavera, wood, stone, fabrics and embroidery such as wicker and rattan, as well as endemic vegetation, to create an atmosphere of harmony and balance, from the hand of chef Ana Martorell.
Esquina Comúnの写真
4.8
素晴らしい(108)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • Mexico City
本日9回予約が入りました。
Esquina Común nació en 2021 como un proyecto improvisado con el que pudieramos romper todas las reglas y paradigmas posiblesDesde aquel pequeño rincón escondido en la Roma y desde aquella minúscula cocina, fuimos compartiendo tardes y noches mágicas con cientos de personas a las que les entregamos un pedacito de nuestro mundo. Ahora, desde nuestra terraza en Condesa, donde nos refugiamos del ruido de la Ciudad, seguimos compartiendo momentos inolvidables a través de nuestra cocina creativa y sin reglas, basada en producto de calidad y en una constante evolución.Esquina es y será siempre el fruto del amor. Amor mutuo. Amor a la cocina. Amor al vino. Amor a la música. Esquina es Ana Dolores y su magia.Esquina es Carlos y el vino acompañado de la música más personal.Esquina es la prueba de que todo es posible si hay cariño, se corren riesgos y se desafían las normas establecidas. Esquina puedes ser tú.Ana y Carlos
Sud 777の写真
4.5
非常に良い(1758)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • アルタビスタ、サンエンジェル、サンヘロニモ
本日26回予約が入りました。
The menu; creation of Chef Edgar Núñez, represents a contemporary Mexican cuisine of local products, goes from the traditional to the avant-garde.
Magdaの写真
4.3
非常に良い(461)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • アルタビスタ、サンエンジェル、サンヘロニモ
本日11回予約が入りました。
Los Danzantes - Mexico Cityの写真
4.5
非常に良い(561)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • コヨアカン
本日17回予約が入りました。
Los Danzantes is a space to revalue and enhance the gastronomic and cultural riches of Mexico, for more than 26 years it has aimed to generate awareness and national identity.Los Danzantes Coyoacán offers the best of contemporary Mexican cuisine paired with the highest quality mezcals.Los Danzantes is a unique place, it is a national gastronomic icon with essence and history. Located in the historic center of Coyoacán, Los Danzantes has influenced for generations. Coming to Los Danzantes is living an unforgettable multisensory experience.
Vorazの写真
4.6
素晴らしい(59)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • コンデサ/ローマ
本日8回予約が入りました。
VORAZ, es una Gastrocantina donde los platos combinan ingredientes y técnicas tradicionales mexicanas con un toque contemporáneo.
Sartoriaの写真
4.6
素晴らしい(2033)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • コンデサ/ローマ
本日20回予約が入りました。
Sartoria is the gastronomic proposal of Italian chef Marco Carboni (former chef at Osteria Francescana by Massimo Bottura), where he expresses the philosophy of his italian roots, based on the product, the season and a “hand-made” approach.The menu is focused on seasonality, and products are produced in a sustainable way by small-scale producers. At Sartoria, pasta is produced artisanally every day, respecting italian tradition and simultaneously embracing mexican produce.The warm ambiance of a traditional italian trattoria comes together with our vision of a contemporary osteria that is both dynamic and cosmopolite.Sartoria is a pet-friendly restaurant in the outside sitting area. Kindly let us know of your allergies and/or intolerances when making your reservation.
Loreaの写真
4.7
素晴らしい(86)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • コンデサ/ローマ
本日1回予約が入りました。
In Lorea the axis of the experience is Mexico; its products and regions, the producers with whom we work, the diversity and uniqueness of each season.In the afternoons from 14:00 p.m. to 17:00 p.m., the à la carte menu is offered, full of impressive combinations and flavors from seasonal products.At night, the classic Lorea menu, which changes weekly, invites you on a journey through different Mexican regions through ingredients and techniques. Each menu is personalized and designed to cover allergies or restrictions.Price $2,100 MXN per person.
Porfirio's Coyoacánの写真
4.5
非常に良い(546)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • コヨアカン
本日15回予約が入りました。
PORFIRIO’S es pasión, orgullo y excelencia. Un restaurante que elogia lo mejor de México, transformando sus tradicionales sabores, texturas y aromas en los más exquisitos platillos de la alta cocina mexicana.
La Taberna del Leónの写真
4.8
素晴らしい(869)
価格:非常に高い
• Contemporary mexican • アルタビスタ、サンエンジェル、サンヘロニモ
本日6回予約が入りました。
La Taberna Del León is a fine, elegant, and beautiful 19th Century restaurant with great contemporary Mexican cuisine. Our atmosphere is perfect for both business and special celebrations.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ