Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. オレンジ カウンティ

Laguna Beach​のベストメキシコ料理(コンテンポラリー)レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

RED O Taste of Mexico - Newport Beachの写真
4.6
素晴らしい(5414)
価格:高い
• Contemporary mexican • ニューポート ビーチ
本日126回予約が入りました。
他とは違うダイニング体験を楽しめるRed O(レッド・オー)は、Rick Bayless特製のメキシコ風プライムステ―キ&シーフードのユニークな融合を提供しています。Red Oでは地元産の持続可能な食材を使用し、メキシコの味に忠実でありながら、品質を重視した風味豊かな料理を用意しています。Red Oのフレンドリーなスタッフは、豪華なリゾート風の内装に合った居心地の良い雰囲気を作り出しています。Red Oの印象的なバーとラウンジでは、特製カクテル、種類豊富なテキーラメニュー、受賞歴のあるワインメニューを取り揃え、バーでは毎日15:00~19:00までハッピーアワーを開催しています。
Puesto Los Olivosの�写真
4.6
素晴らしい(1784)
価格:高い
• Contemporary mexican • アーバイン
本日54回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in our hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Puesto Park Placeの写真
4.6
素晴らしい(1098)
価格:普通
• Contemporary mexican • アーバイン
本日47回予約が入りました。
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include the Michelin Guide, Los Angeles Times, National Geographic, Huffington Post, Eater, Refinery 29, Insider, Zagat, Thrillist, and Food and Wine.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ