Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ダラス・フォートワース

Upper Greenville​のベスト南アメリカ料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Yardbird Table & Bar - Dallasの写真
4.7
素晴らしい(2887)
価格:高い
• Contemporary southern • ダラス・フォートワース(DFW)コリドー
本日47回予約が入りました。
At Yardbird, our famous fried chicken is the heart of our Southern hospitality, celebrated by culinary giants like James Beard and Bon Appétit. Our menu reflects cherished family recipes and genuine warmth, capturing the essence of Southern charm. From our vibrant Miami Beach origins to our global expansion, we've remained committed to culinary excellence, honoring timeless American classics while embracing innovation.
Ida Claireの写真
4.7
素晴らしい(4762)
価格:普通
• Contemporary southern • ノース・ダラス、アディソン
本日85回予約が入りました。
Ida Claireはファンキーな南部風のレストラン&バーで、様々な地域のテイストを取り入れた南部料理を提供しています。なじみのある一般的な料理にも、随所にアレンジが加えられています。サンドイッチはビスケットの上にのせられており、全メニューにチキン&ワッフルが付いています。ブランチは店の専門分野といえる典型的な南部料理です。ミントジュレップなどクラシックなドリンクにはアレンジを加えたり、多くの自家製の食材を使用しています。自家製の様々なビターズやジンも用意しています。戦前の魅力的でエレガントな上品さを取り入れた南部風の内装で、VIP予約専用の庭園には改装済みのエアストリームトレーラーがあります。レストラン全体は一般のイメージとは異なる、個性的な南部の貴族の家のようです。
Restaurant Beatriceの写真
4.5
非常に良い(364)
価格:高い
• Contemporary southern • オーククリフ、ビショップアーツ
本日7回予約が入りました。
James Beard Award Finalist for "Best New Restaurant" in the US. "Restaurant of the Year" by Eater Dallas and "Best New Restaurants" by D Magazine. Restaurant Beatrice is a contemporary Cajun/Creole restaurant that celebrates the magic of Louisianan cuisine and hospitality. Find yourself sitting amidst a fleur-de-lys wallpapered dining room in a renovated charming Craftsman home as you enjoy a seasonal, changing menu originating from the creativity and heirloom recipes of Cajun Chef Michelle Carpenter.Beatrice achieved Platinum Level Green Business Certification with the city. Operations make considerations for the environment, all people, and our community. We work closely with local farmers and we compost 100% of food waste. Nearly everything is scratch-made, from andouille sausage to citrus stock used in drinks. Serving traditional dining indoor and seafood boils on the patio, our mission is Bienvenue to All!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ