Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Crown Heights​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(522)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日12回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Market Tableの写真
4.7
素晴らしい(2184)
価格:高い
• Farm to table • ウェスト・ビレッジ
本日3回予約が入りました。
シェフのマイク・プライスとパートナーのジョーイ・カンパナーロは、2007年の秋にMarket Tableをオープンしました。レストランはウェスト・ビレッジのカーマイン通りとベッドフォード通りの角に位置し、ビレッジの景色を望む大きな窓が備わり、レンガ壁の広々としたダイニングルームを提供しています。Market Tableでは、マイクが子供の頃メリーランド州のファミリーファームで、偉大なシェフと数年一緒に働いて学んだ料理に影響を受けた、旬のアメリカ料理を楽しめます。マイクはシンプルで風味のある料理を作るという彼の情熱を反映させた特製料理を毎晩日替わりで用意しています。
Serra by Birreria - Eataly NYC Flatironの写真
4.3
非常に良い(7034)
価格:高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日65回予約が入りました。
5番街にある高層の建物に位置するBaita at La Birreria(バイタ・アット・ラ・ビッレリーア)は、Eatalyによるアルプス風の屋上ポップアップレストランです。松の木とスキーキャビンに囲まれる中、ヴィンブリュレやボンバルディーノなどのホットカクテルで暖まれます。Baita at La Birreriaではラクレット、プロブスト(ソーセージ)、フォンデュなどの古典的な北イタリア料理のほか、ニューヨーク市初で唯一のポレンタバーを提供しています。
Malibu Farm - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(26)
価格:高い
• Farm to table • ファイナンシャル ・ ディストリクト
The sister restaurant to Chef Helene Henderson’s SoCal phenomenon, Malibu Farm New York offers pier-side dining with year-round sunshine vibes. Family-style seating and plenty of offerings for vegetarians, vegans, pescatarians, and omnivores make Malibu Farm the go-to destination for a laid-back dinner, lunch, or weekend brunch at the Seaport.
Gjelina - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(43)
価格:高い
• Farm to table • イースト ビレッジ
本日170回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant that serves locally-sourced, produce-forward food with menus guided by conversations and long-standing relationships with farmers, local ranchers, fishermen, and co-ops. Our first location Gjelina LA in Venice Beach opened in 2008 becoming a staple in the local community. We are currently open for breakfast, lunch, brunch, and dinner services.
Craftの写真
4.7
素晴らしい(7049)
価格:非常に高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日29回予約が入りました。
Tom Colicchio’s Craftはニューヨークタイムズ紙で3つ星、ジェームズ・ビアード賞でベスト・ニュー・レストラン賞を獲得しました。2010年にはTom Colicchioがジェームズ・ビアード賞のベストシェフ賞を受賞しています。Craftは家族経営農場、デイボートの漁師、専門農場から仕入れた最高級の旬の食材を使用するこだわりが評価されています。これらの最高の食材をシンプルに調理し、各食材の良さを引き出します。Craftではシェフ・ド・キュイジーヌのKyle Koenig、パティシエのAbby Swain、温かくもてなすスタッフがお客様の要望を聞きオリジナルのアラカルトメニューを調理しています。7コースの季節のテイスティングメニューから選ぶこともできます。
The Butcher's Daughter - Nolitaの写真
4.4
非常に良い(60)
価格:普通
• Farm to table • ノリータ
本日17回予約が入りました。
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Cecilyの写真
4.7
素晴らしい(106)
価格:高い
• Farm to table • グリーン ポイント
本日19回予約が入りました。
We are three New York hospitality industry veterans, and Cecily is our Greenpoint home. Originally conceived during the pandemic as a mission-driven neighborhood restaurant with a deep and thoughtful wine list, where we could provide our employees meaningful profit sharing and ownership, and our guests incredible service. Cecily values a sense of place and neighborhood, delicious sustainable food, and responsible stewardship in our community.
Society Cafeの写真
4.5
非常に良い(720)
価格:高い
• Farm to table • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日13回予約が入りました。
With over 20 years of experience in the kitchen, Nicholas McCann, now Executive Chef of Society Cafe, has always been passionate about food. Drawing inspiration from his family recipes, Nicholas quickly fell in love with the culinary world at a young age and began his career at The French Culinary Institute in NYC. Since then, he has worked with some of the city’s most acclaimed chefs and restaurants, including working alongside Chef Luis Bollo of Salinas before moving on to become an Executive Chef at TESSA, The Milling Room, and Corkbuzz. At Society Cafe, Chef Nicholas flexes his creativity by bringing a fresh perspective to the restaurant’s ‘market-to-table’ concept. With a rotating seasonal menu reflective of the city’s local farmers and markets, guests can expect to experience Chef Nicholas’ unique culinary creations alongside its intimate & classic art deco inspired space.
L'Antagonisteの写真
4.9
素晴らしい(433)
価格:高い
• Farm to table • ベッドフォード ・ スタイベサント
本日8回予約が入りました。
ベッドスタイの中心部にあるクラシックなフランス料理のレストランです。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • RobynVIP
    ハワイ •3​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    Warm, inviting atmosphere, from the lovely revamp of a favorite Greenpoint building to the welcomig knowledgeable staff. The unique menu had us wanting to try everything, from delicious cheeses and a roasted colorful carrot entree, to a crispy rice dish and a seasonal persimmon dessert.
    詳細を見る
    Cecily価格:高い• アメリカ料理• グリーン ポイント
    4.7
  • JanetVIP
    ラスベガス •7​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    I love gjelina in Venice. The atmosphere in NY is even better, especially upstairs. So lovely. The service was attentive and helpful. But unfortunately the food was very salty. I had the pasta, and the texture was perfect, but it was overly salted. As I was leaving, I saw someone with a pizza, and I wished I'd done that instead. Next time! And there will definitely be a next time.
    詳細を見る
    Gjelina - New York価格:高い• ファーム・トゥ・テーブル• イースト ビレッジ
    4.6
  • Shannon
    インディアナ州 •5​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Everything about the Butcher’s Daughter is well done. We enjoyed our food, the service and the decor.
    詳細を見る
    The Butcher's Daughter - Nolita価格:普通• アメリカ料理• ノリータ
    4.4
  • Robert
    ニューヨーク •1​件の口コミ
    5.0
    2024年12月30日にご来店
    This was a nice, cozy place to eat. I cannot stress enough how amazing the cream of mushroom soup was. It was one of the best parts of my meal and, in general, one of my favorite soups I’ve ever had. I got the steak frites which cooked to perfection with a delicious sauce. I strongly recommend this place to eat if you’re in the area. It was a small-ish dining area, but comfortable for a fair sized group. There was someone celebrating their birthday there with around 10 or so people and they were seated pretty nicely.
    詳細を見る
    L'Antagoniste価格:高い• フランス料理• ベッドフォード ・ スタイベサント
    4.9
  • OpenTable DinerVIP
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •6​件の口コミ
    5.0
    2024年10月9日にご来店
    The hostess was welcoming, attentive & all around fabulous...we ordered the buratta & the meatballs which was delicious, the Brussel sprouts were was too Al dente, the branzino was wonderful although small & the flavor of my steak was great but I'm one who from experience won't send a steak back when under cooked at a restaurant that's crazy busy, how a chef or server cannot see the difference between medium rare and medium well & delivers it after specifically being told no pink, no red, no blood is beyond me. Had I not waited on line behind 6 ppl to use the one bathroom I would have been there when my entree arrived. Without asking the server spoke to the manager & had the steak removed which was very thoughtful, however I would have preferred to eat my entree with my partner since it was our anniversary. We'll definitely try again on our next trip back home as everything else about this place was beautiful.
    詳細を見る
    Tiny's & the Bar Upstairs価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• トライベッカ
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ