Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ボストン

Hyde Park​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(507)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日26回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Vee Veeの写真
4.8
素晴らしい(719)
価格:高い
• Farm to table • ジャマイカプレイン
本日11回予約が入りました。
Vee Vee in Jamaica Plain, Massachusetts, is a small, neighborhood restaurant operated by Kristen and Dan Valachovic. The food is best described as creative American, and we feature a well-curated wine and craft beer selection. The vibe is casual, and the menu modest but inventive. As of May 2022, we are open for indoor and outdoor dining in a seasonal patio by reservation or walk-in. We are also happy to offer takeout as well.
Farmstead Tableの写真
4.6
素晴らしい(2232)
価格:高い
• Farm to table • ニュートン
本日31回予約が入りました。
2012年にオープンしたFarmstead Table(ファームステッド・テーブル)では、クラシックなアメリカンカントリーキッチンで、フランスの調理技術と、新世界の技術革新を融合しています。地元の農家にインスピレーションを受け、当店の調理チームは、新鮮で純粋な成分が含まれる食材は、あまり多くの工夫を必要としせず、食材自身が物語ってくれると信念を持っています。革新的な食材は、味わい深いカクテル、国内のクラフトビールや、そして慎重に選りすぐられたワインによって、良さが増します。当店のスタッフが、洗練され、なお親しみやすいサービスを提供し、一方で落ち着いたデザインと居心地の良いダイニングエリアは、リラックスした雰囲気を作り出しています。当店は、積極的に地域コミュニティに関与し、持続可能な、責任をもって調達された製品や知識に貢献し、そのなかでメンバーが集まる場所として確立することに重きを置いています。
Henrietta's Tableの写真
4.5
非常に良い(4690)
価格:高い
• Farm to table • ケンブリッジ
本日60回予約が入りました。
「新鮮と正直」は、農場からの新鮮な食材と、家庭料理に正直であることを意味しています。
Forageの写真
4.5
非常に良い(1485)
価格:高い
• Farm to table • ケンブリッジ
本日13回予約が入りました。
Forageは、ウェストケンブリッジにあり、ハーバードスクエアすぐ近くにある気さくなビストロです。地元の農家、漁師、猟師と提携し、季節の食材を活かしたユニークでローカルなメニューを提供しています。刺激的ながらも親しみやすく、ヘルシーな料理です。 Forageのバープログラムには、旬の地元産の原料を中心に使ったクラシカルなクラフトカクテルを取り揃えています。Forageでは、オーガニック/バイオダイナミック農法で作った白、赤、スパークリングワインを厳選し、手頃な料金で楽しめます。独立した革新的な醸造所のビール各種も楽しめます。 Forageを指揮するのはオーナー/ゼネラルマネージャーのStan Hilbert、シェフはEric Cooper、バーマネージャーはJoe Choiniereです。この3人はジャマイカ・プレインのTen Tablesで7年間一緒に働いていました。
Tradeの写真
4.6
素晴らしい(1093)
価格:高い
• Farm to table • シーポート
本日46回予約が入りました。
A revitalizing departure from the everyday. Inspired by the deepest notions of the Greek way of life: relationship-building conversations and connections over the sharing of plates.Our elegant Greek cuisine and wines elicit the romantic notes of moonlit azure seas and crisp Mediterranean breezes. Cocktails that awaken your tastebuds and desserts that stimulate the senses. You will restore yourself and deepen your connection to the people in your life, be they friends, coworkers or family.You've arrived at your destination. Welcome to Trade Boston.
Urban Hearthの写真
4.8
素晴らしい(633)
価格:非常に高い
• Farm to table • ケンブリッジ
本日10回予約が入りました。
Farm-to-table dining in the comfort of our home: that is the unique experience you will find at Urban Hearth. Located in a cozy North Cambridge storefront, our intimate dining room, knowledgeable, friendly staff, and exquisitely crafted menu are the heart of our dinner service. Join us for a la carte or at our chef's counter where you'll have the pleasure of interacting with Chef Erin Miller while dining. We share a story of culture, community, discovery and home. The globally-inspired, locally-sourced dishes we serve celebrate our rich and complex connection with food. The table is set, whether marking a special occasion or the end of a busy day, we look forward to sharing the evening with you. We welcome private event bookings for graduations, birthdays, weddings and more. To equalize the pay disparity between tipped staff & kitchen staff during our busy times, we add a 5% kitchen appreciation fee to each check. We require 24 hours notice for all cancellations.
Tempoの写真
4.7
素晴らしい(2272)
価格:普通
• Farm to table • ウォルサム
本日24回予約が入りました。
郊外の便利なロケーション、ムーディーズ・ストリート(ウォルサムのレストラン通り)沿いにあるTempoは、ダウンタウンの品質と雰囲気を提供しています。メニューには新鮮なシーフード、素晴らしい肉、鶏肉、アヒルなど、すべての方向けの料理を取り揃えています。Tempoはデート、グループでの食事に、そして、バーはお一人での来店や人間観察に最適です。行き届いたスタッフがお客様を温かくもてなしており、他店の高額な料理に匹敵する料理を楽しめます。地域で最大の品揃えを誇るバーでは、ウォルサムで最もお得な料金のワインリストを用意しています。豪華なプライベートダイニングルームはイベント、企業のディナー、休暇中のパーティー、卒業祝いに最適です。どうぞお見逃しなく!
The Cottage Wellesleyの写真
4.4
非常に良い(2853)
価格:普通
• Farm to table • ウェルズリー
本日80回予約が入りました。
The Cottage, an upscale-meets-casual eatery in Linden Square Wellesley known for dependable, fresh, SoCal inspired menu options.We partnered with Taniya Nayak, a featured interior designer on popular Food Network programs such as ‘Restaurant Impossible’ to transform the once light-flooded, beach-like, SoCal atmosphere to a warm, lively, and New England-comfort interior. Enjoy an emphasis on natural woods, live greenery, and pops of welcomed fresh color in the new interior and brand.The Cottage will remain the same tried-and-true neighborhood eatery with a re-defined focus on local, fresh, and honest product, for the whole family, every day. The Cottage Wellesley’s new menu is created by Culinary Director, Peter Hansen, who brings his vast experience from all over the world to Wellesley, MA. In his career, Hansen has appeared on six episodes of Iron Chef and has worked alongside incredible culinary talent such as Michael White and Bobby Flay.
TATI Farm to Tableの写真
4.5
非常に良い(675)
価格:高い
• Farm to table • Budapest
本日64回予約が入りました。
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ