Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Keswick​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(18)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(507)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日26回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Clarityの写真
4.6
素晴らしい(636)
価格:高い
• Farm to table • ウィーン
本日36回予約が入りました。
RAMMY Awards Local Fine Dining restaurant providing nourishment & comfort. Shelter from the bustling world outside & let us look after you. Spacious Main Dining Room faces the open exhibition kitchen, Cozy Private Rooms, Open Patio, Full-service Bar or Chef’s Counter where you are right in the middle of all the action - your choice.Serving lunch & dinner, enjoy Clarity à la carte or gourmet prix fixe four-course dinner tasting menu changes frequently showcases the very best seasonal offerings, largely sourced from a close network of small farmers & suppliers from across the US.Everything is made in-house wherever possible: from charcuterie & bread to jams, juices and pickles.Attentive but informal, simple but sophisticated. Clarity is a perfect venue for private dining and special events. Our cozy size private rooms for smaller gatherings; and spacious rooms offer exquisite dining experience for large groups. Email us at reservations@clarityvienna.com
True Food Kitchen - Fairfaxの写真
4.5
非常に良い(3143)
価格:普通
• Farm to table • フェアファックス
本日48回予約が入りました。
True Food Kitchen(トゥルー・フード・キッチン)で食事をするのに厳格なヨガ行者である必要はありません。体に良い栄養を取り、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけで十分です。アンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則に触発されたTrue Food Kitchenではビーガン、ベジタリアン、自然なオーガニック食材、グルテンフリーといった幅広いオプションに加え、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理も用意しています。True Food Kitchenでは健康を意識する人々に、とてもおいしくて健康にも良い食事を提供しています。お客様がより元気でより長い人生を歩み、その過程で口にするものを楽しんでもらうことが私たちの願いです。
True Food Kitchen - Arlington, Ballston Quarterの写真
4.6
素晴らしい(806)
価格:普通
• Farm to table • アーリントン
本日30回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Arlington guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Arlington at Ballston Quarter off of Wilson Boulevard and North Glebe Road, next to Macy's. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(238)
価格:非常に高い
• Farm to table • ショウ
本日23回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Centrolinaの写真
4.7
素晴らしい(2094)
価格:非常に高い
• Farm to table • ペンクォーター
本日37回予約が入りました。
Centrolinaは、マーケットを併設するイタリアンレストランです。新しく開発されたシティセンターDCに位置し、シェフAmy Brandweinが自ら経営しています。季節の食材を使った本格的な創作イタリア料理をランチとディナーに提供しています。メニューは毎日異なります。シェフChef Brandweinは、季節感に溢れたイタリアの郷土料理を提供しています。併設のマーケットではシェフ厳選の食材を数多く取り揃えています。 マーケットでは、イタリアから輸入した特産品、地元産の肉、環境に優しい方法で捕った魚、地元農家からの食材を販売しています。Centrolinaのキッチンで毎日手作りされる生パスタやソース、前菜やメインディッシュなどはテイクアウト可能です。Centrolinaのベーカリーでは、日替わりのビスコッティ、クロスタータ(イタリアのパイ)、ケーキなどに加え、地元のBread Furstベーカリーから取り寄せたパンも提供しています。バリスタがいる本格的なカフェでは、Vigilanteブランドのコーヒーを楽しめます。
Silverの写真
4.5
非常に良い(2189)
価格:普通
• Farm to table • Bethesda
本日70回予約が入りました。
私たちは、最高の品質、最も新鮮な食材を提供し、また正直であることをモットーとしています。また地元の農家や食品の調達人とのパートナーシップを通じて、コミュニティを支援することも重視しています。 フレキシタリアン(緩やかな菜食主義)のように、バランスの良い選択肢を与えることを目指しています。朝食、ランチ、ディナー、深夜まで独特のメニューを用意しています。
TATI Farm to Tableの写真
4.5
非常に良い(675)
価格:高い
• Farm to table • Budapest
本日65回予約が入りました。
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
KILNの写真
4.6
素晴らしい(78)
価格:高い
• Farm to table • アレクサンドリア
本日15回予約が入りました。
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
Barrel & Crowの写真
4.5
非常に良い(1629)
価格:普通
• Farm to table • Bethesda
本日20回予約が入りました。
Barrel and Crow:現代的なアプローチで調理する郷土料理です。シェフ主導のレストランでは、地元の食材や肉のみを使用しています。シェフであるペドロ・マタモロスは、季節の食材を使用して、洗練され、元気の出る馴染みの料理を調理します。毎晩、手作りのパスタや肉の惣菜を提供しています。シェフは、食事制限にも合ったメニューを常に考案しています。グルテン、ベジタリアン、ビーガン、乳製品のアレルギーのすべてに対応しています。パティシエであるリタ・ガルバのデザートメニューには、現代風にアレンジした伝統的な各種デザートを用意しています。小規模生産のワインを主に揃えた折衷的なワインリストを提供しています。中部大西洋地域でトップの醸造所からの製品も含まれた豊富なビールのリスト、本格的なバー、季節のカクテルメニュー、少量バッチの厳選スピリッツもあります。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ