Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Koreatown​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(507)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日27回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Manuelaの写真
4.8
素晴らしい(214)
価格:高い
• Farm to table • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
San Laurelの写真
4.8
素晴らしい(340)
価格:非常に高い
• Farm to table • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Tesseの写真
4.7
素晴らしい(1665)
価格:高い
• Farm to table • ウェスト ハリウッド
Tesse is a collaboration between restauranteur Bill Chait, Michelin-starred Chef Raphael Francois, and managing partner and wine director, Jordan Ogron. Tesse marries rustic Mediterranean/French cuisine with innovative cocktails and a unique wine program, to create a truly singular dining experience.
Shirley Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(223)
価格:高い
• Farm to table • ハリウッド
本日14回予約が入りました。
Domaine Restaurantから来たシェフTim Goodellが腕を振るうPublic Kitchen & Barは、歴史あるHollywood Roosevelt Hotelに位置するレストランで、折衷アメリカ料理を提供しています。ランドマークホテルにある昔のハリウッドスタイルにしたダイニングホールは、スタイリッシュで親しみやすいプライベートホームのような雰囲気です。くるみの木でできた黒い肉屋のテーブル、改装した1960年代のライブラリーチェア、ダイアモンドタフトの長椅子などのある明るいスペースは、ロフト風のデザインです。中央には大きな大理石の3サイドバーがあり、独創的なカクテル、手頃な価格のボトルワインのメニュー、ビール(ドラフト、ボトルあり)、塩漬け肉やチーズ各種を用意しています。
Granville - West Hollywoodの写真
4.7
素晴らしい(1349)
価格:普通
• Farm to table • ウェスト ハリウッド
本日45回予約が入りました。
GRANVILLE is a premium-casual neighborhood restaurant and bar specializing in wholesome hand-crafted recipes and libations. With warm hospitality, good vibes, globally-inspired food and music - GRANVILLE is a culture, not a concept.GRANVILLE supports local, organic and certified humane practices whenever possible and makes it's food from scratch daily offering lunch, dinner, happy hour, weekend brunch, and full bar in a casual yet tasteful environment. Great spot for any occasion. Come as you are!
Sage Regenerative Kitchen and Breweryの写真
3.9
とても良い(411)
価格:高い
• Farm to table • エコー・パーク
本日5回予約が入りました。
We are LA's first Regenerative Kitchen & Brewery supporting local regenerative and organic farmers who make it their life's mission to partner with nature to regenerate the earth by bringing life back into the topsoil. We are locate in Heart of Echo Park-Jensen's Historical Recreation Center with cozy dining area, full bar and beautiful outdoor seating. Join us for an exciting new menu that includes 100% grass fed beef and bison, pasture raised chickens and pastured eggs, regenerative cheese, fresh organic regenerative sourdough and more. Mollie EngelhartFounder, Farmer, Chef
LULU - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(128)
価格:普通
• Farm to table • ウエストウッド
本日49回予約が入りました。
Conceived with legendary chef and food activist Alice Waters and led by acclaimed chef, writer, and cookbook author David Tanis, Lulu is a shared celebration of good food that is good for the planet. Lulu is a restaurant committed to prioritizing sustainability through local, regenerative food and design. Our mission focuses on procuring food directly from small, nearby farms practicing regenerative organic agriculture, which results in wholesome, delicious food grown using methods that combat the climate crisis.Our restaurant is named after a wise Provencal cook, Lulu Peyraud, whose cooking and hospitality at Domaine Tempier in Bandol, France has always inspired David and Alice. ​
Toscana - Brentwoodの写真
4.7
素晴らしい(1075)
価格:高い
• Farm to table • ブレントウッド
本日32回予約が入りました。
創業25年を迎えるToscanaは、ロサンゼルスで最も成功しているイタリアンレストランのひとつです。有名なトラットリアで、家族や友人が集まるのに最適です。Toscanaはボリュームたっぷりの料理を提供し、ハリウッドの有名人でも、地元の人でも、観光客でも、誰もが楽しめる影響力のあるレストランであることを目標としています。アーティチョークのサラダ、シーフードスパゲッティ、フィオレンティーナ・ステーキなどの伝統的な料理を味わえます。トスカーナ地方のトラットリアを思わせる居心地の良い雰囲気の中、フレンドリーなスタッフによる素晴らしいサービスで、すべてのお客様が家族のように扱われます。
Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(46)
価格:非常に高い
• Farm to table • エンセナダ
本日1回予約が入りました。
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • LesleyVIP
    ロサンゼルス •77​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    One of the best hamburgers in the city. And the chips that accompany the burger are delicious. You shouldn't spend extra to get sweet potato fries or whatever else they offer. Our service was excellent. Heat was blasting us but it was turned off immediately after our request. Prices extremely reasonable.
    詳細を見る
    Granville - West Hollywood価格:普通• アメリカ料理• ウェスト ハリウッド
    4.7
  • GeorgeVIP
    ロサンゼルス •17​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    At breakfast I had the best congee I ever had in the United States at San Laurel. The ingredients were spectacular. Home made dried pork hash was made from jamon iberico and their XO sauce was also homemade by the chef. I shall order congee for breakfast every time I stay at Conrad Downtown LA.
    詳細を見る
    San Laurel価格:非常に高い• スペイン料理• ダウンタウン
    4.8
  • Ira
    フィラデルフィア・ニュージャージー州郊外 •3​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Shirley Brasserie was a wonderful dining experience that paired the great atmosphere of the Hollywood Roosevelt Hotel with great food. The Restaurant occupies a quiet part of the Lobby area and is large enough to find seating but intimate enough to feel separated from other diners. The menu is spartan but focused, as is the wine list. The appetizers we had were first-rate and handsomely presented. I would recommend the chicken liver mousse, as it was special and hadn't seen it elsewhere. I consider myself an expert on duck and generally prefer it roasted, as many restaurants don't really have the expertise to properly sear it. Not true here. The duck was properly spiced and glazed and seared just right. For this style of preparation, I've not had better. The Shirley Brasserie is not inexpensive, but considering the quality of the food and service (which was also outstanding), I would rate it as a good value. Something for a special occasion.
    詳細を見る
    Shirley Brasserie価格:高い• フレンチアメリカン料理• ハリウッド
    4.6
  • OpenTable Diner
    ロサンゼルス •5​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    Ah, Manual LA, the hidden gem nestled in the vibrant art district where parking is a bit challenging ! Who doesn't love a limited-time weekend affair where reservations are as essential as your morning coffee? Trust me, you'll want to secure your spot in advance to avoid the dreaded waitlist of doom. As for the menu, prepare to be swept off your feet by the ocean trout tartare – it's a love letter to seafood that even Poseidon would approve of. The burrata is a creamy delight with delight cucumber that will make you question why you've ever eaten anything else. And then, there's the French toast, a carbohydrate devil that could easily moonlight as dessert. If you're someone who finds carbohydrates utterly captivating (and let's be honest, who isn't?), Manual LA is your carb-laden paradise.
    詳細を見る
    Manuela価格:高い• カリフォルニア料理• ダウンタウン
    4.8
  • Luke
    ロサンゼルス •5​件の口コミ
    5.0
    2024年10月26日にご来店
    Going to miss this place! Great service and great food. If you can get there on their last day do it!
    詳細を見る
    Tesse価格:高い• 地中海料理• ウェスト ハリウッド
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ