Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Canarsie​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(23)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(518)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日25回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
L'Antagonisteの写真
4.8
素晴らしい(432)
価格:高い
• Farm to table • ベッドフォード ・ スタイベサント
本日7回予約が入りました。
ベッドスタイの中心部にあるクラシックなフランス料理のレストランです。
Market Tableの写真
4.7
素晴らしい(2181)
価格:高い
• Farm to table • ウェスト・ビレッジ
本日5回予約が入りました。
シェフのマイク・プライスとパートナーのジョーイ・カンパナーロは、2007年の秋にMarket Tableをオープンしました。レストランはウェスト・ビレッジのカーマイン通りとベッドフォード通りの角に位置し、ビレッジの景色を望む大きな窓が備わり、レンガ壁の広々としたダイニングルームを提供しています。Market Tableでは、マイクが子供の頃メリーランド州のファミリーファームで、偉大なシェフと数年一緒に働いて学んだ料理に影響を受けた、旬のアメリカ料理を楽しめます。マイクはシンプルで風味のある料理を作るという彼の情熱を反映させた特製料理を毎晩日替わりで用意しています。
The Marshalの写真
4.7
素晴らしい(685)
価格:高い
• Farm to table • ヘルズ・キッチン
本日23回予約が入りました。
The Marshal is an intimate neighborhood gem. Sustainability is paramount to us. Chef Charlie focuses on wood fired cuisine featuring seasonal ingredients from local farmers, wineries & distilleries. The Marshal serves brunch on the weekends, dinner every day of the week & lunch on all weekdays, featuring both indoor & outdoor seating.The menus change frequently, depending on seasonal items that are available. Come enjoy our goat cheese & herb stuffed chicken breast, wood-oven braised local short ribs, sustainably caught cod in a lemongrass coulis, or our variety of seasonal wood fired pizzas baked in our 800 degree wood fired oven.The Marshal features a full bar with an extensive cocktail, liquor and wine list.The Marshal is only blocks from Times Square, within walking distance of all major Broadway theaters, the Intrepid, Manhattan Cruise Terminal, and all major Times Square hotels. You'll find us written up in the NY Times, Wall Street Journal, and many others.
The Aldermanの写真
4.2
非常に良い(159)
価格:普通
• Farm to table • ミッドタウン ウエスト
本日41回予約が入りました。
Nestled right in the heart of Times Square, The Alderman, A modern American Tavern, promises an unforgettable dining experience that transcends mere sustenance—a symphony of flavors, a dance of textures, and a celebration of New York’s rich culinary heritage.
Serra by Birreria - Eataly NYC Flatironの写真
4.3
非常に良い(7017)
価格:高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日134回予約が入りました。
5番街にある高層の建物に位置するBaita at La Birreria(バイタ・アット・ラ・ビッレリーア)は、Eatalyによるアルプス風の屋上ポップアップレストランです。松の木とスキーキャビンに囲まれる中、ヴィンブリュレやボンバルディーノなどのホットカクテルで暖まれます。Baita at La Birreriaではラクレット、プロブスト(ソーセージ)、フォンデュなどの古典的な北イタリア料理のほか、ニューヨーク市初で唯一のポレンタバーを提供しています。
Malibu Farm - New Yorkの写真
4.6
素晴らしい(26)
価格:高い
• Farm to table • ファイナンシャル ・ ディストリクト
本日6回予約が入りました。
The sister restaurant to Chef Helene Henderson’s SoCal phenomenon, Malibu Farm New York offers pier-side dining with year-round sunshine vibes. Family-style seating and plenty of offerings for vegetarians, vegans, pescatarians, and omnivores make Malibu Farm the go-to destination for a laid-back dinner, lunch, or weekend brunch at the Seaport.
Craftの写真
4.7
素晴らしい(7042)
価格:非常に高い
• Farm to table • Gramercy Park
本日16回予約が入りました。
Tom Colicchio’s Craftはニューヨークタイムズ紙で3つ星、ジェームズ・ビアード賞でベスト・ニュー・レストラン賞を獲得しました。2010年にはTom Colicchioがジェームズ・ビアード賞のベストシェフ賞を受賞しています。Craftは家族経営農場、デイボートの漁師、専門農場から仕入れた最高級の旬の食材を使用するこだわりが評価されています。これらの最高の食材をシンプルに調理し、各食材の良さを引き出します。Craftではシェフ・ド・キュイジーヌのKyle Koenig、パティシエのAbby Swain、温かくもてなすスタッフがお客様の要望を聞きオリジナルのアラカルトメニューを調理しています。7コースの季節のテイスティングメニューから選ぶこともできます。
Gjelina - New Yorkの写真
4.5
非常に良い(34)
価格:普通
• Farm to table • イースト ビレッジ
本日96回予約が入りました。
Gjelina is a restaurant that serves locally-sourced, produce-forward food with menus guided by conversations and long-standing relationships with farmers, local ranchers, fishermen, and co-ops. Our first location Gjelina LA in Venice Beach opened in 2008 becoming a staple in the local community. In 2023, we opened a Gjelina location in New York at 45 Bond Street. A month into being open, we had a fire and had to close our doors. As we complete construction and prepare for our reopening in fall 2024, Gjelina NY has had a series of pop-ups this summer, beginning with WSA in June and July, and NO BAR at The Standard, East Village, for the month of August. Our third location, Gjelina Las Vegas is scheduled to open at the end of 2024.
JoJoの写真
4.5
非常に良い(1249)
価格:高い
• Farm to table • アッパー イースト サイド
本日14回予約が入りました。
アッパーイーストサイドのJoJoは、世紀末の2階建てのブラウンストーンの家を利用したレストランです。リラックスしたエレガントなダイニングシーンを提供しています。ジャン・ジョルジュによるニューヨーク市のはじめてのレストランで、1991年のオープン後、高い評価を得ている地域密着型のお店です。エスクァイア誌により今年のベストニューレストランに選ばれ、ニューヨーク・タイムズによる3つ星を21年間維持しています。店名のJoJoは、シェフ、ジャン・ジョルジュの少年時代のニックネームにちなんで付けられました。Jojoはカジュアルディナー、特別な機会、またはプライベートパーティーのために最適です。カジュアルなジーンズ姿でもイブニングドレス着用でも居心地の良い雰囲気です。モダンなフランスメニューとともに、温かいヴァローナチョコレートケーキなど、いつの時代にも愛されるオリジナル料理を提供しています。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ