Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Seattle​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(509)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日14回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Portage Bay Cafe - South Lake Unionの写真
4.7
素晴らしい(1060)
価格:普通
• Farm to table • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日41回予約が入りました。
Located in the South Lake Union neighborhood of Downtown Seattle since 2005, this location continues the Portage Bay Cafe mission of local, organic and sustainable fare. From our Crab Cake Benedict to our signature House-Made Challah French Toast, our items are carefully crafted to use the best seasonal and organic ingredients available. Chef Lauren and her team create monthly specials to further highlight our food-producing partners.Portage Bay Cafe at South Lake Union is a large, airy, boisterous space with lots of energy and we have outdoor dining all year round. We look forward to serving you soon.
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4183)
価格:非常に高い
• Farm to table • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日31回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(632)
価格:高い
• Farm to table • バラード/フリーモント
本日18回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
2120の写真
4.7
素晴らしい(1466)
価格:高い
• Farm to table • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
2120 is a lively, independently owned and operated restaurant, located next to the famous Amazon Spheres.We're only a few blocks from the iconic Space Needle, and within a short walk of most of the area's major hotels.Our culinary team has put together a flavorful New American menu that changes seasonally. We use the freshest locally sourced ingredients from farms in and around our local countryside.We're also proud to feature a broad selection of local wines, with a focus on the Pacific Northwest. We firmly believe that what grows together, goes together.​Our talented team behind the bar has designed an approachable, playful, and creative cocktail menu that ties in elements from the kitchen to the bar.
Anthony's - Pier 66 Seattleの写真
4.6
素晴らしい(2603)
価格:高い
• Farm to table • ウォーター フロント/ベルタウン
本日10回予約が入りました。
シアトルのダウンタウンのウォーターフロントにあるAnthony's Pier 66は、Anthony's Bell St. DinerおよびAnthony's Fish Barと同じ建物内に位置しています。Anthony's Pier 66は、北西部の最高のシーフードレストランで、レーニア山、エリオット湾のボート遊び、シアトルのダウンタウンの街並みのパノラマの景色が一望できます。現代的で洗練されたウォーターフロントにあるAnthony's Pier 66は、シンプルに調理された新鮮な北西部のシーフードを提供しています。
Vendemmiaの写真
4.7
素晴らしい(1117)
価格:高い
• Farm to table • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日7回予約が入りました。
シェフのブライアン・クレベンジャーの最初のレストランで、イタリア料理の影響を受け、地元産の食材、季節の食材を使用しています。シアトルのマドローナ地区に位置する Vendemmia は、ワシントン産の野菜、自家製パスタ、地元産の肉や魚介類などを用いた食へのアプローチにおける、洗練されたシンプルさが特色です。キッチンカウンターを予約し、「シェフのカウンター」でシェフのクレベンジャーに季節のティスティングメニューを作ってもらうという、ユニークなオプションもあります(最大5名まで)。シェフのカウンターについては、レストランまでお電話ください。
Maiz Molinoの写真
4.6
素晴らしい(137)
価格:普通
• Farm to table • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
For generations, molinos have served as celebrations of the most honored culinary tradition in our Mexican culture — nixtamal! Translated from the native Nahuatl, nixtamal is the production of corn dough, or masa. The molineros’ millenary artisan techniques in the nixtamal process are the foundation for creating all great antojitos — the craveable snacks sold by street vendors all across Mexico. Our mission is to preserve and promote the beautiful, bio diverse treasure that is heirloom, non-GMO Mexican corn. We work directly with local, small-scale farmers to ensure our grains are sourced in an ethical and sustainable way. Our authentic, fresh, small-batch recipes allow you to experience your favorite Mexican dishes the way they were meant to be — the same way we enjoyed them as kids! By introducing the Seattle community to our traditions, we hope that you'll fall in love with them as much as we have. Thank you for being a part of this journey. We w
Autumn Seattleの写真
4.7
素晴らしい(467)
価格:高い
• Farm to table • フィニー ・ リッジ
本日10回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
TOMOの写真
4.5
非常に良い(12)
価格:非常に高い
• Farm to table • White Center
本日6回予約が入りました。
We serve eclectic Japanese-American cuisine and serious wine in a former adult video store. Since opening, Tomo has received recognition as one of the country's best new restaurants by Esquire and Robb Report and has been nominated for Outstanding Wine Program by the James Beard Foundation. Chef Brady Ishiwata Williams’ menus are personal, and feature outstanding ingredients prepared simply and with confidence. Our wine program highlights rare and ephemeral wines made by creative, principled people. We also serve a variety of classic and seasonal cocktails, emphasizing small-batch spirits and quality nonalcoholic options.We strive to be a cherished part of our guests' lives, providing a warm atmosphere, ever-changing menus, and exclusive events with top chefs and industry experts from around the world.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ