Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Newington​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(515)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日13回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
KILNの写真
4.6
素晴らしい(88)
価格:高い
• Farm to table • アレクサンドリア
本日6回予約が入りました。
Kiln is a thoughtful & locally sourced restaurant. Our menus represent the best ingredients the mid-Atlantic has to offer. Our open kitchen, centered around a live-fire hearth, invites guests to interact with the team and watch as we cook each night. Look for the warm glow at the corner of Prince & Washington in the heart of Old Town Alexandria.
TATI Farm to Tableの写真
4.5
非常に良い(709)
価格:高い
• Farm to table • Budapest
本日63回予約が入りました。
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Copperwood Tavernの写真
4.6
素晴らしい(2461)
価格:普通
• Farm to table • アーリントン
本日19回予約が入りました。
Copperwood Tavernはバージニア州シャーリントンにあるキャビンスタイルのファーム・ツー・テーブルレストランです。市内の喧騒から離れたオアシスで、素晴らしい料理とドリンクを楽しめます。地元の農家と経済を支援し、食事がいかに新鮮で自然になりうるか多くの人々に教えることに情熱を注いでいます。 アラカルトの肉料理は、素材そのものの味を楽しめるよう、シンプルな調味料で調理しています。 Copperwood Tavernのバープログラムは、キッチンさながら、古典的なミクソロジーに料理同様のアプローチをしています。自家製シロップとミキサーはすべて地元の新鮮な食材を使用して作られています。季節の味と食材、伝統的なローカルクラフトスピリッツを生かすため、ドリンクメニューは季節ごとに変わります。
True Food Kitchen - Fairfaxの写真
4.6
素晴らしい(3149)
価格:普通
• Farm to table • フェアファックス
本日48回予約が入りました。
True Food Kitchen(トゥルー・フード・キッチン)で食事をするのに厳格なヨガ行者である必要はありません。体に良い栄養を取り、記憶に残る食事をしたいという気持ちだけで十分です。アンドルー・ワイル博士の抗炎症ダイエットの原則に触発されたTrue Food Kitchenではビーガン、ベジタリアン、自然なオーガニック食材、グルテンフリーといった幅広いオプションに加え、パレオダイエットや地中海式ダイエット向けの料理も用意しています。True Food Kitchenでは健康を意識する人々に、とてもおいしくて健康にも良い食事を提供しています。お客様がより元気でより長い人生を歩み、その過程で口にするものを楽しんでもらうことが私たちの願いです。
The Studyの写真
4.9
素晴らしい(331)
価格:高い
• Farm to table • アレクサンドリア
本日4回予約が入りました。
Discover our Modern American menu inspired by Chef Tomas Chavarria’s Mesoamerican heritage and training. Our regionally sourced plates such as Korobuta Pork Belly and Seven Hills Farms Center Cut Steak are complimented by our library of classic cocktails. Grab your favorite sip and savor attentive service, a luxe atmosphere, and live entertainment in a boutique hotel.
Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(48)
価格:非常に高い
• Farm to table • エンセナダ
本日3回予約が入りました。
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.
The Farm Table – Darts Farmの写真
4.6
素晴らしい(715)
価格:高い
• Farm to table • エクセター
本日22回予約が入りました。
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Open everyday 12pm-3pm for lunch and evenings on Wednesday, Thursday, Friday & Saturday 6pm-9pm🎄 Additional Festive Openings: Open Tuesday Evenings (6pm - 9pm) on 3rd, 10th & 17th December 🎄
True Food Kitchen - Arlington, Ballston Quarterの写真
4.5
非常に良い(809)
価格:普通
• Farm to table • アーリントン
本日21回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Arlington guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Arlington at Ballston Quarter off of Wilson Boulevard and North Glebe Road, next to Macy's. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • AllyVIP
    ワシントン DC エリア •2​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Phenomenal experience. It was a first time there and everything was exceptional. We loved our server Karen, she made everything the best!
    詳細を見る
    Copperwood Tavern価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• アーリントン
    4.6
  • AndrewVIP
    ワシントン DC エリア •13​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    An amazing night! Beautiful spot. Very cool place. Really, really friendly, helpful, and knowledgeable folks at every step. Food was so great from bread to incredible pasta and fish. Best all around experience we could have asked for. Thank you!!
    詳細を見る
    Centrolina価格:非常に高い• イタリア料理• ペンクォーター
    4.7
  • kevin
    ボルチモア・メリーランド州 •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    12/10/24 didn’t know what to expect as we were hoping for chef Edward lee’s presence, but wasn’t banking on it. Soon as we walked through the door, there he was and our excitement just rose through the roof. First course at the bar was a mandoo with all sorts of flavor profile you never expect from a dumpling. Sweet, acidic, sour, umami, it had everything in a small bite to launch off your culinary adventure. We then were escorted into main dining room where we were able to have a closer look at their kitchen and have another bite sized deliciousness of Saam, which was so clean in plate and fragrance of sesame leave set the tone of Korean cuisine expedition. Third course, the soon tofu soup……. So unexpected, so refined, and clean taste, it was most unexpected flavor punch of the night and to me the favorite course of entire meal. After that, we got the chef’s version of bibimbop. Then comes a dish surprised me which reminded me of traditional duwein Jang Jo gae that has pungent smell of fermented soy bean, which I thought no way he would out this on fine dining but yes he did, and he did not hold back on full flavor profile of Jjang and as I was eating the fish I was so proud that the could represent a Korean dish in such fine tuned way. Then next course was main course od protein which can’t go wrong and it came for time for dessert which ended up being my 2nd favorite dish of the night as it had salty, sweet, sour, all types of flavor, but I never expected to get umami taste out of noo roong ji, which was a huge surprise for me. We were able to take picture with chef Edward Lee and see him in person which was a icing on top, but impeccable attention to detail on dining experience from Shia team has left us with unforgettable memory and experience. Special thanks to Joe for making us feel at home and experiencing Korean “Jung aka service” first hand going above and beyond to make this night to Rember an cherish.
    詳細を見る
    SHIA Restaurant価格:非常に高い• 韓国料理• ワシントン
    4.8
  • Joy
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Outstanding- from the service, to the food to the atmosphere. Worth the expense. An experience!
    詳細を見る
    The Dabney価格:非常に高い• アメリカ料理• ショウ
    4.7
  • Lorraine
    ワシントン DC エリア •2​件の口コミ
    5.0
    6日前にご来店
    I loved the open kitchen concept. Cooking of a wood burning oven was a must to see. We stared with the oysters. They were fresh and delicious. I had the steak and it was fantastic and perfectly cooked. I highly recommend it. If you want to start off with a cocktail, you can do so in the adjoining hotel level.
    詳細を見る
    KILN価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• アレクサンドリア
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ