Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Wheaton​のベストファーム・トゥ・テーブルレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(15)

Farm Tableの写真
4.8
素晴らしい(515)
価格:普通
• Farm to table • ウェイク フォレスト
本日13回予約が入りました。
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Silverの写真
4.5
非常に良い(2207)
価格:普通
• Farm to table • Bethesda
本日43回予約が入りました。
私たちは、最高の品質、最も新鮮な食材を提供し、また正直であることをモットーとしています。また地元の農家や食品の調達人とのパートナーシップを通じて、コミュニティを支援することも重視しています。 フレキシタリアン(緩やかな菜食主義)のように、バランスの良い選択肢を与えることを目指しています。朝食、ランチ、ディナー、深夜まで独特のメニューを用意しています。
Barrel & Crowの写真
4.5
非常に良い(1632)
価格:普通
• Farm to table • Bethesda
本日21回予約が入りました。
Barrel and Crow:現代的なアプローチで調理する郷土料理です。シェフ主導のレストランでは、地元の食材や肉のみを使用しています。シェフであるペドロ・マタモロスは、季節の食材を使用して、洗練され、元気の出る馴染みの料理を調理します。毎晩、手作りのパスタや肉の惣菜を提供しています。シェフは、食事制限にも合ったメニューを常に考案しています。グルテン、ベジタリアン、ビーガン、乳製品のアレルギーのすべてに対応しています。パティシエであるリタ・ガルバのデザートメニューには、現代風にアレンジした伝統的な各種デザートを用意しています。小規模生産のワインを主に揃えた折衷的なワインリストを提供しています。中部大西洋地域でトップの醸造所からの製品も含まれた豊富なビールのリスト、本格的なバー、季節のカクテルメニュー、少量バッチの厳選スピリッツもあります。
True Food Kitchen - Bethesdaの写真
4.5
非常に良い(2371)
価格:普通
• Farm to table • Bethesda
本日29回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Bethesda guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located at the corner of Wisconsin Ave. & Woodmont Ave. at the Solaire Bethesda Apartment Complex. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
SHIA Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(30)
価格:非常に高い
• Farm to table • ワシントン
本日7回予約が入りました。
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(257)
価格:非常に高い
• Farm to table • ショウ
本日17回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Centrolinaの写真
4.7
素晴らしい(2120)
価格:非常に高い
• Farm to table • ペンクォーター
本日31回予約が入りました。
Centrolinaは、マーケットを併設するイタリアンレストランです。新しく開発されたシティセンターDCに位置し、シェフAmy Brandweinが自ら経営しています。季節の食材を使った本格的な創作イタリア料理をランチとディナーに提供しています。メニューは毎日異なります。シェフChef Brandweinは、季節感に溢れたイタリアの郷土料理を提供しています。併設のマーケットではシェフ厳選の食材を数多く取り揃えています。 マーケットでは、イタリアから輸入した特産品、地元産の肉、環境に優しい方法で捕った魚、地元農家からの食材を販売しています。Centrolinaのキッチンで毎日手作りされる生パスタやソース、前菜やメインディッシュなどはテイクアウト可能です。Centrolinaのベーカリーでは、日替わりのビスコッティ、クロスタータ(イタリアのパイ)、ケーキなどに加え、地元のBread Furstベーカリーから取り寄せたパンも提供しています。バリスタがいる本格的なカフェでは、Vigilanteブランドのコーヒーを楽しめます。
Silver - Cathedral Commonsの写真
4.4
非常に良い(1011)
価格:普通
• Farm to table • クリーブランド・パーク
本日43回予約が入りました。
SILVER is an New American Brasserie with a distinctive new shine. Led by award-winning Chef, Ype Von Hengst, SILVER’s menu features contemporary American cuisine and healthier choices, influenced by the great brasseries from around the world. We specialize in offering a broad menu of contemporary favorites, seasonal specials, and healthier options, featuring ingredients from local farms and purveyors. Our bar menu features hand-crafted pre-prohibition style cocktails, local brews and American wines carefully curated to showcase the traditions of American wine makers. Open early until late, serving breakfast, lunch, dinner and late night brunch. SILVER offers the choices for how you live and a healthy dose of what you crave.
TATI Farm to Tableの写真
4.5
非常に良い(709)
価格:高い
• Farm to table • Budapest
本日63回予約が入りました。
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Olivea Farm to Tableの写真
4.8
素晴らしい(48)
価格:非常に高い
• Farm to table • エンセナダ
本日3回予約が入りました。
Bienvenidos a Olivea Farm to Table, donde la excelencia culinaria se encuentra con la elegancia refinada. En Olivea, abrazamos la belleza de lo que ofrece el campo, brindándote una experiencia culinaria exquisita que celebra los ingredientes más frescos de nuestro propio huerto. Disfruta de una experiencia gastronómica sin igual en Valle de Guadalupe. Disfruta de nuestra experiencia formal de alta cocina, donde el arte del Chef Rafael Magaña toma protagonismo. Sumérgete en los exquisitos sabores de nuestra cena por tiempos, meticulosamente diseñada para destacar lo mejor de la abundante cosecha de nuestro propio huerto. Cada platillo es una sinfonía de sabores, texturas y deleites visuales, y es un testimonio de la armonía entre el atractivo visual y el sabor tentador, permitiéndole a nuestros distinguidos comensales saborear cada ingrediente en todo su esplendor.Deléitate con los sabores de la naturaleza, acompañados de los mejores vinos de vinícolas aledañas.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • MichaelVIP
    フェニックス・アリゾナ州 •16​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Brunch was delicious. Service was great! Will be back
    詳細を見る
    Barrel & Crow価格:普通• アメリカ料理• Bethesda
    4.5
  • Rachel
    ワシントン DC エリア •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    It was my first time at Silver. We came to celebrate a birthday and had a wonderful time. Our server, Will, was fabulous. He was friendly and had great recommendations. All of the food was delicious (we all raved about the lamb meatball appetizer and the brownie/pistachio mousse brownie dessert) and the ambiance was perfect for a ladies lunch birthday celebration. We will definitely be back!
    詳細を見る
    Silver価格:普通• アメリカ料理(コンテンポラリー)• Bethesda
    4.5
  • kevin
    ボルチモア・メリーランド州 •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    12/10/24 didn’t know what to expect as we were hoping for chef Edward lee’s presence, but wasn’t banking on it. Soon as we walked through the door, there he was and our excitement just rose through the roof. First course at the bar was a mandoo with all sorts of flavor profile you never expect from a dumpling. Sweet, acidic, sour, umami, it had everything in a small bite to launch off your culinary adventure. We then were escorted into main dining room where we were able to have a closer look at their kitchen and have another bite sized deliciousness of Saam, which was so clean in plate and fragrance of sesame leave set the tone of Korean cuisine expedition. Third course, the soon tofu soup……. So unexpected, so refined, and clean taste, it was most unexpected flavor punch of the night and to me the favorite course of entire meal. After that, we got the chef’s version of bibimbop. Then comes a dish surprised me which reminded me of traditional duwein Jang Jo gae that has pungent smell of fermented soy bean, which I thought no way he would out this on fine dining but yes he did, and he did not hold back on full flavor profile of Jjang and as I was eating the fish I was so proud that the could represent a Korean dish in such fine tuned way. Then next course was main course od protein which can’t go wrong and it came for time for dessert which ended up being my 2nd favorite dish of the night as it had salty, sweet, sour, all types of flavor, but I never expected to get umami taste out of noo roong ji, which was a huge surprise for me. We were able to take picture with chef Edward Lee and see him in person which was a icing on top, but impeccable attention to detail on dining experience from Shia team has left us with unforgettable memory and experience. Special thanks to Joe for making us feel at home and experiencing Korean “Jung aka service” first hand going above and beyond to make this night to Rember an cherish.
    詳細を見る
    SHIA Restaurant価格:非常に高い• 韓国料理• ワシントン
    4.8
  • Joy
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Outstanding- from the service, to the food to the atmosphere. Worth the expense. An experience!
    詳細を見る
    The Dabney価格:非常に高い• アメリカ料理• ショウ
    4.7
  • Barbara
    ワシントン DC エリア •8​件の口コミ
    5.0
    2024年12月5日にご来店
    I love the selection of dishes at True Food. I like to eat vegetarian, which isn’t so easy at most restaurants. It is at True Food. I got the Ancient Grains bowl and added tofu. There were other protein options available. My friend and I shared the charred cauliflower appetizer. Everything was delicious. Service was outstanding. It is a bit noisy—high ceilings and noisy fans going, but our overall experience was very positive.
    詳細を見る
    True Food Kitchen - Bethesda価格:普通• アメリカ料理• Bethesda
    4.5
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ