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Abbey Wood​のベスト魚料理レストラン

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目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

Fish!の写真
4.5
非常に良い(3732)
価格:高い
• Fish • ロンドン ・ ブリッジ
本日36回予約が入りました。
1999年に創業されたFish!はロンドンで、その種の最初のレストランです。そのコンセプトはシンプルで、伝統的かつシンプルな方法でゲストの目の前で調理し、最高品質の魚を提供しています。1999年以来変わらず、品質と責任ある食材の調達を重視してきました。 バラ・マーケットの中心部に位置し、ロンドン最高の農産物がすぐそばで手に入ります。食材のほとんどはバラマーケットから仕入れ、魚は、最も新鮮な魚介類を幅広く提供することで有名な自社経営の鮮魚店Jarvisから毎日届きます。
Poppies Spitalfieldsの写真
4.4
非常に良い(238)
価格:普通
• Fish • スピタルフィールズ
本日6回予約が入りました。
Poppies in Hanbury Street was Pop’s first restaurant and the one where the journey began. The retro-diner and takeaway is close to Pop’s heart as it brought 70year old Pat out of retirement. It fulfilled his lifelong dream of opening an East End chippie and a desire to offer customers a taste of the old East End.
Smiths Restaurant Wappingの写真
4.9
素晴らしい(7927)
価格:非常に高い
• Fish • ワッピング
本日45回予約が入りました。
テムズ川沿いに位置し、タワーブリッジとシャードの素晴らしい景色を望むSmith's of Wappingは、魚料理で有名な1958年創業の高級レストランです。
B E H I N Dの写真
5.0
素晴らしい(86)
価格:非常に高い
• Fish • ハックニー
本日4回予約が入りました。
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
The Melusineの写真
4.9
素晴らしい(729)
価格:高い
• Fish • タワー ・ ヒル
本日2回予約が入りました。
We are situated in Ivory House is a statutorily listed Grade 2 building, brick built over 5 storeys with slated roofs with an arched ground floor supported on cast iron beams and columns. Our food is simply great sustainable sourced seafood cooked well from the British Isles. We aim to talk to the skipper of the boats directly to encourage the freshest product straight from boat to plate in as minimal hours as possible. Our cocktail list is inventive, creative with great twists on classic cocktails.
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