Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

DUMBO​のベストフレンチアメリカン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

The Odeonの写真
4.8
素晴らしい(3620)
価格:高い
• French american • トライベッカ
本日166回予約が入りました。
1980年以来、トライベッカのランドマークとなっているクラシックなフレンチアメリカンビストロです。素晴らしい料理とフレンドリーなサービス!
Cafe Clunyの写真
4.9
素晴らしい(2190)
価格:高い
• French american • ウェスト・ビレッジ
本日84回予約が入りました。
Cafe Clunyはウエストビレッジ中心部に位置しています。
Quality Bistroの写真
4.7
素晴らしい(3011)
価格:高い
• French american • ミッドタウン ウエスト
本日157回予約が入りました。
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Dirty French NYCの写真
4.3
非常に良い(1349)
価格:非常に高い
• French american • ローワー イースト サイド
本日5回予約が入りました。
Dirty Frenchは、メジャー・フード・グループのマリオ・カーボン、リッチ・トリッシ、ジェフ・ザラズニックによって設立されたニューヨークのビストロです。レストランのラインナップには、伝統的なフレンチビストロの時代を超越した料理と調製品を取り入れ、近代的な技と大胆な味付けで料理を盛り上げます。ダック・アロランジュのラゼラヌゥ和えやオレンジの砂糖漬けなどの料理は、フランスのルーツに忠実でありながらも、世界的なフランス料理の影響の広がりと深さを探求した新たなスタイルの味となっています。Dirty Frenchはマンハッタンの有名なロウアー・イースト・サイドのLudlow Hotelに位置しています。 既存の予約や将来の予約に関するご質問は、reservations@dirtyfrench.comまで電子メールでお問い合わせください。
Kolomanの写真
4.7
素晴らしい(372)
価格:非常に高い
• French american • NoMad
本日28回予約が入りました。
Koloman is a contemporary French restaurant where Chef Markus Glocker blends Parisian creativity with Viennese tradition. It echoes the neighborhood buzz of Secessionist-era European cafes in an iconic NoMad location.For reservations for groups 6 and over, special events or private dining, please call or email us at info@kolomanrestaurant.com.
Julietteの写真
4.7
素晴らしい(223)
価格:高い
• French american • ウィリアムズバーグ
本日37回予約が入りました。
Williamsburg's Juliette is a charming French-inspired neighborhood bistro with a fresh and modern spin. Juliette offers a full brunch menu along with seasonal specials every day. For Dinner, you will find bistro comfort classics along with seasonally inspired dishes or try one of the Chef's daily specials. Pair everything and anything with a well crafted seasonally inspired cocktail, local craft beer or choose from our rotating selection of wine. Juliette offers several dining options including a beautiful indoor garden, cozy wine room and lively bar area. For al fresco dining, enjoy some people watching on the sidewalk cafe or escape to the roof terrace away from the thrum of the city. We accept Dinner and Brunch reservations. We do reserve a large portion of our seating for walk in business. For reservations larger than 16 guests, Please call or email us directly. Events please contact juliette.events@gmail.com.
Papillon Bistro and Barの写真
3.9
とても良い(1054)
価格:高い
• French american • ミッドタウン イースト
本日11回予約が入りました。
Papillonは素晴らしいクラシックなフレンチビストロで、フランスの田舎町を彷彿とさせる素朴でエレガントな装飾が施されています。Papillonのおいしい料理にふさわしい美しい内装で、若いプロフェッショナルが社交を楽しむのに理想的な雰囲気です。
Butter Midtownの写真
4.5
非常に良い(5857)
価格:高い
• French american • ミッドタウン ウエスト
本日42回予約が入りました。
BUTTERは、マンハッタンのミッドタウンに位置するレストランです。エグゼクティブシェフ、アレックス・ガーナシェリは、季節に合わせて各国料理のエッセンスを取り入れた伝統的なアメリカ料理を提供しています。
Le Jardinier - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(430)
価格:非常に高い
• French american • ミッドタウン イースト
本日11回予約が入りました。
Le Jardinier is an approachable yet refined hyper-seasonal restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli. Rooted in classic French technique, Verzeroli has created a menu where seasonality a prominent role: local, seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by sustainable proteins. The wine list features over 350 references, and has an international focus drawing heavily on the French regions of Champagne, Burgundy, and Bordeaux. Cocktails utilize high quality craft spirits, fortified wines, fresh herbs, and house made tinctures and bitters.
Petite Boucherieの写真
4.7
素晴らしい(1330)
価格:高い
• French american • ウェスト・ビレッジ
本日43回予約が入りました。
Dominique Bistroはクリストファー通りとゲイ通りの歴史的な交差点に位置し、折衷の文化的なウェストビレッジ地区にパリの雰囲気を作り出しています。シェフのドミニク・ペペがキッチンを統括し、クロックなどの古典的なパリ風の料理、農場からの玉子がのったステーキタルタル、キャビアがのったデビルドエッグ、ラムチョップ、デザートやスープを用意しています。朝食、ブランチ、ランチ、ディナーを提供し、レコード音楽や夜はジャズの生演奏を楽しめます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ