Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Marina / Cow Hollow / Presidio​のベストフレンチアメリカン料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Isaの写真
4.7
素晴らしい(2807)
価格:普通
• French american • マリーナ、カウホロー、プレシディオ
本日8回予約が入りました。
ジェームズ・ビアード財団によりライジング・スター・シェフにノミネートされたIsaの創業者ルーク・サンは、5年連続受賞したクロニクル紙のトップ100・ベイエリア・レストランからザガットのトップ40まで数多くの称賛を受けています。サンフランシスコの見逃せないレストランです。
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9043)
価格:非常に高い
• French american • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日67回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
Bistro Central Parcの写真
4.8
素晴らしい(918)
価格:普通
• French american • ノース・パンハンドル、USF
本日19回予約が入りました。
Our executive chef is excited to present their vision to you and all our guests. With the utmost romantic atmosphere, our caring and committed staff make sure you have a fantastic experience with us!
Hyde Street Seafood House & Raw Barの写真
4.6
素晴らしい(768)
価格:普通
• French american • ロシアンヒル
本日2回予約が入りました。
Hyde Street Seafood House(ハイド・ストリート・シーフード・ハウス)では、「アン・パピヨット(パーチメント紙で材料を包み、オーブンで焼く伝統的なフランスの料理法)」料理を楽しめます。細長く切った野菜、新鮮なハーブ、白ワイン、新鮮な魚介類をパーチメント紙で包み、食材そのものの味と汁を閉じ込め、完璧に焼き上げています。
Gather Dogpatch Wine Loungeの写真
5.0
素晴らしい(0)
価格:高い
• French american • ポトレロ・ヒル、ドッグパッチ
Nestled in an intimate 1900's storefront building in San Francisco's burgeoning Dogpatch neighborhood, Gather Dogpatch Wine Lounge welcomes guests, neighbors and friends to settle in and experience our comfortable, convivial environment, deliciously satisfying cuisine and a wide range of approachable, wonderfully balanced wines all available by the taste, glass and bottle. Our lounge is an extension of your dining room, a place where one can relax and taste through any or all of our wine offerings, paired with delicious food and to share with us what lifts your spirit, so we can help ensure you absolutely love what you drink. Whether it’s just a taste, a glass or a bottle to go, we promise you’ll never be guessing about the wine you’re about to enjoy....and simply, pleasantly inspired when it arrives. We're a one-off neighbor-owned lounge, not affiliated with any other restaurant, so... Come gather with us!
Ceron Kitchenの写真
4.6
素晴らしい(568)
価格:非常に高い
• French american • アラメダ
本日17回予約が入りました。
Ceron Kitchen is the manifestation of the life long dream of Vicente Ceron. Vicente has had a desire to own a restaurant for as long as he could remember. After years of hard work and success as the owner of construction companies, he is finally realizing his dream. Vicente became friends with Ceron Kitchen Executive Chef Juan Jaquez and their relationship has led them to opening Ceron Kitchen, together. Chef Jaquez has worked in several reputable restaurants throughout the Bay Area as a line cook and head chef. Chef Jaquez presents his take on New American Cuisine at Ceron Kitchen. Chef Jaquez will feature Dinner to begin and will later introduce Brunch and Lunch menus. All will offer combinations of seafood and prime steaks along with his signature octopus dishes. Ceron Kitchen is located on the Westside of Alameda on Webster Street, nearby the old Alameda Navy Base. Vicente Ceron is currently building the campus for space rocket company Astra, just down the street.
Left Bank - Jack London Squareの写真
4.5
非常に良い(527)
価格:普通
• French american • オークランド
本日27回予約が入りました。
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ